Şimdi Ara

205 60 r15 lastik tavsiyesi ricası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • + Kuru ve ıslak zeminlerde en yüksek yol tutuş performansı istiyorum.
    + 4 mevsim lastiği

-kullanım ömrü önemli değil,15-20 bine biterse sorun değil,ama kötü yollarda da hemen dağılacak kalitede olmasın.

fiyat olarak f/p lastik tercihimdir 100-150 tl civarına,ama sıradışı mükemmel bir lastik önerebilirseniz tanesine 200 tlye çıkabilirim.

• 205-60-r15 Michelin Energy Saver'i gecen ay tanesi 178liradan aldim(taksitli fiyati). Alir almaz da uzun yola ciktim memnun kaldim.
  • Continental Contact3 tavsiye edebilirim.
  • Ben 6 ay önce aynı ebatlarda 135 tl ye kumho ku31 aldım çok güsel lastik şuan için bi falsosunu görmedim , ama en iisini alıcam dersen turanza er300 lastiği 190 lira civarı alırsın 50 000 km rahat gider yol tutuşta kuruda yaşta harika bi lastik bu arada 4 mevsim lastik die bişiy yoktur pazarlama numarası bunlar................
  • Pirelli P7 gecen ay tanesi 165 tlden aldim. Yol tutusu basarili,yakit tuketimine olumlu etkisi oldu ama biraz gürültü yapiyor.
  • 2 ay önce turanza er300 aldık gayet kaliteli
  • 4 mevsim demişsin ama ülkemizdeki lastikçilerin 4 mevsim diye sattıkları lastiklerin hemen hemen hepsi yaz lastiğidir. Benim bildiğim Goodyear'ın yaz lastiği-kış lastiği arası 4 mevsim diye 1-2 lastik çeşidi var, onun dışında da 4 mevsim lastik üreten firma var mı bilmiyorum !!! Yani lastikçilerin 4 mevsim lastik laflarına aldanma, onlar bildiğin yaz lastiği...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    225 40 r18 lastik tavsiyesi!!
    5 yıl önce açıldı
    225/45/r17 Lastik Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevap yazan arkadaşara çok teşekkürler,ama hala kriterlerime göre içime tam olarak sinmedi önerileriniz,belki ben aşırı titiz yakaşıyorumdur gerçi bilmiyorum
  • müsaadenizle başka tecrübeleri olanların görmesi için uplıyorum
  • goodyear optigrip öneririm.Bu ebatların aynısını kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.