Şimdi Ara

206 su akıtıyor acil yardım lütfennn...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2001 pego klimalı otomatik 206 ım var dün antalyada kısa bir süre bir yerde durduğumda aracın altından suyun caddeye doğru aktığını bunun üzerine eğilip altına baktığımda su damlattığını gördüm..önemli bir şey olabilirmi...aklıma klima geldi klima olağan olarak su bıraka bilirmi acaba çünkü antalya çok nemli yardım ederseniz sevinirim..2 gün sonra ankara ya döneceğim problem yaratırmı..araç parktayken motur çalışmazken bir şey yok...ne olabilir..teşekkürler ...

• Hararet probleminden bahsetmediğine göre damlayan su klimadan geliyor.

harareti klima kapalıyken kontrol et.

kritik bölgelere yükseliyorsa kontağı kapat motorun soğumasını bekle.

su kaçağı var ise üst kapaktan ya da genleşme sebebiyle hortumlardan atar.
  • bende de aynı sorun olmuştu. su izi radyatör ya da motordan uzak bir yerden başlıyorsa kesinlikle klimadandır. klimanın su tahliye deliği tam motor bölümünün bittiği yerde.yani pedal seviyesinde bir yerde. buradan da anlayabilirsin.
  • klima tahliye hortumu sağ tekerle aynı hizada bi yerde.. ucu aşağı bakan elle ulaşması zor olan bi yerde. yüksek ihtimal klima suyudur.
  • Anlamak kolay. Aracı altını görebileceğin bir yere çek. Çalıştır bir kaç dakika altına bak. Sonra klimayı çalıştır yeniden bak. Sonra klimayı durdur bir daha bak. Eğer klima suyu ise hep aynı yerden ve sadece klimayı çalıştırınca gelir. Normaldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.