Şimdi Ara

21 yaşındayım annemle babam bosaniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekoca17 -- 9 Haziran 2016; 12:08:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçer.
  • 2. seçenek. Babanızı çöpe atın.

• Şuan ise geldim gececiyim ve aglamamak icin zor tutuyorum kendimi mahkemehk sadece televizyon dizilerinde gören kadın gerçek mahkemede nasıl ağlar ben nasıl dayanirim bilmiyorum

• 2. seçenek.

Yalnız acele etme. Bir kaç sene annenle beraber aynı evde yaşayın. Bir dediğini 2 etme. Psikolojisi düzelsin. Sonra gerçekten güvendiğin birisi çıkarsa annenin de gönlü olursa evlilik de olur.

Unutma ne yaparsan yap annenin hakkını ödeyemeyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekoca17

Arkadaşlar 21 yaşındayım çevik kuvvette polis memuruyum.
    Annem 2yasinda babasiz kalmış amcalari arasinda büyümüş
    Babamda 7yasinda annesinj kaybetmis annemin annesi ile babamın babası evlenmis daha sonradan dedem annemle babami evlendirmis zorla
    Annem amcalari arasinda öksüz büyüdüğü icin surekli şiddet görmüş saf temiz bi kadın ne gezmesini bilir ne para harcamasini.
    Babami bi kadinla konusurken yakaladim kadinda evli babamin tepkisi ben bu kadinla evlenecegim oldu beni ve agabeyimi silmiş çoktan sizce ne yapmalıyım ihtimaller
    1-o kadını bulup gereğini yapmak
    2-annemle babamin boşanmasini onaylayip annemi bir ömür bastaci etmek ve bastaci edebilecek bir eş bulmak yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim
    Not:fazla duygusalim

Allah yardımcın olsun kardeşim

• 2. Secenek o elemana da baba deme bidaha ne babasi kardes oyle baba mi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anneni baştacı yap. Babanı boşver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Farkyapmazz

Cevik kuvvet caniniz cehenneme

Sen ne diyorsun? Burayı terk et.

• qrwwqrwqrqrwQ:WRQWRQWRQRW o nasıl baba rwq.WRQRWQrqw
  • İstemsizce güldüm

• Valla benim babam böyle bir şey yapsaydı bir de üstüne yüzüme "ben onunla evlenecem" deseydi elime geçen ilk sivri aleti gırtlağına sokardım. "Babanın hakkını nasıl ödeyeceksin baban o senin" görüşünde olanlar vardır, ben böyle bir adama baba demeye utanırım. Bir zahmet o da evladı gibi görmesin.

Sorununuz gerçekten büyük. Geçmiş olsun, Allah sabır versin.

• Bence tek seçenek var oda 2.
    Babanı sil , kötü birşey yapmana gerek yok , yaparsan olan sana ve annene olacak.
    O herifin yaptığı şerefsizliktir , bırak koşsun uçkuru peşinde.
  • Burada ileri geri şiddet tavsiyeleri görebilirsin , çoluk çocugun yazacaklarıyla gaza gelme. (Yok ben şunu yapardım bunu atardım gibi.) Anneni baş tacı et , babanı bir ömür anma. Yanlış bir hareket yapma iş güç sahibisin önünde koca bir ömür var.. Kendini de üzme.

• Hepinize cok tesekkur ederim

• Hikaye benzer olmasa da benimde annem ve babam boşandı babam ölmeden önce.

13 yaşından beri çalışıp annemin ve kardeşimin bütün ihtiyaçlarını karşıladım. baba eksikliği çekmedik Allah'a şükür hallettik her şeyi. Şimdi anneme 1 ev aldım erkek kardeşimde kendine ev aldı. Ben annemin yanında yaşayıp sorumluluğunu üstleniyorum.

Babama ne oldu dersen yaptıkları yanına kar kalmadı tren altında kalıp parçalara bölündü.

Sende dik dur. Annen ile ilgilen borçsuz harçsız kimseye muhtaç etmeden yaşaması için ne gerekiyorsa yap. Baktın senin yaşam tarzına uygun bir kız buldun onunla evlenirsin..

Bende evlendim evliyken de annemin ihtiyaçlarını bir an olsun eksik etmedim. Boşadım tekrar annemin yanına döndüm.

Evlenirsen eşinin fişeklemelerine gelme kadın kısmı annen bile olsa kıskanır her türlü çirkefe yatarlar. Öyle bir durumda benim gibi boşayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 5 Haziran 2016; 18:33:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Farkyapmazz

Cevik kuvvet caniniz cehenneme

Pislik yapma adam ne diyor sen ne diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLOCÆN -- 5 Haziran 2016; 18:40:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.