Şimdi Ara

22-25bin tl arası fiat punto nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en fazla 25bin tl lik bir araç düşünüyorum gözüme puntolar çarptı. 1.4 ve 1.3 multijet 2006-2009 arası 22-25bin tl arası fiyat biçiyorlar. Sizce bu fiyat aralığında puntolar nasıl?

• 3 yil bindim o paraya daha iyisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

3 yil bindim o paraya daha iyisi yok

Pek araştırmadım ama bana da öyle geliyor hocam diğer markaların 30.000 e satılan araçlarıyla neredeyse aynı seviyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Alternatif olarak 2006 Mazda3 alınabilir.

Aynen güzel araçmış hocam ama genel olarak 2007-2008 modelleri 28-30 barajında
  • 2. el b segmentinde fiyatlar abartılıyor o paraya c segmenti araçlar alınır.
    nissan almera mazda3 mits. lancer fiat bravo.....
    fotolar güncel satış fiyatını gösteriyor buyur b-c segment arası fiyat farkı
    bravoda 1.6 mjet motor farkının olduğunu da unutmamak gerek puntoda 1.6 seçeneği yok 1.3 mjet 47.000 benzinli punto 1.4 ise 39.000 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piastre -- 19 Kasım 2014; 2:41:06 >

• Bakımı ucuz yakıtı az yaşı az donanımı var daha ne olsun o paraya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Punto candır...

• direksiyon ve vites topuzu deri ise çok çabuk soyulur teyp tuşları beyazlamaya başlar koltuklar çok erken leke tutar hatta baktığın araçların hemen hemen hepsinin koltukları çok lekelidir. ama fiyatına göre donanımı iyi. ve uzun yolda haz veren bir yapıya sahiptir. Hele city mod varsa tadından yenmez :)
  • 25 e temiz bir punto alırsın canavar gibi de binersin..

90 lıklara bakma parçaları çok pahalı en basitinden örnek veriyorum benim 75 lik baskı balatayı 250 TL ye değiştirdim 90 lıkların 650 700 arasında

75 liğin turbo ünitesi 650 750 arası 90 lığın 2500 civarı
  • quote:

25 e temiz bir punto alırsın canavar gibi de binersin..

90 lıklara bakma parçaları çok pahalı en basitinden örnek veriyorum benim 75 lik baskı balatayı 250 TL ye değiştirdim 90 lıkların 650 700 arasında

75 liğin turbo ünitesi 650 750 arası 90 lığın 2500 civarı

Parça fiyatları çok önemli tabiki hatta en önemli etken diyebiliriz fakat 75bg yetiyor mu araca? yokuşlarda falan 4-5 kişi varken

Bir de punto, punto evo ve grande punto arasında ne fark var acaba? 1.3 multijet mi? 1.4 mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Kalem -- 19 Kasım 2014; 20:32:17 >
  • Ben cocuk bagaj full klima kapali yaklasik 20 dk suren dik bir yokusu 120 ile sabit hizda cikiyordum ama 121 demiyor 120 ile cikiyor. Duz yolda 170 cok rahat gerisi zorlar.

• Benzinli az yakiyor ama performans 0 dizel candir. Ayrica multijet motor kendini kanitlamis uzun yillar sorun çıkarmaz.

Punto. Grande punto punto evo tekrar punto olarak siralaniyor evo guzeldir ama cok istiyolar. O paraya guzel bi grande alinir. Ama multijet olsun muhakkak..

• quote:

Benzinli az yakiyor ama performans 0 dizel candir. Ayrica multijet motor kendini kanitlamis uzun yillar sorun çıkarmaz.

Punto. Grande punto punto evo tekrar punto olarak siralaniyor evo guzeldir ama cok istiyolar. O paraya guzel bi grande alinir. Ama multijet olsun muhakkak..

Çok sağolun hocam o zaman 2007-2008 1.3 multijet grande puntolara bakayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.