Şimdi Ara

22'' lcd ye ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XPERTVISI 256MB XPERT HD2600PRO HDMI 128 Bit
    http://www.birbilgisayaral.com/asp/show_stock.asp?product=XPERT-2600PRO-256
    SAPPHIRE 256 MB, ATI X1650PRO, PCI-Ex, GDDR3 TV-Out/DVI
    http://www.birbilgisayaral.com/asp/show_stock.asp?product=11090-02-20R
    Arkadaşlar samsung 22'' monitör alacağım dvi bağlantı yapacağım iyi film izlemek istiyorum oyun fifa 2007 oynayabilsem yeter.Sizce bu kartlardan hangisi ya da bu fiyat aralığında hangi kart.Bir de bu kartların oluşturabilecekleri uyum sorunlarını söylerseniz çok memnun olurum.

• Palit HD2600Pro Sonic al. Gerçi bu kartlar ilginç bir şekilde Fifa07 de sorun çıkarıyordu Çözümünü bulan arkadaş varsa yazsın.

Sen en iyisi Palit 8600GT Sonic+ (625/2000) al
  • söz konusu 22 inç olunca 512mb önem kazanır
  • Eğer paran yetiyorsa en iyisi 512MB X1950 Extreme al
  • XPERTVISION (PALIT) NVIDIA 8500GT 512MB 128BIT DDR2 PCI-E x16 TV-OUT / DVI EKRAN KARTI
    bu kart nasıl arkadaşlar?
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=99170&productid=bd49460
    bütçe 150 civarı
  • GIGABYTE ATI RADEON X1600 PRO 256MB DDR2
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=365&productid=bd48402
    Arkadaşlar ati kartların avantaj ve dez avantajları nvidalar göre film için en iyi görüntüyü hangisi verir?Bu kartta hdtv dvi çıkışı daha mı iyi.Bu ekrandan en iyi performansı 150 ytl civarı nasıl bir kart ile alabilirim?
  • Dostum yüksek çözünürlükte oyun oynamayacaksan bence Palit 8600GT Sonic veya Palit HD2600Pro Sonic alabilirsin..Tabi yükseklerde oynıcam banane diyorsan biraz daha bütceni arttırman gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 22'' de net ve hızlı sahnelerde görüntü bulanıklığı olmasın tam ekran da güzel film izleyebileyim ve de fifa 2007 oynasam yeter ben az oyun oynarım öncelikli iş filmdeki görüntü kalitesi monitöre baya para vereceğim o nedenle monitörün güzelliklerinden yararlanayım diyorum.Oyun dediğim gibi futbol oynarım savaşlı oyunlar oynamam.ama oyunu da tam ekran oynamak isterim.Yardımcı olursanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

22'' de net ve hızlı sahnelerde görüntü bulanıklığı olmasın tam ekran da güzel film izleyebileyim ve de fifa 2007 oynasam yeter ben az oyun oynarım öncelikli iş filmdeki görüntü kalitesi monitöre baya para vereceğim o nedenle monitörün güzelliklerinden yararlanayım diyorum.Oyun dediğim gibi futbol oynarım savaşlı oyunlar oynamam.ama oyunu da tam ekran oynamak isterim.Yardımcı olursanız

palit 2600 sonic -palit 2600xt sonic -palit 8600gt sonic plus bütçene göre uygun olanını albilirsin.ama özellikle film için ati tavsiye ederim.
  • ben sparkle 8600 gts kullanıyorum gayet de memnun kaldım performanstan
  • arkadaşım git bitane 8800 gts al derim bu ay sorun ortadan kalkar yok iyi bi kart olsun dersen 8600 slı yap derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pastperfect

arkadaşım git bitane 8800 gts al derim bu ay sorun ortadan kalkar yok iyi bi kart olsun dersen 8600 slı yap derim

Bütçe 150$ diyo
  • pardon kendimi kaptırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

söz konusu 22 inç olunca 512mb önem kazanır

+1
  • @SorrowOcean hocama katılıyorum...
    ve
    @007Fatih gibi o kartı öneriyorum...
  • lcd monitör teknolojisi gereği max çözünürlüğe ulaşmadıkça görüntüde bozulmalara neden olur. filmler için en ideali ati avivo özelliği ile video performansta nvidia pure videolardan bariz önde 150$ ile ati hd2600xt işini görür.
    22" wide lcd monitör ü tam ekran kullanabilmek için onu destekleyen oyunlar bulman da gerek kısacası aslen oyun monitörü değildir. dvd filmler için idealdir. dvb-s kartları içinde rahatlıkla kullanılabilir.
  • daha tavsiyesi olan varsa yazarsa sevinirim.
  • x1950 xt hocam rahatlıkla yüksek çözünürlükte tam grafik oynayabilirsin oyunları
  • quote:

Eğer paran yetiyorsa en iyisi 512MB X1950 Extreme al
    x1950xt ye belki bütçen yetmeyebilir 2.el 1950pro 512 MB veya dengi kartlara bakmanı tavsiye ederim
  • hd2600xt peki bu nasıl önerdiğinizle karşılaştırırsak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.