Şimdi Ara

207 OUTDOOR TÜRKİYE' DE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 207 OUTDOOR TÜRKİYE' DE - 33,650 YTL anahtar teslim fiyatıyla tüketicinin dikkatini çekmeye hazır

Son zamanlarda araçlardan beklentiler ile 207 Outdoor, tüketicilerin aktivitelerinde daha fazla eğlenmesini ve aynı zamanda bir araçtan beklenen fonksiyonellik, pratiklik ve tamamen kişiselleştirilebilme gibi tüm özelliklerin hep birlikte sunulmasını hedefliyor.

207 SW Sport baz alınarak üretilen bu araç, yerden yüksekliğinin önde 16mm ve arkada da 21mm arttırılması ile birlikte ‘off-road’ görünüme kavuşmuş. Bunun yanında 205/55R 16 inç ‘Outdoor’ alaşım jantları ve ön-arka çamurluk üstülerinde ve eşiklerdeki koyu gri plastik kaplamalar da aracın arazi özelliğini gösteren detaylar olarak dikkat çekiyor.

207 Hatchback’ten 119 mm daha uzun olan 207 Outdoor’un (4156 mm) yüksekliği ise 1555 mm. (207 SW Sport’tan 28 mm daha yüksek). Yenilikçi arka koltuk katlama mekanizması sayesinde 2/3 ve 1/3 oranında katlanabilen koltuklar, tabana tamamen yatırıldığında 1,70 m’lik bir yükleme uzunluğu ve 1433 litre yükleme alanı sağlıyor.

Kısacası, "olasılıkları" artırabilen bir aile aracı 207 Outdoor, cazip lansman fiyatı olan 33,650 YTL anahtar teslim fiyatıyla tüketicinin dikkatini çekmeye hazır

http://sifirkm.milliyet.com.tr/Sfr/Default.aspx?aType=HaberDetayi&NewsID=99&NextBack=1

207 OUTDOOR TÜRKİYE' DE

• arkadaşım çok fazla ilgi olmaz arabada tip yok... zaten 207 tpicinde konusulurr...
  • baz fiyat benzinli için gecerli ise bana çok gibi geldi dizeli ve premium modeli 40 binlere gelirki bu bence pahallı
  • Versiyon Özel Lansman Fiyatı
    207 OUTDOOR 1.6 HDi 90hp 33.650
  • DEĞİŞİK BİR SINIF...AİLE ARABASI TARZINDA...

HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALANA...
  • 207 sw satılıyo mu türkiyede pek görmedim bende...

ben olsam zaten aile aracı sedan alacagıma sw tercih ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: c.4citamm

arkadaşım çok fazla ilgi olmaz arabada tip yok... zaten 207 tpicinde konusulurr...

ayrıca arac hiç te o kadar kötü gözükmüyor... kötü yol sartlarına sahip yerlerde yasayan (izmirde bile 7 km lik mesafede okuluma giderken 10 tane cukura giriyorum ) ailelerin tercihi olabilir neden olmasın .... fiyatta uygun

http://www.peugeot.com.tr/configure/Showrooms/src.php?id=64588

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelegend1907 -- 8 Şubat 2008; 20:40:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özelliklerine baktım arkalar kampana ayrıca araçta hız sabitleyici yağmur sensörü otomatik yanan farlar otomatik kilma ve sunroof gibi özellikleri opsiyonel olarak bile vermemişler
  • Eğer ki bu 33,000 YTL'lik fiyat baz modelse bir üst sınıf aracın sıfırını bir bin daha vererek alabilirim. Enjoy Astra'lar şu anda sanırsam 35.000 - 37.000 arasıydı. Ya da 308 baz modelini alırım. Üst sınıf bir araç.

Ekleme:

ve sadece 1.6 90 HP'lik modeli mevcut. O da güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 8 Şubat 2008; 22:11:46 >
  • Aslinda bu tarz arabalar tam 1-2 tane kucuk cocuklu aileler icin ideal ama gel gor ki turkiye de anlamsiz bir 2.el piyasasi var. Zevksiz insanlar oldugumuz icin tek kapi araclara veya station vagonlara 2. elde ilgi gostermiyoruz degeri dusuyor. Bunu dusunen insanlarda bu araclara ilgi gostermiyor.
    Alismisiz biz Renault Megane a, Ford Focus a, Toyota Corolla ya, Fiat Linea ya Boyle arabalara tarzi olan insanlar ilgi gosteriyor.
  • Aslında güzel araç. 90hp dizel motor da idare eder.

Ancak sedan seven bu kadar yurdum insanı varken, pek fazla satış yapabileceğini düşünmüyorum. Satılsa bile maalesef 2. el değeri düşük olacaktır.

Tahmin ediyorum, Avrupa'da bize oranla daha çok satılır...

Gerçi Renault 12 Toros'u yıllarca kullanmış bir kitle olarak seviyor olmamız da beklenirdi
  • GİTTİM GÖRDÜM BAKTIM....

TOROSUN KARDEŞİ....KÖYÜM İNSANINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN...

