Şimdi Ara

22.00 dan sonra sokakta içki içmek??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Meshhead

Yoo parkta da cayir cimende deicerim, evde de icerim kaldirimda oturup da icerim. Kimseye zararim olmadiktan sonra yasak masak degil. Yillardir sahilde iceriz copumuzu de toplar atariz. Buna bilenecek polis varsa psikolojisi bozuktur, sig dunya gorusu kaldiramiyordur. Baska bir aciklamasi yok.

Ağam cezası var mı yasalara bilmem nelere göre ben onu merak ediyorum. Yoksa yemişim algısını bilmem nesini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sneijder3

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

quote:

Orijinalden alıntı: Sneijder3

Nick - Konu uyumu eğer istiyorsan jhonnie walker litrelik var elimde ben tercih etmiyorum ?

Babüş nette alkol satışı yasak uyandırayim seni.

eğer istiyorsan ben içmiyorum dedim satacam demedimki hocu

Alırım bi dal hediye o zaman.

• leş gibi biranın kokusundan rahatsız olmayıp ağız kokusundan rahatsız olduğunu iddaa edenler var hahah bizde yedik alayına blok
  • 22.00 dan sonra sokakta içki içmek???

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

22.00 dan sonra sokakta içki içmek???

• İle ve ilçeye o günkü polise etraftakilere bağlı bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

leş gibi biranın kokusundan rahatsız olmayıp ağız kokusundan rahatsız olduğunu iddaa edenler var hahah bizde yedik alayına blok

Yav kardeşim yazmak için bir şeyler yazıyorsunuz ya ona tav oluyorum.Hayatında bira içmemiş adam gelmiş bira kokuyor diyor.Bira zaten hafif alkoldür kısaca biraz alkollü arpa suyudur.Net ağır bir kokusu yoktur burnun bardağa dayamadığın sürece almazsın kokusunu.Kola ice tea ne kadar kokarsa o da o kadar kokar.
  • halka açık alanlarda içki içmek yasak. ama eskişehirde çok gördüm kendim de içtim birşey diyen görmedim. biraz da çeveye bakıyo olay. eskişehirde içersin ama konyada içemezsin sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Sokakta cimende icki icecekler icin ayri alan yapacaksin. Ya da icmeyenler icin bile yapsan kafi.. Bira kokusu midemi bulandiriyor benim alsancakta cimenlerin ustunenoturamiyorum bile her taraf icki yani..

Ramazanda da oruç tutanların pis ağız kokusu beni rahatsız ediyor

o adamların hiç değilse ağzı kokuyormuş senin sanal ortamdaki mesajın bile kokmuş onu napıcaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

leş gibi biranın kokusundan rahatsız olmayıp ağız kokusundan rahatsız olduğunu iddaa edenler var hahah bizde yedik alayına blok

Yav kardeşim yazmak için bir şeyler yazıyorsunuz ya ona tav oluyorum.Hayatında bira içmemiş adam gelmiş bira kokuyor diyor.Bira zaten hafif alkoldür kısaca biraz alkollü arpa suyudur.Net ağır bir kokusu yoktur burnun bardağa dayamadığın sürece almazsın kokusunu.Kola ice tea ne kadar kokarsa o da o kadar kokar.

Burnunu adamın ağzına dayamayıncada koku almazsın yazmak için yazma buralara

Bloğu yedin otede oyna

• Ağalar kırıkkale/yenişehirde sıkıntı olmuyor kuytu parklarda haberiniz olsun. Yeter ki hayvanlık,bağırma,çağırma vs yapmayın ve de zom olacak kadar yüklenmeyin. Devriyeler yokluyor arada.

• straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Blok . Bıktım artık bu gereksiz kıyaslamalarınızdan. Başörtü serbest olduğunda da sınıftaki bazı kızlar da bizde ozaman mini etek giyelim derlerdi.(olay buna döndü) Laçkalıkta sınır tanımıyorsunuz.
  • alkol karaciğere çok zararı var. laf olsun diye zararlı denmiyor. karaciğer kanı yeterince temizleyemediğinde zararlı maddeler vücutta dolaşır sonrasında her türlü hastalık görülme ihtimali var. damarlarda tıkanmaya bağlı felçler, şeker hastalığı ve erken yaşta kalp krizinin önemli sebeplerinden biridir.

