Bildirim
22 inc TV ya da monitor tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Evet arkadaslar bende merak ediyorum bo sorunun cevabini. Banada 1 beyaz 1 siyah olmak uzere 2 adet 22" lcd ye ihtiyacim var. Markali urun tercihimdir ne tavsiye edersiniz uygun fiyatli?
Saygilarimla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ALIŞ VERİŞ YAPTIKLARIM: erkandere, ugur67, cumhurfatih, muzeg, cyberdemon, varidat, kakman, shbndn, tlepsh, icebergmetii, elektrik_54, eyil77, memet, shanke, araknafobie, bakkada, erdll, selrk, TolgaPolat, incele, Arda, HaTToRi, blue, Neosis, atilimnet, bytepire, danny1977, dilaver_isik, akifable, sertdemiry,qontak0, Misti, CeSiN, Sephiroth -
kimsenin ilgisini çekmedi sanırım... _____________________________ -
LG M2255 FullHD 1080p TV dün aldım teknosa dan eve getirdim hd uydu alacısına bağladım görüntü çok güzel, şuan pc de kullanıyom çok memnun kaldım _____________________________ 
-
Tv den hala memnun musunuz ?hd yayinlar ve sd yayinlar da nasil .?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler