Şimdi Ara

22' DVI girişli LG LCD monitör - 302 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.803
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DVI monitörlerde 60 ya da 75hz in herhangi bir fark yaratmaadığı söylenmekte.
  • Bende bilmiyorum artık 60hz kullanacağız zorunlu olarak. Mavibilgisayarlada görüştüm reyondaki arkadaş tüm lcdler en üst çözünürlükte 60hzde çalışıyor dedi. Size önerebileceğim başka bir monitör yok dedi. Monitör oldukça güzel, 60hz dışında bir sıkıntıyla karşılaşmadım. 60hz ne dezavantajlar getirecek zamanla göreceğiz. Xp, Vista, Analog, Dvi hiçbir şekilde 75hz göremedim. Dvi da devam sanırım pekte farketmeyecek gibi. Tasarımı falanda güzel. Geçen sene piyasada birsürü viewsonic vardı bu sene pek yok, olsa kesin gene viewsonic alırdım. Olanlarda çok pahalıydı. Eski viewsonic monitörümde ömrü buraya kadarmış, tüpü bitmese hala onla devam ederdim. Belki o zamana 75-100hz lcd ekranlar çıkardı. Tüplü hiçbir monitörde o görüntüye ulaşamadım. Verdiğim parayı fazlasıyla haketmişti. TL olarak düşündüğümde ben o monitörle bu monitörü hemen hemen aynı fiyatlara aldım :) Ah zaman ah nelere kadir. Onu aldığımda dolar 1milyon 670 bin lira idi.

betacrusis hocam senin aldığın Lg'de 60hz de çalışıyor değil mi? 32 lira fazla verip Samsung aldım, aldığıma pişman da değilim. Kasası ve malzemesi daha güzel gibi geldi. Görüntüsüde oldukça güzel, herhangi bir renk sorunu falanda yaşamadım. Mavi'de Samsunglara 1 ay 0 piksel garantisi varmış o da güzel oldu. Vatanda ise tüm lcd lerde 1 ay sıfır piksel garantisi vardı. Lcd'lerde en korktuğum şey piksel hatası ekranın bir köşesinde beyaz veya siyah bir nokta adamı adeta çıldırtıyor resmen. Makine başında iş bile yapamıyorsun gözün sürekli oraya takılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 13 Nisan 2009; 10:04:51 >

• Evet bende ölü piksel muhabbetine aldım zaten :) Allahtan çıkmadı birşey bendekide 60hz de çalışıyor dvide. 32 lira fark okadar fazla değil ama bende asya kart yoktu 70 lira fark fazla geldi.
  • vatandan ürün alabilirsiniz güzel satarlar,sonrada garantiye biz karışmayız biz sadece göndeririz garantiye derler,bazende yanlış toptancıya gider ürün ellerinde patlar ama formül çok adamlarda,30 iş günü geçerse gidin tüketici haklarına derler,kazanırsanız da avukatları mahkemeye verir fatura adınıza değil diye!!!!Kepazeliğin ilk adresi kaçırmayın koşun vatana,türkiyenin en rezil bilgisayarcısı, mahkemem var yakında ,olay yukarıda özetlediğim şekildedir,tüketici haklarından çıkan kararı mahkemeye verdiler,şimdi hem kararı bozdurmak hemde bana 450 tl ceza ödetmek istiyorlar, hemde 220 tl lik ürün için.Allah yedirmesin,umarım batarsınız diyorum ve o avukatlarınız da işsiz kalırlar.

Orjinalden alıntı: storm

Sanırım Samsung T serileri 75hz de çalışıyor. Onlarda oldukça tuzlu. Mavi'deki arkadaş telefonda hepsi üst çözünürlükte 60hz dedi ama yanılıyor da olabilir.

Bende T240 var 60 Hz den yukarısı yok
    vistada oluyorsa onu bilmiyorum
    ınca 22 '' monitor --- sapphire 2gb oc 7850 ----amd phenom x3 710 2.6--- maxtor 500gb 32mb hdd 7200rpm-- mushkin extreme performance 2x2gb 1066mhz cl5 ram --- --anakart gigabayt ma770 ud3 ---500 watt coler master psu----NZXT Tempest full tower kasa.
  • Gayet güzel fiyat..

http://www.exa.com.tr/philips/monitorlcd/philips_220vw9fb-407-6885.html

Orjinalden alıntı: artemisbd

vatandan ürün alabilirsiniz güzel satarlar,sonrada garantiye biz karışmayız biz sadece göndeririz garantiye derler,bazende yanlış toptancıya gider ürün ellerinde patlar ama formül çok adamlarda,30 iş günü geçerse gidin tüketici haklarına derler,kazanırsanız da avukatları mahkemeye verir fatura adınıza değil diye!!!!Kepazeliğin ilk adresi kaçırmayın koşun vatana,türkiyenin en rezil bilgisayarcısı, mahkemem var yakında ,olay yukarıda özetlediğim şekildedir,tüketici haklarından çıkan kararı mahkemeye verdiler,şimdi hem kararı bozdurmak hemde bana 450 tl ceza ödetmek istiyorlar, hemde 220 tl lik ürün için.Allah yedirmesin,umarım batarsınız diyorum ve o avukatlarınız da işsiz kalırlar.

Kardeş bunu şikayetvar.com a yazsana. Faydasını göreceksin.

• quote:

Orjinalden alıntı: robotica

quote:

Orjinalden alıntı: artemisbd

vatandan ürün alabilirsiniz güzel satarlar,sonrada garantiye biz karışmayız biz sadece göndeririz garantiye derler,bazende yanlış toptancıya gider ürün ellerinde patlar ama formül çok adamlarda,30 iş günü geçerse gidin tüketici haklarına derler,kazanırsanız da avukatları mahkemeye verir fatura adınıza değil diye!!!!Kepazeliğin ilk adresi kaçırmayın koşun vatana,türkiyenin en rezil bilgisayarcısı, mahkemem var yakında ,olay yukarıda özetlediğim şekildedir,tüketici haklarından çıkan kararı mahkemeye verdiler,şimdi hem kararı bozdurmak hemde bana 450 tl ceza ödetmek istiyorlar, hemde 220 tl lik ürün için.Allah yedirmesin,umarım batarsınız diyorum ve o avukatlarınız da işsiz kalırlar.

Kardeş bunu şikayetvar.com a yazsana. Faydasını göreceksin.

Bence onun niyeti burdaki insanları uyarmaktan farklı birşey. "vatan" ismini gördüğü heryer ebu yazıyı c/p. İmzada kural dışı zaten, şikayet edildi.

• Bende aynı modelin vga girişli olanı var, söylediğiniz gibi malzeme kalitesi olarak çok iyi değil, kullanılan plastik pek iyi değil ama görüntü kalitesi olarak ben memnunum. Ben 299'a almıştım 1 ay önce şimdi dvi girişlisi bu fiyata düşmüş, bu fiyata alınabilecek bir ürün.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.