Şimdi Ara

205 55 17 YAZLIK LASTİK SEÇİMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
13.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emindoner09

Önceki aracım Toyota yaris idi gittim Goodyear eficient grip aldım, ilk 15 bin km memnun kalmadım sert geldi sonra yumuşadı, aracı sattım. Gittim avensis aldım üzerinde orjinal 55 bin km kullanılmış Michelin vardı söktüm, n11 kampanyasından sizin ebatta falken aldım 750 civarına 4 tane ücretsiz kargoyla geldi 50 liraya rot balans ile beraber taktığım ve 5000 km kullandığım lastikleri çok beğendim. Eger ekonomik ama sizi üzmeyecek bir lastik arıyorum diyorsanız falken öneririm. İyi akşamlar

Anladım hocam simdi ben artık en uygun falkeni kollayacağım. Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunlop fm800 tek geçerim. Kendim kullanıyorum 215 50 17. Astra j hb ile kullanıyorum. Etiket değerleri de zaten gayet tatminkar.

• broker3443 kullanıcısına yanıt
    Aynen snoways berbat bi lastik birdaha kapimdan iceri lassa sokmam yerli lastik diyorsun destek olalim diyorsun petlasta lassa da yazlik lastiklerindeki yanak kalinligi kamyon lastigi gibi insan 55-60 yanakta nasil bu kadar konforsuz lastik uretir ya hadi konforsuzsun yol tut bari millette biten eski lastikleriyle kiyaslayinca iyi saniyor bu lastikleri

• quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Dunlop fm800 tek geçerim. Kendim kullanıyorum 215 50 17. Astra j hb ile kullanıyorum. Etiket değerleri de zaten gayet tatminkar.

İçimdn gcmiyoda değil hani bu ebat bi cm büyütsem fena olmas

• Islak zemin performansı cok iyimiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Aynen snoways berbat bi lastik birdaha kapimdan iceri lassa sokmam yerli lastik diyorsun destek olalim diyorsun petlasta lassa da yazlik lastiklerindeki yanak kalinligi kamyon lastigi gibi insan 55-60 yanakta nasil bu kadar konforsuz lastik uretir ya hadi konforsuzsun yol tut bari millette biten eski lastikleriyle kiyaslayinca iyi saniyor bu lastikleri

Bende petlas mağduruyum. 6 aylık sıfır ayarında lastiğim otobanda 120 km hızla patladı yavaslayıp güvenle durasıya kadar akla karayı sectim. Durana kadar jant kesti lastiği boydan boya.

Dediğiniz gibi hocam yerliye destek olmak istiyoruz ama suistimal ediliyor. Keske yerli tüketiciye daha hassas davranılsa ve memnun etme gayreti olsa.

Bu arada volvo cumuyuz hocam

• Petlas milestone starmaxx alma derim.4 yılda derin çatlaklar oluştu bu yıl attım.sava kormoran barum vs markalar iyi bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Primacy 3 e bulaşma sakın hocam. O ebatta good year asimetric 3 varsa tavsiye ederim çok memnunum.

• ie36 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam petlas grubundan iyice soğudum. Diğer lastikler hakkında cok bir fikrim yok acıkcası ama kormoranın desenleri cok kötü duruyo. 270 lira dedi dün michelin bayii

• Schnitter kullanıcısına yanıt
    Asimetric 3 sanırım bütcemi asıyor goodyear ın eagle sport tz modeli fiyat olarak daha uygun 390 lira civarı fiyata buldum. Acaba eagle sport nasıl

• Asimetric 3 620 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: broker3443

quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

Ab etiket değerlerine bakın. Ses seviyesi, ıslak zemin fren performansı, yakıt tüketimine etkisi, hepsini değerlendirip fiyat/performans ürününü seçin.

Onlara kesinlikle bakıyorum. Bu bağlamda dunlop fm 800 cok cezbediyor beni C-A-69 değerler. Ama birazda kullanıcı yorumlarını merak ediyorum.

