Şimdi Ara

21 ağustos(bugün)yapılan ehliyet sınav sonuçları ne zmn açıklanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 21 ağustos yani bugün yapılan ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanıyor bilgisi olan varmı

• o sınava bende girdim t grubuydum inan çok merak ediyorum bende....
  • bende t gurubundaydım krdeş ama nasıl öğrencez netten mmkün değilmi
  • galiba 2 gün içinde meb de cevap anahtarı çıkcakmış sürücü kursuna sordum 17 günde açıklanıyormuş genelde 6-7 eylül de açıklanır kanımca....
  • 2 hafta sonra acıklanır.
    merak edilecek bişey yok geçersiniz zaten
    ben hiç derse gitmeden 94 - 96 - 100 almıstım. direksiyonda 90.
  • direksiyon dersleri kaç gün sürmekte
  • benim gittiğim sürücü kursu 16 saat veriyor. ben öncedende iyi biliyordum kullanmayı hocada çaktı bunu gelme bidaha dedi sınav günü gelirsin yaptı...:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yarın ki sınav
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eeee benzinden yurtıyor tabi işine gelicek
  • dediği su senin yerine ihtiyacı olan gelsin...:)))
  • ya bu sonuçlar nerden açıklanıyor
  • açıklandığı zaman kursunuz size haber verir.genelde 2-3 hafta falan sürüyor sınav sonuclarının açıklanması hatırladığım kadarı ile
  • valla kursa gittim salı veya çarşamba(bugün)açıklanır demişlerdi cumartesi günü
  • Sorular ve Cevapları internete verildi. Resmi sonuçlar 6 eylülde.
  • sıvavdan 2 hafta sonra açıklanır sınavı meb yapar.
  • arkadaslar sonuç açıklandı buyrun site ben 88-88-87 almışım ohh be çok şükür geçtim....

http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Surucu/Ss/2010/2010_4_2wefr/Ss_Surucu.asp
  • http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Surucu/Ss/2010/2010_4_2wefr/Ss_Surucu.asp

Malesef Ben Giremedim Sınav Tarihini Pazar Zannediyordum Cumartesiymiş 23.10.2010 Tarihindekine Girecem İnş
  • yahu geçemişim allahım ya ilkokul mezunu geçmiş ben kalmışım tabi onlara sorular verilmiş ben üniversite öğrencisiyim diye verilmemiş puanlarım:58-60-64
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.