Bildirim
22 LCD var ama ölü piksel 'SIFIR'
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Adam'daki şansa bakın ya.Hem 22 tane hem Lg hemde internet kafede.Ben de buaralar LCD almayı düşünüyom.Fakat sırf ölü pixel korkusundan philips alıcam herhalde...Bu olay gösteriyoki elektronik şans işi.Ne dersiniz? -
ya ölü piksele neden bu kadar takıyosunuz anlamadım.alırken kontrol edersin yok sa yoktur.
daha sonradan ölü piksel çıkma olayı kayıtlarda yok.merak etmeyin -
quote:
Orjinalden alıntı: helluri
ya ölü piksele neden bu kadar takıyosunuz anlamadım.alırken kontrol edersin yok sa yoktur.
daha sonradan ölü piksel çıkma olayı kayıtlarda yok.merak etmeyin
alırken test ettiren kaç tane yer varki??
ölü pixel garantisi olmayan cihazları test ettirmiyorlar.
test tabii var ama satın aldıktan sonra :) -
onu da geçtim herkes istanbulda değil ki
ben burdan lcd istesem sipariş veriyolar ertesi gün geliyor eğer ki ölü pixel bulsak o ekranlarda uğraş bi daha
yani bizim işimiz hepten zor
ölürüm de philips almam -
quote:
Orjinalden alıntı: RevengeR
onu da geçtim herkes istanbulda değil ki
ben burdan lcd istesem sipariş veriyolar ertesi gün geliyor eğer ki ölü pixel bulsak o ekranlarda uğraş bi daha
yani bizim işimiz hepten zor
ölürüm de philips almam
Kargodan elektronik alınmaz. Hele hele LCD monitör hiç alma... -
quote:
Orjinalden alıntı: helluri
daha sonradan ölü piksel çıkma olayı kayıtlarda yok.merak etmeyin
Nasıl kayıtlarda yok..Ben okuduğum hatırlıyorum..Hatta Tava database yapıyordu..Orda vardı birilerinde sonradan ölüpiksel çıkma durumu...
Ahanda link...
http://forum.donanimhaber.com/m_4873405/mpage_1/key_//tm.htm#4873410
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakal -- 5 Aralık 2005, 18:33:07 > -
gerçekten bencede o kadar önemli değil aslında önemli fakat alırken baktırmak lazım yoksa almayın derim alıncada çıkmassa sonradan çıkma ihtimali var fakat çok düşük bir ihtimal tavsiyem kargo ile lcd sakın almayın bir şeklide deneyip alın okadar para veriliyor alırken bakmak lazım zaten iyi para tuttuğu için denemeye razı oluyorlar ciro meselesi adamlarda denemeye yanaşıyorlar erken saatlerde alacağınız yere gidin sakin sakin deneyin vede alın -
ne olursa olsun alınan mal ucuz değil alırken bu olaya dikkat edilmeli ama aldıktan sonra çıkmayacağıda kesin değil...arkadaştan değilse bu iş şans işi... -
İlginç gerçekten...Şansa kalmış işte.. -
PHILIPS iyidir..
Her konuda -
Size gülüyorum. 19" 0 ölü piksel garantili 10ms 600:1 kontrast 16,7 m renk ucuz Şu alet dururken boşuna eziyet çekiyorsuuz : http://forum.donanimhaber.com/m_4932633/tm.htm
-
bana daral geliooooooo.....
quote:
Orjinalden alıntı: BLUE.İST
Size gülüyorum.19" 0 ölü piksel garantili 10ms 600:1 kontrast 16,7 m renk ucuz Şu alet dururken boşuna eziyet çekiyorsuuz : http://forum.donanimhaber.com/m_4932633/tm.htm
-
daha çok kafanı duvara vurursun philips 19 a kaç para verdin ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X