Şimdi Ara

21. yüzyılın en iyi sevişme sahneleri seçildi | Top 20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20- Secretary (2002)

19- American Honey (2016)

18- Weekend (2011)

17- Her (2013)

16- Team America: World Police (2004)

15- Love (2015)

14- Anomalisa (2015)

13- Gone Girl (2014)

12- Carol (2015)

11- Call Me By Your Name (2017)

10- Swimming Pool (2003)

9- Tigerland (2000)

8- Moonlight (2016)

7- The Dreamers (2006)

6- Mulholland Drive (2001)

5- Brokeback Mountain (2005)

4- Blue Valentine (2010)

3- Y Tu Mamá También (2001)

2- The Handmaiden (2016)

1- Blue is the Warmest Color (2013)

Mynet
    21. yüzyılın en iyi sevişme sahneleri
    https://m.mynet.com/21-yuzyilin-en-iyi-sevisme-sahneleri-sinema-45485

Arada gay ve lezbi filmleri de var saygı duymak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 21 Aralık 2018; 15:46:00 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Çok İzlenen Sevişme Sahneleri

1. yüzyıl, sinema tarihinin en çarpıcı ve unutulmaz sevişme sahnelerine tanıklık etti. Sinemacılar, izleyicilere tutku, yoğunluk ve duygusallığın doruk noktasını yansıtan sahneler sunmak için sınırları zorladı.

İşte sinemaseverlerin hafızasına kazınan en iyi sevişme sahnelerinden bazıları:

• Brokeback Dağı (2005): Bu duygusal western, Ennis ve Jack arasındaki yasak aşkın kalp kırıcı bir tasvirini sunuyor.
    • Titanik (1997): Jack ve Rose'un efsanevi sevişme sahnesi, ikonik bir sinema anıdır.
    • Basic Instinct (1992): Sharon Stone'un ünlendiği sahne, gerilim ve cinsel çekimin ustaca bir karışımıdır.
    • Yüzüklerin Efendisi: İki Kule (2002): Aragorn ve Arwen'in ormanda sevişme sahnesi, romantizm ve fantezinin büyülü bir birleşimidir.
    • Kayıp (2003): Bill Murray ve Scarlett Johansson arasındaki sahne, yaş farkının aşkı nasıl etkilediğini araştırıyor.

Bu sahneler, görüntü, ses, performans ve hikaye anlatımı açısından en iyileri temsil ediyor. İzleyicileri büyülüyor, duyguları harekete geçiriyor ve sinemanın gücünü sergiliyorlar.

İster romantik ister tutkulu, ister kışkırtıcı ister duygusal olsun, bu sevişme sahneleri sinemaseverler tarafından nesiller boyu hatırlanmaya devam edecek.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bence The Handmaiden, 2 değil 1 olmalıydı. zira bu listede kesinlikle 1 olmayı hak ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

bence The Handmaiden, 2 değil 1 olmalıydı. zira bu listede kesinlikle 1 olmayı hak ediyor

Patron bey sevişmeli filmlerle aram pek yok benim

Zaten dolunca malum sitelerden ihtiyacımı gideriyorum. O konuda filmler kesmez beni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzyılın en gereksiz listesi
  • Hic birini izlemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarından bir tek Brokeback Mountain'i izlemişim tesadüfen. Sevişme sahnelerini pek hatırkamıyorum ama iyi bir dram filmiydi onu hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Aralık 2018; 10:34:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Yılın En İyi 10 Filmi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.