Bildirim
215/50/17 Jant Lastik Önrerisi (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

215/50/17 Jant Lastik Önrerisi
(En Son Oy Tarihi: 23.2.2025)
Giriş
-
-
Sondaki 1015 aklımı karıştırmıştı. Firmayı arayıp sordum, ürün kodu olduğunu söylediler. Bir an 2015 lastiği mi aldım diye tereddüt etmiştim. :) Sorun kalmadı çok şükür.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yanyana koymaları çok abes olmuş bencede. Zaten firmalar neden yılla karışacak kod koyarlar anlam vermek zor yılda 52 hafta var koy başına 53 den yukarı bir rakam herkes rahat etsin 😂😂quote:
Orijinalden alıntı: kaybolanpena
Sondaki 1015 aklımı karıştırmıştı. Firmayı arayıp sordum, ürün kodu olduğunu söylediler. Bir an 2015 lastiği mi aldım diye tereddüt etmiştim. :) Sorun kalmadı çok şükür.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
225 takan ustada takmadan daha iyi görüneceğini söylemişti gerçekten öyle oldu. Çoğu konuda 225 liğün yol tutuşunun daha iyi olduğu belirtildiği için aldım şuanlık memnunum. Kullanma kitapçığında bile şu ibare var 225 50 17 kullanılabilir yazıyor.quote:
Orijinalden alıntı: quattro6
Hocam hayırlı olsun bende baktığımda en ucuz starmaxx ve milestone gözüküyordu zaten ikiside petlasın lastiği olması lazım. Umarım memnun kalırsınız 215 den 225 e çıkmanın avantaj ve dezavantajlarını da paylaşırsanız sevinirim
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende kitapçık yok kayboldu hocam ama netten bulur bakarım bende :)quote:
Orijinalden alıntı: farukkk
225 takan ustada takmadan daha iyi görüneceğini söylemişti gerçekten öyle oldu. Çoğu konuda 225 liğün yol tutuşunun daha iyi olduğu belirtildiği için aldım şuanlık memnunum. Kullanma kitapçığında bile şu ibare var 225 50 17 kullanılabilir yazıyor.
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X