Şimdi Ara

21.11.2006 Inspection & Update (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar benim anlamadıgım tek şey şu.. tavşan konulacak denildi pet shop a.. bu gecici bi sürelik mi ?
  • Oyunu iyice hayvanat bahçesine çevirdi bu adamlar tavşan maymun sincap kurt yakında züefa da koyar bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

Bu şükrangünü event inde gene noel baba şapkası felan mı düşecek

olabilir heretic öylesyse yaşadık ben bitek şapka istiyom valla gerisi hikaya

• quote:

Orjinalden alıntı: SoulRever

Oyunu iyice hayvanat bahçesine çevirdi bu adamlar tavşan maymun sincap kurt yakında züefa da koyar bunlar

abi nerden buluonuz ince esprileri yaw,yarıldım valla....

@feversea arkadasıma guvenin 7 gunluk exp sp ve gold event ını herkesten once ondan ogrenmiştim ve aynen dedikleri oldu,roolback ide soylemişti.

seni RMM seniiii
  • herkeze s.a. yeni katıldım saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlUe_MaStEr

allahım evet mi demekki oyuna kesin giremiyecez onun için sabahtan açıp okuldan gelene kadar açık bırakacam ben en iyi yöntem bu deneyin

yuh sen hangi serverda oynuyon?serverlara zorlarsan akşamları rahatça girersin.
    bu aarada bu olay saat 10 damı bitecek?

• patch yüklendide ben ewent yazısı falan görmüyorum..
  • arkadaşlar bu tavşan
    bu tavşan ın fonksiyonu ne olcak ne iş yapacak
  • maymun ve sincabın yaptığını amaç şirinlik olsun kullanıcı çoğalsın..
  • tşk ederim kardeş saolasın tavşan kalıcı değil ozaman ewent süresince geçerli bi durum olsa gerek
  • bence kalıcı çünkü kore serverlerinde var..
  • son olarak;
    tavşan bildiğiniz diğer pet'ler gibi. yani kalıcı..maymun, sincap, tavşan şeklinde artık. 2 çeşit tavşan var..birisi koyu renkli diğeri beyaz tavşan. herhangi bir fark yok.
    yani evetn ile alakası yok..hayrını görün..yemini suyunu verin..
  • tavşan nerde beyler ben neden bulamıorum atcıda demeyin baktım ....................
  • quote:

tavşan nerde beyler ben neden bulamıorum atcıda demeyin baktım ....................

Bİ ARA POTCUYADA BAK ORDA GÖRDÜM BEN...OLMADI STALL STALL GEZ

• F10 A BAS GÖRÜRSÜN İTEM ALL
  • quote:

Orjinalden alıntı: capagupoo

F10 A BAS GÖRÜRSÜN İTEM ALL

zeki arkadaşim f10 eskidende alınıordu kurt gibi olmuş yazıo millet onu soruorum
  • tavsan, sincap ve maymun sürekli olarak item mall'dan satılacak. herhangi bir sekilde oyun parasi ile satilmayacak. bunu kavrayın artık. joymax'in en cok kar getiren kapısı bu hayvancıklar..onları gidip de oyun parasıyla vermez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.