Şimdi Ara

21 Şubat MAVİBİLGİSAYAR İNDİRİME GEL ABİ :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
15.770
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dicemki biraz daha bekleyin olmucak indirim var su avrupadan para alalım Sicak dolar piyasaya surulsun dolar ozaman dusucek. Eger bide ustune kampyanda denk gelırse deme keyfınıze ama ozamanda bu urunnun kampanyali halini bulabilirmisiniz orasi mechul
  • quote:

Orjinalden alıntı: odanedemek

quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

bu arada resimin orjinal hali var mı büyütünce yazılar okunmuyor

http://www.mavibilgisayar.com/?p=Haberler&id=396

teşekkürler
  • dikkat ettim de lcd televizyondaki ürün açıklamasında sony eurasiagarantisi yazmıyor lcd lerde sanırım 5 sene veriliyordu bu garanti
  • arkadaslar mouse klavye setı nasıl fiyat ıyı ama ben en az 3 m reden kullanmayı dusunuyorum. 4-5 m den almama gibi bi sorun olurmu mouseda? klavye o kadar onemlı deil. kullanan arkadaslar yardımcı olursa sevinirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forever79

TV hakkında kötü yorumları olan varsa , paylaşırsa sevinirim. Almayı düşünüyoruz.

ips veya pva panelse al derim de sanmıyorum bu fiyatlara, ama gene fiyatı iyi pc ve ps3 oynamıorm sadece tv izliorm diosan uygun geçenlerde samsung aldım geceleri özellikle backlight problemi oluo hiç memnun değilim, sony de olsa bir araştır.

bu arada ps3 ün slim versiyonu gelmedimi hala ?
  • magaza harıci netten alabiliyormuyuz?
  • tabiki netten daha çok satılıyor zaten
  • stoklar saat kaçta açılıyor arkadaşlar nette ve magazadan daha çok stokmu yoksa hemen biter. bu konuda bilgi alabilirmiyim. özellikle stokların kaçta açıldıgı konusunda
  • Sony olsun çamurdan olsun. 7 yıl önce doğubanktan mağaza fiyatının %40 altına (15 gün garantili) 72 Sony almıştım. Sony olduğu için arıza ihtimalinin çok düşük olmasından ve arıza çıkarsa bile bu aradaki devasa fiyat farkı kadar olmaz diye düşünmüştüm. Hala ilk günkü gibi çatır çatır çalışmakta..
    Şimdiki Sony doğubankta 1300-1500'e varsa yine gözüm kapalı alırım.. Hee paralel ile eurasia arasında 100-200 oynuyorsa da paralele bakmam tabiiki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymami78

stoklar saat kaçta açılıyor arkadaşlar nette ve magazadan daha çok stokmu yoksa hemen biter. bu konuda bilgi alabilirmiyim. özellikle stokların kaçta açıldıgı konusunda

yokmu bilen ya.evde net yok cafedende beklenmezki stogun saatini bilmeden
  • fiyatlar özellikle / klavye + mouse / ps3 / lcd tv dolar bu seviyedeyken çoook uygun..
  • Merhabalar, Mavi Bilgisayar'ın hafta sonu kampanyasındaki Z5500 fiyatı doğrudur, peşin ve tek çekim alımlarında 299$+KDV; taksitli alımlarda da kartınıza yapılan taksit sayısına göre 652 TL KDV DAHİL fiyatı bölebilirsiniz. (652 TL'de döviz kurununun durumuna göre küçük oynamalar olabilir.)
    http://www.mavibilgisayar.com/?p=Haberler&id=396
    Teşekkürler.
  • Hem mağazalarımızda hemde internette stoklar 21 Şubat 2009 saat 10:00'da açılacak. Mağaza stoklarımızla web stoklarımız duruma göre farklılık gösterebilmekte. Mağazaların lokasyon ve genel durumuna görede stok adetleri değişiyor.
    Teşekkürler
    Serhat Serdaroğlu
    Mavi Bilgisayar
    Reklam Müdürü

quote:

