Şimdi Ara

207 RC !! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
38.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya bu VW ciler kendi forumlarında konuşcak adama bulamıyorlar herhalde buraya sarıyorlar burdan da gidiyorlar.
  • ya bu arada 207 rc ne zaman türkiyeye gelicek?
  • bence gayet güzel ama 206 rc ın yerini alcaanı sanmıorum o ayrı bi idol benim icin:)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: hugolina

bence gayet güzel ama 206 rc ın yerini alcaanı sanmıorum o ayrı bi idol benim icin:)))

Bence bu da ayrı bir idol olacak gibi görünüyor.
  • alforone 1.6 fsi motor berbat.hayatımda cekisi bu kadar kötü bi arac daha görmedim sen kalkmıs onu sawunuosun bize..babamda jetta 1.6 fsi wardı bendeki 206 1.4 ile kalkısta cok rahat geciodum aracı..kasayı kaldıramıo.ara hızlanmalar berbat.bide gecmiş bizim motorlarmıza arge mize laf atıosun.vw grubunun satıs rakamları ortada..daha 5 sene öncesinde kapanma noktasına gelmişti sirket.su anda durumu cok peugeot kadar ii deil..satamıor arac..sokaga cık bi bak kac tane 206 war bide kac tane polo war..farkmız ortada

satıs grafigi diorsun bide utanmadan vw az daha batıordu arkadasım ne diorsun sen 6 - 7 yıl önce 1yılda satılan 206 sayısı vw grubunun toplam satısını geciordu be.
    firmanın ayakta kaldıgına sukredeceenize kalkmıs bize satasıosunuz birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugolina -- 9 Şubat 2007; 20:45:34 >

• vw fsi motor ile tarihindeki büyük hatalardan birisini yapmış olabilir
    ancak bi vw ile bi peugeot karşılaştırılamaz

peugeot denen araç at arabasından farksızdır, vw den tek artısı kocaman rahat koltukları olabilir anca
    2 firmada tasarım konusunda şu an rezaletler
    golf güzel bi araba diil, ama 207 ve makyajlanmış 307 nin uyandırdıgı çirkinlik hissini uyandırmıyo bende

vw ler son fsi motorlar dışında sorunsuz arabalardır, peugeot unuz ise 100.000 den sonra sanayiden cıkmaz
    motorunu bmw üretti diye güvenmiyin arabaya, motor saglam olsa süspansiyon,elektrik aksam,kaporta,sanzıman çürüktür elbet
    fransızlar şarap yapsın anca

uzun süre 206gti ve bora kullandım
  • alakası yoq benim enistemde 407 hdi war 170binde arac sorunsuz yürüor sanayi eskisi gibi deil artık vw nin zor günler yasadıını hepimiz bilioruz su an ic mekan kalitesinde almanlar 1 numara ama artık standartları dier araclarında yakaladıını göz ardı edemeyiz zaten bu yüzden satıs rakamları cok iyi deil wv nin.kaliteyi pahalı sunuor
    tasarım konusunda haklısın ben pejo hayranı olmama ragmen 207 yi hiç begenmedim hele o 206daki kücük aynalar yerini kamyon aynası gibi bişeye bırakmıs o bitirdi zaten o yüzden 206 ya dewam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugolina -- 10 Şubat 2007; 19:54:37 >
  • her markanın kötü yanı vadır pejo bence güzel araçları var
    quote:

Orjinalden alıntı: SUBARU

vw fsi motor ile tarihindeki büyük hatalardan birisini yapmış olabilir
    ancak bi vw ile bi peugeot karşılaştırılamaz

peugeot denen araç at arabasından farksızdır, vw den tek artısı kocaman rahat koltukları olabilir anca
    2 firmada tasarım konusunda şu an rezaletler
    golf güzel bi araba diil, ama 207 ve makyajlanmış 307 nin uyandırdıgı çirkinlik hissini uyandırmıyo bende

vw ler son fsi motorlar dışında sorunsuz arabalardır, peugeot unuz ise 100.000 den sonra sanayiden cıkmaz
    motorunu bmw üretti diye güvenmiyin arabaya, motor saglam olsa süspansiyon,elektrik aksam,kaporta,sanzıman çürüktür elbet
    fransızlar şarap yapsın anca

uzun süre 206gti ve bora kullandım

• quote:

Orjinalden alıntı: MaLiKkk

her markanın kötü yanı vadır pejo bence güzel araçları var

ban yaramış sana
  • bunun banla alakası yok biri gider biri gelir dimi sadece ön yargısız fanatiksiz bir yorum ama nekadar iranda üretim yapsada pejo eidir
    quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

quote:

her markanın kötü yanı vadır pejo bence güzel araçları var

ban yaramış sana
  • quote:

bunun banla alakası yok biri gider biri gelir dimi sadece ön yargısız fanatiksiz bir yorum ama nekadar iranda üretim yapsada pejo eidir

iranda üretilen model sadece 206 sedan, çarpıtmayalım
  • her neyse ama bundan sonra sanada ön yargılı konuşmamanı sölerim
    quote:

quote:

bunun banla alakası yok biri gider biri gelir dimi sadece ön yargısız fanatiksiz bir yorum ama nekadar iranda üretim yapsada pejo eidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaLiKkk -- 11 Şubat 2007; 1:43:34 >
  • quote:

her neyse ama bundan sonra sanada ön yargılı konuşmamanı sölerim
    quote:

quote:

afferin len malikk sanki adam olmaya başladın gibi görünüyor.Bak efendi efendi nasıl geçiniyorsun demek ki isteyince oluyormuş
    neyse yeni nick ile forumda kavgasız bansız iyi vakit geçirmeni dilerim

• jetta da meksikada üretilmesine ragmen yinede güsel araba deildir
    malik bey ban yaramıs hakkaten aramıza tekrardan hoş geldin....
  • Beyler eğer tarrışmak istiyorsanız imzamda msn adresim var babayiğit gibi eklersiniz tartısırız ama ben sizinle burada boşuna tartısıyorum artık at gözlüğünüzü cıkarın pejo ile vw yi kıyaslamayı bırakın
    Bu arada meksika nere iran nere
    bu arada biri gider biri gelir dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaLiKkk -- 11 Şubat 2007; 12:56:01 >
  • haklısın gene gitmişsin
    quote:

Beyler eğer tarrışmak istiyorsanız imzamda msn adresim var babayiğit gibi eklersiniz tartısırız ama ben sizinle burada boşuna tartısıyorum artık at gözlüğünüzü cıkarın pejo ile vw yi kıyaslamayı bırakın
    Bu arada meksika nere iran nere
    bu arada biri gider biri gelir dimi

• maliğe sınırsız istirahat vermişler gene halbuki bu sefer çok da efendiydi yazık oldu bakalım malik versyon 3.0 nasıl olacak
  • quote:

maliğe sınırsız istirahat vermişler gene halbuki bu sefer çok da efendiydi yazık oldu bakalım malik versyon 3.0 nasıl olacak

• quote:

Orjinalden alıntı: __RaVe__®

207 RC !!

207 RC !!

sanırım fark gercekten ortada en azından jant filan var
    sizin arge leriniz dünyayı sarsıyor işte VW sevdalılarıda mecburen LUPO YA modifiye yapıo araba yokki
    lupo ya yan cıta bile koymamıslar ya KM saati varmı lupoda acaba fan filanda yoktur onda hehe

+1

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.