Birkaç ay önce kış lastiklerimi taktırdıktan sonra yaz lastiği arayışına girdim. Yılbaşından sonra Döviz kuruna bağlı zam gelme ihtimali vardı. Bende erkenden almaya karar verdim. Forumda araştırma yaptım ve konu açtım.F/P lastiği arıyordum. Uzun araştırmalarım sonucu Dunlop SP SPORT FM800 de karar kıldım. Lastik ebatım 205/55/R16. Bizim tarafa kış pek uğramadı lastikleri iki hafta önce taktım. Şunu söyleyeyim iyi ki almışım. İnanılmaz sessiz. Araba yağ gibi akıyor. Bardaktan boşalırcasına yağan yağmurda kullandım. Fren konusunda en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Yakıt konusunda eski lastiğimi pek aratmıyor. Eskisi Good Year Efficent Grip Performance idi. Good Year yakıt ve ıslak zemin fren mesafesinde B-B idi. Dunlop C-A. Yakıtı 3 kuruş fazla olsun önemli değil. Islak zemin freni A olan başka lastik görmedim. Varsa da ben bilmiyorum. Yol tutuşuda çok iyi. Aracı virajlarda filan biraz zorladım. Kayma kıç atma vs hiç olmadı. Tek tereddütüm yerli üretim olmasıydı. Onda da satıcının bana söylediği yerli üretim lastiklerin ülkenin yollarına ve iklimine göre tasarlandığı buna göre üretildiğini söylemesi beni ikna etmişti.

4 lastik+Rot+Balans+1 yıllık yol yardımı ve lastikleri kışın aldığım için lastikleri saklayın Mart veya Nisan da takacağım dedim. Lastik otel ücreti falan da ödemedim. 850 ye aldım. Benim için uygun fiyata geldi. İnternet üzerinden en ucuz 890 civarına geliyordu. Kullanan biri olarak tereddütsüz tavsiye ederim.

• Hocam falkenden sonra en cok düşündüğüm lastik fm800. 306 liraya bulmustum internetten. Bayii 350 lira fiyat cekti. Benimde endişem yerli üretim olması. cankırıda üretiliyormus. Ako ile ortaklar.

Bu lastiği ben de araştırıyorum bunun yurtdışı üretim-yerli üretim olanları var. Yerli üretim aynı kalitede mi bilmiyorum.

• D. Targaryen kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Türkiye japonya ve avrupa da olmak üzere 3 fabrikası varmıs bildiğim kadarıyla. Hangisi daha iyidir bilemeyeceğim.

Pişman etmez sizi. Çok zorladım lastiği. Bir an bile tedirgin etmedi. Islak zemin performansı ciddi anlamda iyi. Fiyat performans ürünü denebilir.

• DrHolyday D kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi benim fluence in fren konusunda handikapları var. Frenlerinden pek memnun değilim. Arkadasta da fluence var o da memnun değil. Frenleri pek güven vermiyor. Lastikle bu boşluğu doldurmamız lazım. Sanırım dunlop bu işi becerebilecek gibi gözüküyor.

Hocam yurt dışı testlerinde de standart kullanıcılardan yüksek puanlar almış. Ben 15bin km kullandım henüz bi sıkıntı görmedim. Yol tutuşunun yanında sessiz bir lastik oluşu da büyük avantaj.

Daha iyi lastik mutlaka vardır. Ama bu fiyata alternatif yok.

• Dunlop fm800 tam f/p lastiği. Araştırdım aldım yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Michelin ve nokian da favorimdir ama pahalılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abilerim merhabalar.Laguna 2 aracımın ön iki lastiği pek iyi durumda değil ve sizden öneride bulunmanızı isteyeceğim.Aklımda nokian var ama herkes kış lastikleri çok iyi,yaz lastikleri çokta iyi değil diyor ama bu marka benim gözümde bir numara.Onun haricinde efficientgrip serisi var aklımda.Diğer bir seçenekte continental ama biraz tuzlu ve reklamlarında yaptıkları terbiyesizlik yüzünden soğudum.Diğer taraftan kumho,falken,dunlop,petlas gibi bilinmedik markaları(daha önceki aracımda kormoran kullanmıştım ve memnundum ama üzerinden 2yıl geçti) önerenler de var hocam.

Aracın üzerindeki lastiklerin ebatları 205-55-16 ve araç şuan bartında ve bartının yollarıda orta hallidir.Araba aşırı zorlanmayacak,uzun yol yılda 1 kez belki yapılacak ve bozuk yollarda çokta fazla kullanılmayacaktır.(Bu arada arabanın arka lastikleri goodyear eagle nct5)

Lastikleri hepsiburada üzerinden almayı düşünüyorum 300-30 indirim verdikleri için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serichelli -- 25 Şubat 2018; 19:40:46 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.