FİYATTA TAKILIO AMA
  • yahu ben bu 207 lerin iç hacmine takmış bulunmaktayım.Acaba iç hacmi daha mı geniş bu arabanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kickergls

yahu ben bu 207 lerin iç hacmine takmış bulunmaktayım.Acaba iç hacmi daha mı geniş bu arabanın

ARKA BAGAJ DAHA GENİŞ...ARKA KOLTUĞUNA OTURMADIM AMA BİR FARKI VARDIR HERHALDE...SONUÇTA 119 MM DAHA UZUN NEREYE GİTCEKKİ BU FAZLALIK
  • motor seçeneği az.
    aslında güzel araba....
  • ben hiç beğenmedim
  • Doğru söze ne gerek Bildiğimiz station TOROS walla

quote:

Orjinalden alıntı: felistt

GİTTİM GÖRDÜM BAKTIM....

TOROSUN KARDEŞİ....KÖYÜM İNSANINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN...

FİYATTA TAKILIO AMA
  • Berke Otomotiv'de dün görme şansım oldu, kafamı karıştıran nokta renk sıkıntısı oldu, gri tonları, siyah, kırmızı ve turkuaz tonlarıyla satışa çıkıyor. Ancak görüntü itibariyle ne kadar Toros'la karşılaştırılsa da aslında asıl benzerliğin Volvo XC70 ile olduğunu söylemeliyim. Donanım ya da motor gücü olarak biraz fakir bir araba olabilir, yani 206XT'ler de bile yağmur sansörü varken bunda neden yok demek insanın hakkıdır. Ancak piknik yapmayı, bagajı doldurmayı sevip yolculuğa çıkan aileler için bence fiyatıyla uygundur. Yani bu tür pazarda cüzdanı limitli alıcıların pek fazla şansı yok malesef, ya gidip düz station wagon alacak ya gidip Logan MCV alacak ya da herhangi bir ticari araç alacak. Her ne kadar talep çok az olacaksa da bence şehir merkezinde olmayan insanlar için gerçekten de uygun bir seri olacaktır.

Birkaç 207 outdoor fotosu:

207 OUTDOOR TÜRKİYE' DE

207 OUTDOOR TÜRKİYE' DE

Birkaç Volvo XC70 fotosu:

207 OUTDOOR TÜRKİYE' DE

207 OUTDOOR TÜRKİYE' DE

• Benim de inceleme şansım oldu bu arabayı. Üç tane temel problem var bu arabayla ilgili:

1. Donanım seviyesi çok düşük. Anladığım kadarıyla Peugeot yönetiminin değiştirmeye de niyeti yok. Hız sabitleyici, elektronik klima, ESP, elektrikli arka camlar arabada opsiyonel bile değil. Fransa ve İngiltere'de sebil gibi donanım var arabada. Deri ve ısıtmalı koltuk bile sunuluyor. Türkiye'ye gelenlerde arka bagaj kapağı da iki parçalı değil.

2. İşçiliği çok zayıf. Hele arkadaki outdoor yazısını kırmızı ve üçüncü sınıf bir çıkartma ile yazmaları fevkalade yanlış olmuş. Öyle bir sırıtıyor ki sormayın.

3. Arabanın satış stratejisi yanlış. Metalik olmayan aracınız var mı dediğinizde satıcı, belki gelir belki gelmez diye cevap veriyor. Ardından, opsiyonel airbagleri taktırmak istiyorum dediğinizde, onları getirirler mi bilmiyorum deniyor. Arabanın web sitesindeki broşürünü niye öyle yazıyorsunuz dediğinizde, bilmiyorum beyefendi deniyor. Bir arabanın aksesuarı varsa vardır, yoksa yoktur. Gelir mi bilmem bir cevap olarak değerlendirilemez. Ayrıca gelir mi bilmem cevabı, satıcının bile arabanın tutulmayacağı beklentisi içinde olduğunu ayan beyan ortaya koymaktadır.

Satış stratejisinin bir başka boyutu da, 207 SW'yi getirmeden outdoor'u getirmenin ne anlama geldiği. Önce 207 SW'yi getir. Donanımları, motorları görelim sonra ne yapacağımıza karar veririz.

Türkiye'de satılması bayağı zor ve ikinci eli de kesinlikle zayıf olacak bir araba.

• arabayı bügün bayide gördüm.gerçekten güzel bir araç.toros moros diyenler kör falan olmalı.
    yerden oldukça yüksek.renk olarak kırmızı müthiş gitmiş.gri pek arabayı göstermiyor.
    hakaten arkadaki outdoor yazısı keçeli kalemle yazılmış gibi hoş olmamış.araç şehir içinde de dışında da gayet rahatlıkla kullanılabilir.boyutları buna uygun.

malesef pejo akıllı olsaydı bu araçla yeni bir sınıf yaratabilirdi.
    jeep istemeyen ama yerden yüksek araç isteyen özellikle bayan ve genç müşteri kitlesine hitap edebilirlerdi.
    ancak gerek motor gerek donanım seviyesi olarak yetersiz getirilmiş ve anladığım kadarıyla özel bir satış stratejisi uygulanmayacak bir araç.
    pejo alan alır gerisini boşver mantığında sanki....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.