Şimdi Ara

21 Şubat 2010 Pazar Adminler Toplantısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hacular saat kaçta nerede oluyoruz? Ayrıca Gün hocanın haberi var mı? Gidip kapı önünde mal gibi kalmayalım...

Olmazsa biri Gün hocaya telefon edip haber eylesin.
  • gün e söyledim bugun saat 1 de olduğunu yine aynı şekilde buluşur dalarız içeri. Felaket lodos fırtınası var inşallah yarına kadar diner yoksa ayvayu yedum
  • Abi vapurlar calısmaz büyük ihtimal durumlar fena
    çok kotu durumlarda Topçular çalısıyor ama senin için bu yolculuk felaket olur o durumda
  • Kötüye birşey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Hacular saat kaçta nerede oluyoruz? Ayrıca Gün hocanın haberi var mı? Gidip kapı önünde mal gibi kalmayalım...

Abi yine aynı şekilde buluşalım, bana haber et kaçta nerde olucağını .
  • valla gemi çalışmazsa araçla gelicem yolcu buldum istanbula
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Hacular saat kaçta nerede oluyoruz? Ayrıca Gün hocanın haberi var mı? Gidip kapı önünde mal gibi kalmayalım...

Abi yine aynı şekilde buluşalım, bana haber et kaçta nerde olucağını .

Aynı şekilde şu an Kadıköy'e 5 dakika mesafedeyim. 12:15 gibi Kadıköy iyidir. Yarın sabah konuşuruz zati.

• Tamamdır abi, o saatte orda olurum .
  • Buluşun bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Buluşun bakalım.

İskenderunda buluşuruz bizde, anlatırım nelerin konusulduğunu
  • Toplantı sonuç raporunu bekliyoruz.
  • 6 büyük boy pizza 3 litre kola 1 litre buzlu çay
  • Fotoğrafları gördüm. Benim çektiklerimi buraya ekleyimde bir sonraki toplantının yeri İskenderun olsun.
  • Kısaca alınan kararlar şöyle.

1- Tema bölümü açılacak
    2- alicans35 mod yapılacak
    3- Yatırım Araçları Bölümü açılacak
    4- Kısmi ban sistemi geliştirilerek üyeleri forumdan değil de ilgili bölümlerden uzaklaştırma uygulamasına daha çok ağırlık verilecek. Bu işlemler için de uyarı sayfası kullanılacak.
    5- Modlar için bilgilendirme toplantısı yapılacak. 7 veya 14 Mart 2009 Pazar günlerinden biri ankete sunulacak.
    6- Üyelerden bir veya iki tane üye temsilcisi moderatörlerin olduğu bu toplantıya katılarak üye isteklerini dile getirecek.
    7- Bbcode'un başına return koyulacak. Bu citinin dilinde yazıldı. o anlar.
    8- Avcılık bölümü açılacak.
    9- İkinci el'de "klavye, mouse ve mouse pad" bölümü açılacak.
    10- Son atılan (son 1 saat veya son 3 saat gibi) mesajları listelemek için uygun yerlere bir link koyulacak.
    11- Kulüpler ile ilgili bir çalışma yapılmayacak. Kişisel bloglara ağırlık verilecek.
    12- Üyelerde bazı durumlarda bazı yerlerde yeni konu açamama pm yollayamama gibi problemler çözülecek.
    13- E-posta değiştirilince sms onayı istenme durumu düzeltilecek.
    14- Yeni özel mesaj sistemi aktif hale giterilmek için düzenlenecek. Yetişirse aktif hale gelecek.
    15- Mobil sürümde seçilen forumlar seçildiği zaman ayrıca ayara gerek kalmayacak.
    16- Her bölümde bölüme özel anonslarla duyuru yapılabilecek. Admin yetkili olarak anons eklenebilecek ve bölümdeki kurallar güncellenince buradan üyelere duyuralacak.
    17- Yönetim kadromuzu üyelere gösterilmesi durumu aynen böyle devam edilecek. Üyeler yine şu anki gibi şikayet sistemi yardımıyla iletişim kurabilecek.
    18- Ana sayfanın (dh.com) RSS sistemi iyileştirilecek (express haberlerdeki gibi) ve forum için de konu bazında rss eklenecek.
    19- Göreceli zaman gösterimi üyeler ve misafirlerde default seçilmiş olarak gelmeyecek. Üye isterse profilinden bu ayarı yapabilecek.
    20- Bir üyenin herhangi bir üyeyi forumdaki mesajlarını görmemek amacıyla engellemesi uygulaması iptal edilecek. Sadece bir üye engellendiğinde özel mesaj iletişimi kesilecek.
    21- Üye anlaşması "üye sözleşmesi" adı olarak değiştirilecek. Forum kuralları "nick işlemleri"nin yanına link olarak eklenecek.
    22- Cevaplanan mesajlarım bölümünden reklamlar, anonslar gibi bölümler kaldırılacak.

Bendeki norlar bu kadar. Unuttuğum varsa eklenebilir.

• Cem Uzan vaatleri gibi oldu hepsi.
  • Toplantılarda kararı onaylanmıstı alicans35 microsoft işletim sistemleri bölümünde yönetici olacagı yönünde.

Kendisi o dönem projeleri vs. sebebiyle haziran ortalarında rahatlayacagım o donem hallederiz demişti, kendisi biraz önce bana ulastı ve artık müsait durumda oldugunu ve mümkünse yetkisinin verilmesini istedi..

Gerekeni yapalım eger geçen dönemde aksine bir görüş yoksa..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.