+ Kuru ve ıslak zeminlerde en yüksek yol tutuş performansı istiyorum. + 4 mevsim lastiği
-kullanım ömrü önemli değil,15-20 bine biterse sorun değil,ama kötü yollarda da hemen dağılacak kalitede olmasın.
fiyat olarak f/p lastik tercihimdir 100-150 tl civarına,ama sıradışı mükemmel bir lastik önerebilirseniz tanesine 200 tlye çıkabilirim.
205-60-r15 Michelin Energy Saver'i gecen ay tanesi 178liradan aldim(taksitli fiyati). Alir almaz da uzun yola ciktim memnun kaldim.
Continental Contact3 tavsiye edebilirim.
Ben 6 ay önce aynı ebatlarda 135 tl ye kumho ku31 aldım çok güsel lastik şuan için bi falsosunu görmedim , ama en iisini alıcam dersen turanza er300 lastiği 190 lira civarı alırsın 50 000 km rahat gider yol tutuşta kuruda yaşta harika bi lastik bu arada 4 mevsim lastik die bişiy yoktur pazarlama numarası bunlar................
Pirelli P7 gecen ay tanesi 165 tlden aldim. Yol tutusu basarili,yakit tuketimine olumlu etkisi oldu ama biraz gürültü yapiyor.
2 ay önce turanza er300 aldık gayet kaliteli
4 mevsim demişsin ama ülkemizdeki lastikçilerin 4 mevsim diye sattıkları lastiklerin hemen hemen hepsi yaz lastiğidir. Benim bildiğim Goodyear'ın yaz lastiği-kış lastiği arası 4 mevsim diye 1-2 lastik çeşidi var, onun dışında da 4 mevsim lastik üreten firma var mı bilmiyorum !!! Yani lastikçilerin 4 mevsim lastik laflarına aldanma, onlar bildiğin yaz lastiği...
cevap yazan arkadaşara çok teşekkürler,ama hala kriterlerime göre içime tam olarak sinmedi önerileriniz,belki ben aşırı titiz yakaşıyorumdur gerçi bilmiyorum
müsaadenizle başka tecrübeleri olanların görmesi için uplıyorum