Şimdi Ara

22 Haziran'da Görüşmek Üzere...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar SBS'den dolayı bir ay aranızda yokum. Banlıcam kendimi...

Kendinize iyi bakın...

SBS, OKS'ye girecek falan varsa benim taktiği uygulasınlar iyi olur kanımca

Geldiğimde inşallah Dox açılmış olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 22 Mayıs 2008; 16:29:54 >

• valla bende sbsye giriyomda hiç forumu bırakmayı düşünmüyorum nede olsa çalışıyoruz...
  • Bende SBS Yolcusuyum
  • Bende SBS ye gireceğim.22 Haziran ölüm tarihim olacak ama Allah'tan derslerim iyi
  • Bende SBS illeti mahkûmuyum. İyi şanslar. İyi çalışmalar...
  • ßizim zamanda sbs yokdu oks vardı 1 kere olduk bitti.Siz her sene olcaksınız galiba.

İyi şanslar ve iyi çalışmalar.
  • Yæ BanLama, Arada Bakarsın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi Şanslar Kolay Gelsin SBS de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 22 Mayıs 2008; 18:27:48 >
  • kardes ben öss yolcusuyum hiç merak etme kazan ya da kazanma bir şey değişmiyor ben anadolu lisesini kazandım hiç bir yararını gormedım bende sızın yasınızdayken 1 kere oluyor dıye oss den ustun gorurdum ama oss daha onemlıymıs buyudugunuzde anlarsınız ama yınede ıyı sanslar
  • Valla ben o sınava gireli çok oldu.

Ama o zaman OKS idi

Başarılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Formula1- -- 22 Mayıs 2008; 18:42:06 >
  • Yav Siz Küçükmüssünüz Ben Össye Girecem Çok Geriliom Yaw İlk Girişim OlcakSizin 1kere daha Şansınız yok ama yinede geriyom kendimi bu haftadan sonra sıkacam az dh ye ondan sonra devam edecem
  • Pff gereksiz konu yahu..Hem bu SBS dalgası ne yahu bu yeni sistem mi..?Anladım siz daha küçüksünüz..Bizim zamanımızda OKendiSorunun diye bişi vardı olduk bitti..

LæN alperen ben senin bu DH'yi bırakıcam dalganı çok iyi biliyorum daha öncede poke bölümünü bırakıyorum diye konu açmıştın bırakıp gitmedin sadece o konuya 20 post attın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snatch. -- 22 Mayıs 2008; 19:29:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_-

Pff gereksiz konu yahu..Hem bu SBS dalgası ne yahu bu yeni sistem mi..?Anladım siz daha küçüksünüz..Bizim zamanımızda OKendiSorunun diye bişi vardı olduk bitti..

LæN alperen ben senin bu DH'yi bırakıcam dalganı çok iyi biliyorum daha öncede poke bölümünü bırakıyorum diye konu açmıştın bırakıp gitmedin sadece o konuya 20 post attın..

+1905 poke bölümünü bırakıcam konusunda çok haklısın

• SBS Ne bu OKS nin yerine gelen olay mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlChacK

SBS Ne bu OKS nin yerine gelen olay mı ?

Evet o..
  • Tüm sbs,oks,öss,kpss,ösym,kgss,özms... gibi sınavlara girecek arkadaşlara başarılar dilerim...
  • ben de sbs ye gircem
    Hepimize Başarılar
    Ama Kendimi banlatmayı düşünmüyorum.
  • bi sbs çıktı başımıza zaten herkes gitti sbs kalanları götürüyo bende sbs ye gırcem ama bölümüde bırakmak istemiyorum
  • Başarılar.
  • Bir ay doldu ve geri geldim. Yedinci sınıfım yarın gireceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.