< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
20K 30K Arasındaki tıplar

-
-
Bu tıplar ya yerini korur ya da bir miktar ileri çeker.
-
27 k ile kapatır bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
28 300 le kapatan Rize tıp 26 300 e gelir mi hocam sizce?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
28.283
21.386
19.500
18.129
Hocam rize tıp ilk sene 1400 geri atmış sonraki sene 1800 geri atmış.Her sene tıpa biraz ilgi azalmış.Ama geçen sene 7k geri atmış bu beklenmedik bir olaydı geçen senede 2k geri attığını varsayalım 23.3 olur.Bu sene de 2.5k geri atsa 25,8k civarı kapatır.Ama siz yinede yazın rize tıpı tutabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 23 Temmuz 2023; 15:21:3 > -
Hocam peki 25750 sıralamayla geçen sene 28800 ile kapatan grü tıp gelir mi
Hocam neden o kadar ileri çeksin ki sizin yaptığınız düz mantık birçok parametre hem tıp konusunda geçen seneyle olağanüstü bir fark yok ki. Sizce deprem kontenjanından gelebilir mi Harran vs. ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam yazıyı güncelledim.Hocam geçen sene farklı bir yıldı medyada doktor şiddeti,maaşların kötü durumu çok fazlaydı o yüzden öyle bir geri çekiş oldu.Ben de geçen seneyi normal bir sene olarak hesaplıyorum sadece her sene tıpa ilgi azalıyor onu sıralamaya yansıtıyorum.
-
Harran falan deprem kontenjanından rahat gelir.Hocam dediğim gibi yine de rize tıpı yazın gelebilir,benim yaptığım tahmin sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 23 Temmuz 2023; 15:25:18 > -
28.799
21.552
19.900
18.652
ilk sene 1300 geri atmış,ikinci sene 1600 geri atmış,geçen sene 7k atmış geçen senede 2k civarı geri attığını varsaylım 23.5 bu sene de bu civarda atsa 25.8 civarı kapatır hocam.Size gelebilir
-
Teşekkürler hocam inşallah gelir
tabi siz yine de tercih yaparken altına gelebilecek tıplarıda yazın garanti olsun hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X