Şimdi Ara

22 Ağustos gecesi yaşanan susama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle x tarihinde x olayının yaşanması diye bir konu açmak ve böyle bir konu açılsa bile bu x olayını yaşayabilecek binlerce hatta türkiye genelinde milyonlarca ve hatta dünya genelinde milyarlarca insan olabileceğini düşünün. düşündünüz mü ? tamam işte bu konuyuaçmamda ki esas sebep kesinlikle bu değildi. vücudunu, ihtiyacı olan suyu, kendisini tanıyan biri olarak dün gece yaşadığım gerçekten bir ilacın etkisindeymiş gibi yaşadığım bir olay olduğu için buraya bu konuyu açtım. evrendeki her olaya fazlasıyla, gerçekten fazlasıyla "materyalist" yaklaşan bir insanım. bırakın böyle fenomenlere inanmayı, duygulara, dini konulara kadar görüşlerim hep katıdır. evrende varlığı kesin olarak kanıtlanamayan hiçbir şeyin olmayacağına, son 8 senedir canı gönülden inanmaktayım. ancak dün yaşadığım ruh hali beni bile çok şaşırttı. ne spor yaptım , ne de susamayı planladım. dün gece diğer herhangi bir geceydi sadece. önceki gece bilerek susamamıştım. işlerim vardı, arkadaşlarla sohbet ettik, spor yaptım, ve sonuç olarak dilim damağım kurudu. ancak dün gece akşam yemeğini yedikten sonra ev arkadaşıma ben yatacağım artık dayanamıyorum, gözlerimi açamıyorum deyip odama geçtim. ışığı kapattım. uzandım. yatakta kuruldum. kafamda uyumaktan başka hiçbir düşünce yok, birşey düşünmeye halim yok. gözlerim artık acıyordu. ama o da ne.. Birden susadığımı fark ettim. Yorucu hiç bir aktivite gerçekleştirmememe rağmen susamıştım. Dolunayın etkisinden dolayı olabilir mi? ısin garip yani 4 tane birbiriyle alakasiz, tamamen farkli sehirlerde yasayan kizli erkekli arkadaslarimda susamislar. ara ara yazistik konustuk. beni acik gördü biri yazdi, napiyosun diyorum, susadım diyor. digerine ben yazdim. Susadım diyor. dün dolunay vardi. bugun hava kapaliydi goremedim ama ondan mi bilmiyorum baya baya susuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilter -- 23 Ağustos 2016; 23:13:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumadım ama hak veriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle aga.
  • Ciddi ciddi burdaki ergenlere biseyler anlatiyorsun pes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.