Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (827. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.705
Cevap
607
Favori
1.790.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: --STALKER--

@MühendisMurat
    Hesap makineside sorun veriyor hocam,bu uygulama açılamaıyor,yerel yönetici hesabı kullanılarak açılamaz.Başka bir hesapla oturum açmayı deneyin diyor.Sorun nedir biliyor musunuz?Nette baktım ama net bir bilgi yok.

Maalesef daha önce birisi daha bildirmişti.
  • Bende de bu tarz hata vermişti. Bu reg dosyasını çalıştırın yeniden başlatın düzelir.

http://depo.download61.org/reg.rar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

@MühendisMurat
    Hesap makineside sorun veriyor hocam,bu uygulama açılamaıyor,yerel yönetici hesabı kullanılarak açılamaz.Başka bir hesapla oturum açmayı deneyin diyor.Sorun nedir biliyor musunuz?Nette baktım ama net bir bilgi yok.

Düzelene kadar başka hesap makinası yüklemek lazım o zaman.Ya daha hesap makinaları çalışmıyor bir de windows satacaklar ya

• quote:

quote:

quote:

@MühendisMurat

Düzelene kadar başka hesap makinası yüklemek lazım o zaman.Ya daha hesap makinaları çalışmıyor bir de windows satacaklar ya

Üstteki arkadaşın verdiği şeyi denedin mi ?

• 3 bilgisayarda da çalışıyor hesap makinası sorunsuz.
  • Teşekkürler @ens1252 düzeldi.

Evet işe yarıyor @MühendisMurat
  • quote:

Teşekkürler @ens1252 düzeldi.

Evet işe yarıyor @MühendisMurat

İlk sayfaya eklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggiowski

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

quote:

quote:

murat hocam 2 kere 1511 güncellemesi geldi windows update den başarısız oldu net kötü oldugu içüni şimdi denetliyorum çıkmıyor versiyonuma bakıyorum hala 1240 ne yaomam gerekli _

Uğraşmayın update ile iso yu indirin yükleyin.

ilk sayfada verdiğiniz linkten isoyu indiriyorum (3.706 MB) daha sonra kurmaya başladığımda yükseltme seçeneğini seçip devam edicem

indirdiğin iso 1511 e aitse format istemiyorsan isoyu masa üssünde açıp setupu çalıştırırsan güncelleme yaparsın dosyaların silinmeden

dediğiniz gibi yaptım bir saattir yüklendi bir sürü şey yaptı. çalıştırdan winver yazdım baktım hala 10240 ?

murat hocam çözümünü biliyor musun sen ?

• Sitenin birinden kasim guncellemeli el degmemis msdn indirdim guya recovery filan herseyi silip format attim su an aciliyor bakalim ne cikacak

• Daha önce söylenmediyse yazayım sabit diskinizde 20gb yer açabilirsiniz disk temizleme ile ama önceki windows sürümüne dönemezsiniz yapılışı ise çok basit sistemin kurulu olduğu diske sağ tıklayıp özelliklere tıklayın disk temizleme ye tıklayın sonra bir pencere çıkıcak altta sistem dosyalarını temizle var ona tıklarsanız önceki windows silinir ve 20 gb yer açılır.

Bende şöyle bir sorun var sorun mu windows özelliğimi bilemiyorum pc yi kapatıyorum normal bir şekilde kapandıktan sonra klavyeden herhangi bir tuşa basınca açılıyor pc bu win 10 özelliğimi yoksa pc kapatmak yerine uyku/hazırda beklet moduna mı geçiyor?
  • Dün akşam win 7 laptopumu win10 a YÜKSELTME işlemi yapmıştım.BU akşam laptopumun hdd ini SSD ile değiştirip flash diskten temiz kurulum yaptım.Kurulum aşamasında win key i istediğinde atla deyip kurulumu bitirdim.Laptop internete bağlandığında win10 otomatik olarak etkinleşti.Fakat etkinleştirme penceresinde dün sürüm 1511 yazarken bugünkü kurulumdan sonra o pencerede herhangi bir sürüm numarası yazmıyor.Acaba neden?
    Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

• arkadaşlar burdan mediacreationtool ile indirince yapı 1511 olarak mı yükleniyor
  • Evet
  • astral09 A kullanıcısına yanıt
    Ayarlar / Sistem / Hakında

Bakınız.
  • 1511 yapıya güncelledikten sonra windows aptallaştı resmen, çok zaman başlat menüsü açılmıyor arama çalışmıyor kapatıp açıyorum düzeliyor bir müddet sonra yine aynı güncelleyecez diye iyice saçmalamışlar
  • www.microsoft.com
    Yazılım İndirme
    https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download

Burda Pro versiyon hangisi oluyor?

• sistem bilgisinden az önce baktığımda sürüm 10.0.10240 yapı 10240 yazıyor. Dün eski hdd de 1511 iken bu gün farklı. Birde ssd ile kurulum yaparken kurtarma bölümü ayırmıyor.Direk 500mb lık sistem diski ayırıyor.Büyük ihtimal o yüzden farklı sürüm.
  • Hayır. 10240
    Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

Bu linkten indirirsen 1511 iner.

Windows 10 Media Creation Tool (TH2/Build 10586)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 25 Kasım 2015; 0:15:28 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

quote:

quote:

murat hocam 2 kere 1511 güncellemesi geldi windows update den başarısız oldu net kötü oldugu içüni şimdi denetliyorum çıkmıyor versiyonuma bakıyorum hala 1240 ne yaomam gerekli _

Uğraşmayın update ile iso yu indirin yükleyin.

ilk sayfada verdiğiniz linkten isoyu indiriyorum (3.706 MB) daha sonra kurmaya başladığımda yükseltme seçeneğini seçip devam edicem

indirdiğin iso 1511 e aitse format istemiyorsan isoyu masa üssünde açıp setupu çalıştırırsan güncelleme yaparsın dosyaların silinmeden

dediğiniz gibi yaptım bir saattir yüklendi bir sürü şey yaptı. çalıştırdan winver yazdım baktım hala 10240 ?

murat hocam çözümünü biliyor musun sen ?

demekki indirdiğin iso 1511 değilmiş arkadaşım @MRT_ Arkadaş bir üst mesajda ve önceki sayfalarda 1511 iso linkleri ve TIKLA İNDİR Windows 10 Media Creation Tool (TH2/Build 10586) programın linkini de verdi MS sayfasından indirme orada eski sürüm 10240 iniyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Kasım 2015; 0:59:22 >

• MRT_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ince ve önemli bir detay...
  • 
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.