Şimdi Ara

20th Century Boys(Manga)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnsanlık 20.yy ın sonunda yok olma tehlikesiyle karşılaşır,eğer onlar olmasaydı yeni milenyuma giremezlerdi.1969 yılında henüz daha çocukken bir sembol yarattılar.1997 de felaket yavaşça yaklaşırken o sembol geri döner.Bu hikaye bir kaç çocuğun dünyayı kurtarmaya çalışmalarını anlatıyor.

Kenji,gençliğinde rock 'n' roll müzisyeni olmayı hayal etmiş basit bir market müdürüdür,çocukluk arkadaşlarından biri intihar edince geçmişinden bir sürü hatıra ve anı geri gelir.Bu ölüm bu gibi bir kaç ölümle daha adı karışan yeni ve tuhaf tarikatla ilişkilendirilebilir mi?Bu işi arkasında ne olduğunu çıkarmaya karar veren Kenji çocukluk arkadaşlarının bazılarıyla birleşir ve herşeyin arkasındaki gerçeği bulmaya umut eder.

Tür:Gizem,Dram,Tarihsel,Bilimkurgu,Psikolojik ve Seinen
    MyAnimelist sayfası

Açıkçası böyle bir başyapıtın nasıl kendi konusu olmadığını görünce şaşırdım.Okuduğum en iyi 3 manga arasındadır mükemmeldir hikaye ve karakterlerin hepsi orjinaldir kesinlikle okumanızı öneriyorum ben okurken başından kalkamadım.Maganın gizem öğesi çok baskındır önünüzdeki chapterı okurken bile diğer chapter da ne olucağını merak edersiniz fakat diğer chapterı okuduğunuzda kendinizi daha çok sorunun içinde bulursunuz.Mangayı okudukça mangakaya saygınız artar belli bir noktadan sonra ise ağzınız açık kalır nasıl ya bunu bir insan yapmış olamaz demekten kendinizi alamazsınız.Karakterlerin çoğu günlük hayatta karşımıza çıkabilecek insanlardır bu yüzden manga sizi içine çeker.Manga öyle bir mangaki insanları çırılçıplak,gitarla poz verdirir.
    Bu arada yazmayı unutmuşum mangaka Urasawa, Naoki Monster ve Pluto gibi çok çok iyi olan bu mangaların da mangakasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 25 Ağustos 2013; 15:56:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.