Şimdi Ara

212,privacy,adidas sport fever,Fahrenheit PARFÜM SEÇİM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 212, privacy, adidas sport fever, fahrenheit

adidas hariç diğerlerini d&p den alıcam beğenirsem...
    hafif, genç işi ve temiz bir kokusu olan bunlardan hangisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 12 Aralık 2008; 8:14:30 >

• Cevap bulmak için açtığın konuda soru sormak ne kadar uygun kaçar bilmem ama;

Adidas güzel mi? Bi de fiyatı nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turksauron

Cevap bulmak için açtığın konuda soru sormak ne kadar uygun kaçar bilmem ama;

Adidas güzel mi? Bi de fiyatı nedir?

23 gibi bişeydi hemen hemen... 100lük galibaa... team force güzeldi kullandım...sport fevergüzel diyolar... ona bakcam..
  • DP de en güzel boss in motiondır. H6 kodu. Tavsiye ederim. Baharatlı ve kalıcı bir koku.
  • dior fahrenheit

ama orjinalini alırsan beğenirsin dp güzel olmuyo ve kalıcı deil
  • 212 kesinlikle her dp deki tutmuyor,geçen onu almaya gittim rochas men aldım,212 gülyağı gibi kokuyodu resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İXORA YAZ PARFÜM SEÇİMİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burberry Classic diyorum :)
  • Arkadaşlar Affınıza Sığınarak Bir soru sormak istiyorum. Bu D&P Açık parfümeri demi. İskenderun'da da var 1 tane ben parfümleri genelde açık almadığım için bilmiyorum böyle cam şişede çakma parfüm satıyor de mi ?
    Ayrıca Tavsiyelerinizi bende bekliyorum şu parfümün çakmasını bulabilirmiyim orada
    Marco POLO

Eğer yardımcı olursanız gerçekten sevinirim. Ve bende güzel böyle kalıcı bir koku istiyorum.
  •  212,privacy,adidas sport fever,Fahrenheit PARFÜM SEÇİM...

XO EDT 100 ML - Charismatic+Deodorant aldım... beğendim hoş kokusu... 23 ytl...

http://www.kozmetikmarket.com/pinfo.asp?pid=641

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 12 Aralık 2008; 17:31:26 >

• sexy man
  • xo nun mavısı berbat

azap dp perfumum sıtesınden subelere bak hatayda ıkı tane var artı ben hataylı sayılırım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pisikopat Nuri

sexy man

yeaah come on baby
  • 212 güzel koku ama dp de nasıl bilmiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azap

Arkadaşlar Affınıza Sığınarak Bir soru sormak istiyorum. Bu D&P Açık parfümeri demi. İskenderun'da da var 1 tane ben parfümleri genelde açık almadığım için bilmiyorum böyle cam şişede çakma parfüm satıyor de mi ?
    Ayrıca Tavsiyelerinizi bende bekliyorum şu parfümün çakmasını bulabilirmiyim orada
    Marco POLO

Eğer yardımcı olursanız gerçekten sevinirim. Ve bende güzel böyle kalıcı bir koku istiyorum.

kardeş iskenderunda kanatlı caddesinde var ...diğerleri çok kötü ve tamamen uyduruk ve sağlığa da zararlı
    açık parfüm iskenderunda heryerde satılıyor onlardan alma
    ama kanatlı caddesindeki dp şubesi ve oradan alabilirsin...
    sakın ola kilisenin yanından alma şu çok katlı otoparkın yanındaki kilise.... ben ordan aldım ve her tarafım domates gibi kızardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaynett -- 12 Aralık 2008; 19:59:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.