Şimdi Ara

21 yasındayım babam arkadasımda kalmama ızın vermıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ailemin yanında üniversite okuyorum.babam arkadasımın yanında yatılı kalmama ızın vermıyor.içki sigara içerler.sanada ikram edeler diye benı korumaya calısıyor.off napıcam ben bunlarla.mıllet karıya kıza doyuyor üniversitede
    alemlerden alemlere kosuyor.ben daha baskasına sadece 1 gün yatılı kalmaya gıdemıyorum.mezun olduktan sonra ana kuzusu bir şekilde hayata atılıcam.akıl verın bana ne yapmam lazım.

bu arada sigara kullanmıyorum.alkol alıskanlıgımda yok sadece arkadas ortamında oda azıcık bişey.duysa evlatlıktan reddeder.babama kalsa sigara içenler ile arkadas bile olmamam lazım.arkadasımla bulusmaya dahı gıtsem ılk sordukları sey arkadasın sıgara alkol ıcıyor mu oluyor? yahu 21 yasındayım kendı iradem yok mu benım dıyorum anlamıyorlar.

hem her ıckı sıgara kullanan kısı cok kötü kısıler mı oluyor.anlatamıyorum onlara bunu

edit:ünide ortalamam da iyi denıcek sevıyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 22 Ağustos 2017; 1:52:36 >

• Bence baban sana guvenmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Kaya

Bence baban sana guvenmiyor

saygıda bi kere bile kusur etmemısımdır.zaten asosyalım hep evdeyım oda bılıyor bunu.guvenememesı ıcın hıc bır neden yok
  • Ickiye sigaraya bulasirsan birakamazsin bidaa illa ikram ederler senin de mutlu, mutsuz bi anina denk gelir icersen ge mis olsun ben de ikramla basladim sigaraya 5 yildir iciyorum.

Ikincisi milletin kariya kiza kostugu falan yok. Ha kosarsin da babanin cok zengin olmasi lazim. Kizlar para yer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

Ickiye sigaraya bulasirsan birakamazsin bidaa illa ikram ederler senin de mutlu, mutsuz bi anina denk gelir icersen ge mis olsun ben de ikramla basladim sigaraya 5 yildir iciyorum.

Ikincisi milletin kariya kiza kostugu falan yok. Ha kosarsin da babanin cok zengin olmasi lazim. Kizlar para yer.

ben sadece görduklerıme dayanarak konusuyorum lisede ne haltlar dönüyordu.ünide de aynı seyler dönüyor.emın ol hepsıne tanık oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

quote:

saygıda bi kere bile kusur etmemısımdır.zaten asosyalım hep evdeyım oda bılıyor bunu.guvenememesı ıcın hıc bır neden yok

Hocam dogrudur. Ebeveynler boyle, kendi annemden biliyorum. Sen cok duzgunsundur, aksi hic bir hareketin yoktur, olmayacaktir da. Ama guvenmediler mi guvenmiyorlar iste nedeni yok. Hayir dediler mi dondur kararindan dondurebilirsen.

• Sen aile yanında üniversiteye giderecek hata etmişsin. Liseye gider gibi evden çık okula git eve gel. Ne anlamı var öyle üniversite hayatının.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • içkiyi bilmemde sigaradan kesinlikle uzak dur ne derlerse desinler sana içirmek için 1000 türlü yalanı uydururlar eğer çevren dandikse
  • quote:

quote:

Ickiye sigaraya bulasirsan birakamazsin bidaa illa ikram ederler senin de mutlu, mutsuz bi anina denk gelir icersen ge mis olsun ben de ikramla basladim sigaraya 5 yildir iciyorum.

ben sadece görduklerıme dayanarak konusuyorum lisede ne haltlar dönüyordu.ünide de aynı seyler dönüyor.emın ol hepsıne tanık oldum

Para lazim araba, boş ev lazim yoksa zor kiz isleri. Sansa cok ugrasirsan salak bi kiz bulup saplarsin kuregi ama degmez ugrasmaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam dogrudur. Ebeveynler boyle, kendi annemden biliyorum. Sen cok duzgunsundur, aksi hic bir hareketin yoktur, olmayacaktir da. Ama guvenmediler mi guvenmiyorlar iste nedeni yok. Hayir dediler mi dondur kararindan dondurebilirsen.

valla hocam bunun bi şekilde bozulması lazım.ev kusu yaptılar benı 21 senedır hayatımı yasayamıyorum.dalga konusu olduk zaten ünide.geç saatde gelsek bile arıyorlar zırt pırt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 21 Ağustos 2017; 23:48:41 >

• quote:

quote:

quote:

Para lazim araba, boş ev lazim yoksa zor kiz isleri. Sansa cok ugrasirsan salak bi kiz bulup saplarsin kuregi ama degmez ugrasmaya.

hocam konu zaten kız mevzusu degil.ben arkadaslarım ile sosyallesemıyorum bile.

