Şimdi Ara

21 katlı binanın 20. katından oturmak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
4
Favori
18.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Apartmanda oturulmaz ya rezillik komşu tadilat yapar sabahın köründe tak tak uyutmazlar çocuğu tepinir onu dinle şikayete git ayrı mesele müziğin sesini açarsın çocuklarının tepinmesine karşı utanmadan kapıya gelip sesi kıs derler apartman cinayet işlettirir.

ben hiç iplemiyorum komşuları vurup vurup duruyolar bende daha çok açıyorum sesi
    kafamda tepinmeye kalktıklarında son ses eksik etek açıyorum hemen tepinme kesiliyo

lan gidip 150-200 tl para verdim logitech z-506 5+1 ses sistemi aldım bide sesini mi açmıcam

• başlık sakat ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: eminem89

arkadaslar ev alma dusuncem var. bına 21. katlı

alacagım daire 20. katta sizce sorun olurmu ısınmada? kışın rüzgar sesi cok oluyor diyorlar dogrumu? izmir mavişehirde dedıgım ev

Hangi site?

Sizin bozoğlunun temeli çok kötü
  • Bazen asansor takili kaliyo 8.katta evime merdivenineen cikiyorum ve heralde 9 a cikamam diyorum.(9 yok ama konu o degil).. Yani ulasim problem degilse kalani problem degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Apartmanda oturulmaz ya rezillik komşu tadilat yapar sabahın köründe tak tak uyutmazlar çocuğu tepinir onu dinle şikayete git ayrı mesele müziğin sesini açarsın çocuklarının tepinmesine karşı utanmadan kapıya gelip sesi kıs derler apartman cinayet işlettirir.

evvelce apartmanda çok oturmuş biri gibi konuştun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro35

quote:

evvelce apartmanda çok oturmuş biri gibi konuştun....

Alıntıları Göster

21 katlı binanın 20. katından oturmak

• Yorumlar guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Yorumlar guzel
    32332362
  • quote:

quote:

quote:

quote:

alacagım daire 20. katta sizce sorun olurmu ısınmada? kışın rüzgar sesi cok oluyor diyorlar dogrumu? izmir mavişehirde dedıgım ev

Hangi site?

flamingo

Tam lazer mesafesindesin. Balkondan sana arada lazer tutarım.

Kesin benim uçağa lazer tutanda sendin gold

• quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

mavişehir zaten bataklık üstü en ufak depremde sallanıyor beşik gibi birde 20. kat ne sallanır.

cahil ondan sallanmıyor o raylı sistem olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murattimeister

quote:

mavişehir zaten bataklık üstü en ufak depremde sallanıyor beşik gibi birde 20. kat ne sallanır.

Alıntıları Göster
    Deprem açısından bu kat değerleri risklidir, 40 50+ kat'tan sonrası ise daha performanslıdır depremde. Hiç tavsiye etmem 20 katlı bir beton yapıyı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Bizim ev 47. kat

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

quote:

quote:

Hangi site?

Sizin bozoğlunun temeli çok kötü

Bizim bloklara (8 katli) 16 katli bloklarin temeli cakilmis yanlislikla, obur bloklari bilmiyorum tabi durumlari nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eto83

Yoldan gecenleri dürbünle kesersin artık
    Bundna önceki evimizin biri 11.kattı diğeri de 13.kattı. İkisi de en üst kattı. Mis gibiydi hiç ısınma sorunu olmazdı. Lan sırf yağmur yağarken çatıya değen damlaların sesi için alınırdı.

Şuan 7.kattayız. Üstten gelen sesler hayattan soğuttu. Ne güzelmiş en üst kat Depişirdik her şeyi yapardık bir şey olmazdı.Manzaraa da olurdu. Yazın o sıcakta serin olurdu of of

Tavsiyem alın o evi bir şey olmaz. 11.katta otururken deprem olmuştu tabi bayağı sallanmıştı sığınaktakiler hissetmemiş biz bayağı hissetmiştik Onun haricinde mükemmel

• quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

quote:

ben izmirliyim mavişehirin olduğu bölge ben çocukken bataklıktı kurbağalar gezerdi üstünde sonra bataklığı doldurdular üzerine koca koca binalar dikildi kaya olmadığından demir kazıklar çakıldı. mavişehire arada giderim kamyon geçince bile anormal bir sallanma olur senin mantığa göre kaldırımda bile raylı sistem var o zaman.