stoklar saat kaçta açılıyor arkadaşlar nette ve magazadan daha çok stokmu yoksa hemen biter. bu konuda bilgi alabilirmiyim. özellikle stokların kaçta açıldıgı konusunda
  • www.mavibilgisayar.com adresinden siparişlerinizi verebilirsiniz ama şunu belirtmeliyim, yoğun talep gelen ürünlerde webden almak biraz daha şansa kalıyor, sunucuya aynı anda bir çok talep gelebiliyor kimi zaman, burada ilk onaylayanlar biraz daha şanslı.
    Ama genel duruma göre eğer mümkün olursa biten ürünler için web tarafına da yeniden stok açılabiliyor.
    Teşekkürler.
    Serhat Serdaroğlu
    Mavi Bilgisayar
    Reklam Müdürü
    quote:

Orjinalden alıntı: General Stalin

magaza harıci netten alabiliyormuyuz?
  • bi tane ps3 bitane de z5500 alsak kargo çok tutarmı?
  • Merhabalar,
    Kocaeli Mağazamızda da ürünler ayrılan stoklar dahilinde bulunacaktır.
    Saygılarımla
    Serhat Serdaroğlu
    Mavi Bilgisayar Reklam Müdürü
    quote:

quote:

Bu ürünlerin hepsi Kocaeli mağazasındada oluyor mu arkadaşlar? Eğer oluyorsa telefonla stok bigisi veriyorlar mı? Yoksa sadece Ankarada mı satılıyor?

Yok mu bir İzmit'li????
  • Merhabalar,
    Ne yazık ki kampanya ürünlerinde kargo ücretini müşterilerimize yansıtmak zorunda kalıyoruz. Anlaşmalı olduğumuz MNG Kargo bu konuda size bilgi verecektir.
    Teşekkürler.
    Serhat Serdaroğlu
    Mavi Bilgisayar
    Reklam Müdürü

quote:

Orjinalden alıntı: soguknewale

bi tane ps3 bitane de z5500 alsak kargo çok tutarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serhat Serdaroğlu

Hem mağazalarımızda hemde internette stoklar 21 Şubat 2009 saat 10:00'da açılacak. Mağaza stoklarımızla web stoklarımız duruma göre farklılık gösterebilmekte. Mağazaların lokasyon ve genel durumuna görede stok adetleri değişiyor.
    Teşekkürler
    Serhat Serdaroğlu
    Mavi Bilgisayar
    Reklam Müdürü

quote:

PS3 şu anda stoklarda gözükmüyor.Hemen sepete ekliycektim.Belki bana rezerve olur diye :P

• quote:

Orjinalden alıntı: 720p

quote:

Orjinalden alıntı: helaxes

mavinin sattığı ps3 ler sony Eurasia garantili değil . kendi garantileri haberiniz olsun

Ne alakası var kardeşim Mavi bilgisayar mahallenin bilg dükkanı sanki. Nerden uyduruyorsunuz böyle şeyleri.

Uydurmuyorm daha önce gene böyle bir kampanya için almaya gittiğimde sony eurasia garantili olmadığını söylemişlerdi
  • Merhabalar Serhat Bey ;

Denizli Mağazanızda ki müdür veya mağaza sahibi (On-Em Bilgisayar Sahibi Beyefendi) 'nin bana karşı olan haksız ve çirkef tutumu yüzünden sizden alışveriş yapmıyorum(bu olaydan önce herhafta en az 300-400 liralık yapıyordum) ,sizi ne kadar bağlar bilmiyorum ama ,bildiğim tandığım herkese de bunu söylüyorum (alışveriş yapmamaları için ,çünkü yaşadığım olayda başından sonuna kadar haklıydım ve mağdur edildim) , Ankara Merkeze ulaşıp durumu bildirmek istediğimde hiç kimseyi muhatap olarak bulamadım,
    Bunları size niye söylüyorum ? Reklam müdürüymüşsünüz , yaptığınız reklam ve promosyonlarla müşteri çekmek için ne kadar uğraşsanız da mağaza personeliniz sizin bu gayretlerinizi tek kalem de siliyor , ve bildiğim birşey var tek bir kötü referans 10 adet iyi referansdan daha etkilidir.

İyi Çalışmalar
    Suat ŞAHBALI

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.