Bildirim
212,privacy,adidas sport fever,Fahrenheit PARFÜM SEÇİM...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cevap bulmak için açtığın konuda soru sormak ne kadar uygun kaçar bilmem ama;
Adidas güzel mi? Bi de fiyatı nedir? -
quote:
Orjinalden alıntı: turksauron
Cevap bulmak için açtığın konuda soru sormak ne kadar uygun kaçar bilmem ama;
Adidas güzel mi? Bi de fiyatı nedir?
23 gibi bişeydi hemen hemen... 100lük galibaa... team force güzeldi kullandım...sport fevergüzel diyolar... ona bakcam.. -
DP de en güzel boss in motiondır. H6 kodu. Tavsiye ederim. Baharatlı ve kalıcı bir koku. -
dior fahrenheit
ama orjinalini alırsan beğenirsin dp güzel olmuyo ve kalıcı deil -
-
212 kesinlikle her dp deki tutmuyor,geçen onu almaya gittim rochas men aldım,212 gülyağı gibi kokuyodu resmen -
Burberry Classic diyorum :) -
Arkadaşlar Affınıza Sığınarak Bir soru sormak istiyorum. Bu D&P Açık parfümeri demi. İskenderun'da da var 1 tane ben parfümleri genelde açık almadığım için bilmiyorum böyle cam şişede çakma parfüm satıyor de mi ?
Ayrıca Tavsiyelerinizi bende bekliyorum şu parfümün çakmasını bulabilirmiyim orada
Marco POLO
Eğer yardımcı olursanız gerçekten sevinirim. Ve bende güzel böyle kalıcı bir koku istiyorum. -
XO EDT 100 ML - Charismatic+Deodorant aldım... beğendim hoş kokusu... 23 ytl...
http://www.kozmetikmarket.com/pinfo.asp?pid=641
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 12 Aralık 2008; 17:31:26 >
-
sexy man -
xo nun mavısı berbat
azap dp perfumum sıtesınden subelere bak hatayda ıkı tane var artı ben hataylı sayılırım:) -
quote:
Orjinalden alıntı: Pisikopat Nuri
sexy man
yeaah come on baby -
212 güzel koku ama dp de nasıl bilmiyorum.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Azap
Arkadaşlar Affınıza Sığınarak Bir soru sormak istiyorum. Bu D&P Açık parfümeri demi. İskenderun'da da var 1 tane ben parfümleri genelde açık almadığım için bilmiyorum böyle cam şişede çakma parfüm satıyor de mi ?
Ayrıca Tavsiyelerinizi bende bekliyorum şu parfümün çakmasını bulabilirmiyim orada
Marco POLO
Eğer yardımcı olursanız gerçekten sevinirim. Ve bende güzel böyle kalıcı bir koku istiyorum.
kardeş iskenderunda kanatlı caddesinde var ...diğerleri çok kötü ve tamamen uyduruk ve sağlığa da zararlı
açık parfüm iskenderunda heryerde satılıyor onlardan alma
ama kanatlı caddesindeki dp şubesi ve oradan alabilirsin...
sakın ola kilisenin yanından alma şu çok katlı otoparkın yanındaki kilise.... ben ordan aldım ve her tarafım domates gibi kızardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaynett -- 12 Aralık 2008; 19:59:41 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X