Şimdi Ara

21. Evren DH İttifağı Kuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanım Haber ittifağı kuruldu 21. evrende Herkesi bekliyoruz
    İttifak ismi: Donanim Haber Forum
    İttifak tagı: DH

hadi DH ciler herkes gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XScale -- 5 Ocak 2006 14:46:23 >

• hadi abiler DH kuralı kuralım diyenler nerde hadin gelin yav adamlar 35 kişi oldu bi hadin yaavvv
  • 1:71:7
  • 3:386:6 hadi beyler bekliyoruz ittifagımıza.. sööle DH'ye yakısır bi sekilde
  • sende katılsana kardeş bizim ittifağa herkese açık
  • geldim beyler
  • hosgeldin
    quote:

Orjinalden alıntı: cem_gs

geldim beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lem sabredin sööle bi büyüyüp gürbüzleşsinler, o zaman awlanırız
  • bende 21 artık sizlerleyim.yanlış hatırlamıosam 324.sıradayım....Hadi beyler gelin katılın bize..
  • arkadaşlar hadin yav sadece 12 tanemi DH li var nerde siniz yav biraz güç biraz hırs yavv yavvvv
  • walla bilseydim kurmasdım ittifak ama kurdum artık...
    benim ittifağımın ismi:BohemiaN
    Tagı:Bohem
  • yardım etmezmiyiz ya siz bizi 1 ay sonra görün
  • ittifak kuran ve koordinatlarının uzaklıgı itibariyle yardımlasamayacagımızı düsünen arkadaslar

beyler parcalanmadan tek yumruk olmamız hepimiz ve forumumuzu temsil etmemiz acısından cok önemli bence...

ittifak ici yardımlasma esastır, imkanı olupta yardımcı olmayan kisiler cezalandırılacak merak etmeyin...

DRAVENBACH gel sen koordinatı yakın arkadaslar cıkar elbette, cıkmasada bi yolunu buluruz süphen olmasın...

discuss senide bekleriz dostum dedigim gibi hep beraber daha güclü oluruz, bölünmezsek...

arkadaslar bir kez daha yineliyorum 21. evrendeki tüm DH üyelerini bekliyoruz ittifagımıza

• hosgeldin dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: DRAVENBACH

girdik bakalım hadi hayırlısı
  • önerilerin dikkate alınacak pm'ne cevap yazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

ittifak kuran ve koordinatlarının uzaklıgı itibariyle yardımlasamayacagımızı düsünen arkadaslar

beyler parcalanmadan tek yumruk olmamız hepimiz ve forumumuzu temsil etmemiz acısından cok önemli bence...

ittifak ici yardımlasma esastır, imkanı olupta yardımcı olmayan kisiler cezalandırılacak merak etmeyin...

DRAVENBACH gel sen koordinatı yakın arkadaslar cıkar elbette, cıkmasada bi yolunu buluruz süphen olmasın...

discuss senide bekleriz dostum dedigim gibi hep beraber daha güclü oluruz, bölünmezsek...

arkadaslar bir kez daha yineliyorum 21. evrendeki tüm DH üyelerini bekliyoruz ittifagımıza

hocam arkadaşım ile kurdum ittifağı... ama eğer arkadaş kabul ederse onunla birlikte sizin ittifağa gelirim... ama şimdi onu bırakıp ta gelirsem ayıp olur biras keşke en baştan hberim olsaydı...!

• söyle arkadaşına oda gelsin herkese kapımız açık 2 kişiyle ittifak olmaz zaten yapamazsınız bitirirler sizi gelin daha güçlü olalım hem ilerde daha karlı çıkan siz olucaksınız
  • burayı ukuduktan sonra gelcektim ama giremiyom kayıt olmuyorki meret fazla hesap varsa verinde geleyim
  • Arkadaşlar lütfen arkadaşımız için fazla hesabınız varsa verebilirmisiniz.....

bide saat 12 den sonra deneyin bazen açılabiliyo 20 evren öyle oluyo ordan biliyorum bi bakın.................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XScale -- 8 Ocak 2006 12:21:35 >
  • Haydi arkadaşlar...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.