alkol içerken tarz olduğunu, klas atladığını sanıyorsun ama gerçekte maddi yönden fakirleşip sağlığını kaybediyorsun.

ben hertürlü alkolün tadını bilirim. alayını denedim. tadı iğrenç. özenilecek bişey değil. klozet temizleme detarjanı gibi bişey.başka bişeye yaramaz.
  • quote:

quote:

Sokakta cimende icki icecekler icin ayri alan yapacaksin. Ya da icmeyenler icin bile yapsan kafi.. Bira kokusu midemi bulandiriyor benim alsancakta cimenlerin ustunenoturamiyorum bile her taraf icki yani..

Son zamanlarda gözüme batıyordun bu son damla oldu.

BLOK

• blokkkkkkk

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

quote:

Son zamanlarda gözüme batıyordun bu son damla oldu.

BLOK

Sen kimsin la

Çok mühimdin ya güle güle

• para cezası var parklarda içmenin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokajy

alkol karaciğere çok zararı var. laf olsun diye zararlı denmiyor. karaciğer kanı yeterince temizleyemediğinde zararlı maddeler vücutta dolaşır sonrasında her türlü hastalık görülme ihtimali var. damarlarda tıkanmaya bağlı felçler, şeker hastalığı ve erken yaşta kalp krizinin önemli sebeplerinden biridir.

alkol içerken tarz olduğunu, klas atladığını sanıyorsun ama gerçekte maddi yönden fakirleşip sağlığını kaybediyorsun.

ben hertürlü alkolün tadını bilirim. alayını denedim. tadı iğrenç. özenilecek bişey değil. klozet temizleme detarjanı gibi bişey.başka bişeye yaramaz.

Peki daha felsefik bir soru sana.

Her türlü; sağlıklı,sağlıksız öleceğine göre şuanda yaşamanın anlamı ne?( islami olarak düşünme ve cevap ver bana)

• quote:

Orijinalden alıntı: panter20

para cezası var parklarda içmenin

Ne kadar ismet?

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

quote:

Orijinalden alıntı: pokajy

alkol karaciğere çok zararı var. laf olsun diye zararlı denmiyor. karaciğer kanı yeterince temizleyemediğinde zararlı maddeler vücutta dolaşır sonrasında her türlü hastalık görülme ihtimali var. damarlarda tıkanmaya bağlı felçler, şeker hastalığı ve erken yaşta kalp krizinin önemli sebeplerinden biridir.

Peki daha felsefik bir soru sana.

Her türlü; sağlıklı,sağlıksız öleceğine göre şuanda yaşamanın anlamı ne?( islami olarak düşünme ve cevap ver bana)

islami düşünen biri olsam her türlü alkolün tadını bilirim yazmazdım. en son ne zaman oruç tuttum hatırlamıyorum ne islami görüşünden bahsediyorsun.

olay yaşamak yada ölmek değil.
    40 yaş civarına geldiğinde her akşam yattığında kaşıntıdan uyuyamadığını gece 4te zorla uyuduğunu düşün.şuan gençsin ve bunlara uzaksın. her gün böyle olduğunu düşün.
    suratın kızarmış olduğunu herkez sana bakıyor ne oldu sana diye,vücudun sararmış olduğunu düşün insan içine çıkamadığını,çıktığında herkezin tip tip baktığını düşün.vücudunda deri hastalıkları olduğunu düşün.
    merdiven çıkarken nefes nefese kaldığını düşün, karnın şiş ve dolu olmasına rağmen sık sık acıktığını düşün. hasımsızlık ve şişlik karında su birikmesi olduğunu düşün. sık sık tuvalete gittiğini düşün. sana uzun uzun yazmıycam. kısacası sağlığını bozar hayat kalitenin düşürür dedim. iyi niyetli bir uyarıydı.istediğini yap beni çok ilgilendirmez. sana karaciğerine kadar açıklama yapmışız,bilgi vermişiz.burası kaldırmadı. ahahah süper bro falan yazıp göndermem lazımdı hata bende kusura bakma.
    yaşaman için amaç bulamıyorsan ölmeyi deneyebilirsin. benim amaçlarım var,çocuğuma bir gelecek hazırlamak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokajy -- 7 Nisan 2017; 22:39:56 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.