Şimdi Ara

22 LCD var ama ölü piksel 'SIFIR'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim takıldığım bir net cafe2de 22 tane LCD monitör var.LG 1710S.Ama bir tanesinde bile ölü piksel yok.Yaklaşık 7 aydır da oluşmadı hiçbirinde...Sahibinin de ölü piksel'in ne anlama geldiğiyle ilgisi yok.Demek ki insanda şans olacak.Ve demek ki ölü piksel öyle markayla falan alakalı değil...

• Adam'daki şansa bakın ya.Hem 22 tane hem Lg hemde internet kafede.Ben de buaralar LCD almayı düşünüyom.Fakat sırf ölü pixel korkusundan philips alıcam herhalde...Bu olay gösteriyoki elektronik şans işi.Ne dersiniz?
  • ya ölü piksele neden bu kadar takıyosunuz anlamadım.alırken kontrol edersin yok sa yoktur.
    daha sonradan ölü piksel çıkma olayı kayıtlarda yok.merak etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: helluri

ya ölü piksele neden bu kadar takıyosunuz anlamadım.alırken kontrol edersin yok sa yoktur.

alırken test ettiren kaç tane yer varki??
    ölü pixel garantisi olmayan cihazları test ettirmiyorlar.
    test tabii var ama satın aldıktan sonra :)
  • onu da geçtim herkes istanbulda değil ki
    ben burdan lcd istesem sipariş veriyolar ertesi gün geliyor eğer ki ölü pixel bulsak o ekranlarda uğraş bi daha
    yani bizim işimiz hepten zor

ölürüm de philips almam
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevengeR

onu da geçtim herkes istanbulda değil ki
    ben burdan lcd istesem sipariş veriyolar ertesi gün geliyor eğer ki ölü pixel bulsak o ekranlarda uğraş bi daha
    yani bizim işimiz hepten zor

ölürüm de philips almam

Kargodan elektronik alınmaz. Hele hele LCD monitör hiç alma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: helluri

ya ölü piksele neden bu kadar takıyosunuz anlamadım.alırken kontrol edersin yok sa yoktur.

Nasıl kayıtlarda yok..Ben okuduğum hatırlıyorum..Hatta Tava database yapıyordu..Orda vardı birilerinde sonradan ölüpiksel çıkma durumu...
    Ahanda link...
    http://forum.donanimhaber.com/m_4873405/mpage_1/key_//tm.htm#4873410

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakal -- 5 Aralık 2005, 18:33:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten bencede o kadar önemli değil aslında önemli fakat alırken baktırmak lazım yoksa almayın derim alıncada çıkmassa sonradan çıkma ihtimali var fakat çok düşük bir ihtimal tavsiyem kargo ile lcd sakın almayın bir şeklide deneyip alın okadar para veriliyor alırken bakmak lazım zaten iyi para tuttuğu için denemeye razı oluyorlar ciro meselesi adamlarda denemeye yanaşıyorlar erken saatlerde alacağınız yere gidin sakin sakin deneyin vede alın
  • ne olursa olsun alınan mal ucuz değil alırken bu olaya dikkat edilmeli ama aldıktan sonra çıkmayacağıda kesin değil...arkadaştan değilse bu iş şans işi...
  • İlginç gerçekten...Şansa kalmış işte..
  • PHILIPS iyidir..
    Her konuda
  • Size gülüyorum.19" 0 ölü piksel garantili 10ms 600:1 kontrast 16,7 m renk ucuz Şu alet dururken boşuna eziyet çekiyorsuuz : http://forum.donanimhaber.com/m_4932633/tm.htm
  • bana daral geliooooooo.....
    quote:

Orjinalden alıntı: BLUE.İST

Size gülüyorum.19" 0 ölü piksel garantili 10ms 600:1 kontrast 16,7 m renk ucuz Şu alet dururken boşuna eziyet çekiyorsuuz : http://forum.donanimhaber.com/m_4932633/tm.htm
  • daha çok kafanı duvara vurursun philips 19 a kaç para verdin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.