Çok kültürlü arkadaşım istersen en son teknolojiyi kullan ev çok sağlam olsun eğer zemin bozuksa hiçbirşeye yaramaz bina yıkılmaz ama bina temelinden yekpare halde ayrılır ve yerle bir olur.

2005 yılındaki depremde sanırım 5.5 şiddetinde bazı evlerde çatlaklar oluştu ve dendiğine göre bazı bloklarla çökme varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 7 Şubat 2013; 15:04:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eto83

Yoldan gecenleri dürbünle kesersin artık
    ben 16. katta oturdum sadece araba sesleri uğultu rüzgar sesi oluyor birde camdan bakmaya korkuyorsunuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

quote:

ben izmirliyim mavişehirin olduğu bölge ben çocukken bataklıktı kurbağalar gezerdi üstünde sonra bataklığı doldurdular üzerine koca koca binalar dikildi kaya olmadığından demir kazıklar çakıldı. mavişehire arada giderim kamyon geçince bile anormal bir sallanma olur senin mantığa göre kaldırımda bile raylı sistem var o zaman.

Çok kültürlü arkadaşım istersen en son teknolojiyi kullan ev çok sağlam olsun eğer zemin bozuksa hiçbirşeye yaramaz bina yıkılmaz ama bina temelinden yekpare halde ayrılır ve yerle bir olur.

2005 yılındaki depremde sanırım 5.5 şiddetinde bazı evlerde çatlaklar oluştu ve dendiğine göre bazı bloklarla çökme varmış.

Denmişlere bakma ben mavişehirde oturdum hiçbirşey yok sadece pamukkale 1-2de ufak bir çatlak vardı oda kolon çatlağı değildi bende biliyorum bostanlı doyurana kadar bataklık olduğunu ama evka-2de otururken o uzaklıktan kazık seslerini duyuyordum sonra oraya taşındık bi bildiğimiz var diye konuşuyoruz 8.7 şiddetine kadar depreme dayanıklı daha yükseğinde ilk 5 kat aşağıya iniyor geri kalan öne doğru devriliyor bunlar bile hesaplanmış şimdi bana gelipte bumuş bumuş deme japonlar yaptı o sistemi tabi siz onlardan daha iyi biliyorsunuzdur. Kamyon geçince sallanıyor falan demişsin mavişehirden kamyon geçmesi yasak biliyorsundur inş hangi kamyonsa o artık.

• Giris katta oturuyoruz.balkondan dustum kolum kirildi

• quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

Giris katta oturuyoruz.balkondan dustum kolum kirildi
    dürbüncü avi
  • Ben de Mavisehir'de 16. Kattayim.
    Baska arkadaslarim da var bu binada.

Tasiyici olmayan ve fix noktada catlaklar var arkadaslarimin evinde de ayni noktadaydi. Yatak odasi giris kapisinin ustundeki tavanla birlesim noktasi. Depremler ile zamanla oldu.

Binalar efsane sallaniyor ve buradaki sistem rayli sistem degil sadece kazik var altta ve kolon sistemi degil tunel kalip insaat. Blok blok ust uste oturtulan turden.

Zemin ve bina saglamligi iliskisi hakkinda bilgim yok ve bunun izahini da siradan bir jeoloji muhendisinden dinlemek istemem.

Sadece Mavisehir degil neredeyse tum sehir denizin icine insa edilmis. Bornova bile deniz kiyisi olmasi gereken bir yer artik siz dusunun.

Mavisehir ile ilgili en kotu binalar yan yatar vs deniyor ama cesitli dalga formlari var ve hepsinin etkisi farkli. Tarihi asansorun oldugu yer duz zemin iken fay asagi indirmis zemini ve oraya o asansoru dikmisler yukari cikmak icin. Yani Izmir'de oyle buyuk bir depremde Allah yardimcimiz olsun..

Binalarin cogunda demirden eser kalmamis Mavisehir'e gelene kadar sahil seritleri vs birbirlerine dayanarak ayakta kaliyor binalar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.