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla hocam bunun bi şekilde bozulması lazım.ev kusu yaptılar benı 21 senedır hayatımı yasayamıyorum.dalga konusu olduk zaten ünide.geç saatde gelsek bile arıyorlar zırt pırt

Belki her dediklerini yapiyorsun diyedir. Bir sekilde cocuk olmadigini anlamalari lazim. Sosyal hayatinda bazi seyleri zamaninda yasayamadin mi ilerisi icin de sorun olur. Birkac kez sert cik, rest cek, kirici olmadan tabi. Farkina varmalari lazim bazi seylerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 21 Ağustos 2017; 22:54:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Belki her dediklerini yapiyorsun diyedir. Bir sekilde cocuk olmadigini anlamalari lazim. Sosyal hayatinda bazi seyleri zamaninda yasayamadin mi ilerisi icin de sorun olur. Birkac kez sert cik, rest cek, kirici olmadan tabi. Farkina varmalari lazim bazi seylerin.

dun baya bı tartıstık zaten.karsı mı gelıyorsun falan demeye basladı.konu kapanmadan öyle kaldı.ama ben kararlıyım bakalım.kendısı zaten sınır hastası psıkopatın biri.daha ne kadar dayanırım bılmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master Mirror

içkiyi bilmemde sigaradan kesinlikle uzak dur ne derlerse desinler sana içirmek için 1000 türlü yalanı uydururlar eğer çevren dandikse

ilk zamanlar uzatıyorlardı iç diye.simdi ben istesem bile vermezler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dun baya bı tartıstık zaten.karsı mı gelıyorsun falan demeye basladı.konu kapanmadan öyle kaldı.ama ben kararlıyım bakalım.kendısı zaten sınır hastası psıkopatın biri.daha ne kadar dayanırım bılmıyorum.

Valla kader kismet kardesim, anne baba sonucta. Kimse dort dortluk degil. Ben de benimkilere kalsa safin, asosyalin tekiydim. Universiteye kadar boyle gitti. Universiteye basladigim andan itibaren ayni anda calismaya da basladim. Sosyal kimligim calisma ortaminda olustu. Surekli bircok insanla muhattap oluyordum. Bu yolla bazi seyleri atlattim. Sana onerim anne babani degistiremiyorsan bir sekilde baska bir yol bul. Gecen gun tekrar gelmiyor. Kendine birseyler katmadigin her gun bosa gecmis demektir. Sosyal hayatinda da, hayatinin kalan bolumlerinde de. Benden bu kadar.

• Bu ailelerin korumacılığından nefret ediyorum. Çocukken sürekli koruyolardı beni hiç bir şeyi kendi irademle yapmama izin vermiyolardı sosyal fobi hastası oldum sonunda. Hemde öyle hafif değil baya ağır markete bir şey almaya bile gidemiyorum. Ygs-lys bile girmedim bu yüzden ünide yapamam ben diye. Şimdi yeni geldi akılları başlarına.
    Hayatım karardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morty Smith -- 22 Ağustos 2017; 0:3:50 >
  • Yavaş yavaş dışarıya çık, eve geç gelmeye başla. Olabildiğince az haber ver. Rapor verme. Sorarlarsa arkadaşımlaydım de. Böyle böyle normal hale gelene kadar gıdım gıdım ilerle.
  • oymakus kullanıcısına yanıt
    Nasıl bağımlı oluyorsunuz anlamıyorum. İçki aydan aya içerim sigarada sosyal içiciyim ama olmasa da bunlar aklıma bile gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 22 Ağustos 2017; 1:24:37 >
  • o yaşta hala özgürlüğünü kazanamadıysan evden çıkma zaten.
  • Baban haklı önce arkadaşla yatılı sonra sigara alkol sonra karılar kızlar zina fuhuş abooo

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.