Şimdi Ara

205 55 16 YAZLIK LASTİK SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nisan ayı gibi aracıma kışlıkları çıkarıp 205 55 16 ölçüsünde lastik taktırmayı düşünüyorum.
    şimdiden araştırmaya başladım.

çok inceledim.
    tüm lastiklerin testlerine ve ab etiketlerine baktım
    gündemimde 3 lastik var

continental conti premium 5.
    micheilen primacy hp
    micheilen energy saver +. bu yeniymiş normal energy saver değil .sitesinde öyle yazıyor.

inceleme sonuçlarına göre
    conti premium 5 adac test birincisi.

conti ab etiketinde yol tutuş A yakıt tüketimi C yol sesi 71 db
    micheilen primacy hp ve energy saver + adac testinde yok .
    micheilen primacy hp ab etiketinde yol tutuş B yakıt tüketimi E yol sesi 70 db
    micheilen energy saver + ab etiketinde yol tutuş A yakıt tüketimi B yol sesi 70 db

benim anlayamadığım şu
    pirimacy hp ile energy saver ın farkı.

yani yol tutuşta energy saver + a primacy hp b .
    bunlar aynı kategoride değerlendirilerekmi verilmiş değerler .
    yani 205 55 16 kategorisinde energy saver+ primacy hp den dahamı iyi?
    yoksa primacy hp başka kategori onun b si energy saver+ ın a sından dan daha iyimi demek oluyor?
    eğer farklı kategoride değerlendirilmiyor nolursa olsun a sınıfı yazan diğerinden daha önde emek oluyorsa enery saver + bence çok iyi değerlere sahip.
    energy saver contiden yakıt tüketimi ve yol sesinden daha iyi primacy hp dende yakıt tüketimi ve yol tutuştan daha iyi gözüküyor.
    bu 3 lastikten hangisi en iyisidir kullanan veya teknik olarak analatabilecek varsa sevinirim.
    birde energy saver ile energy saver+ nın bile değerleri farklı.bunları birbirine karıştırmamak lazım.
    son olarakta bence bu ab etiketi farklı lastikleri hatta aynı marka lastikleri birbiriyle kıyaslamak için çok güzel olmuş.

• bi vw bayisine git , golfü incele , üzerinde hangi marka model ölçü lastik varsa aynısından kendi aracınada al , hatta mümkünse golf al.tok kapı sesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

bi vw bayisine git , golfü incele , üzerinde hangi marka model ölçü lastik varsa aynısından kendi aracınada al , hatta mümkünse golf al.tok kapı sesi var.

Sonra da ben niye sinirleniyorum vay efendim forumda VW konuşulamaz mı falan filan. Adam lastik diyor sen VW diyorsun dalga geçiceksen "Konu Dışı"nda takıl.

Sorunuza gelecek olursak, Bridgestone Turanza ER300 kullandık bu ölçülerde onun hakkında yorum yapabilirim. Lastik sert hamur ve yol sesi içeri alıyor fakat muadillerine göre çok daha fazla kilometre yapılabiliyor. 5 yaşına girmek üzere ama çok küçük çatlaklar dışında dişleri hala yeni gibi. Diğer lastikleri kullananlarda cevaplarlar umarım iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

bi vw bayisine git , golfü incele , üzerinde hangi marka model ölçü lastik varsa aynısından kendi aracınada al , hatta mümkünse golf al.tok kapı sesi var.

bana biraz daha kullanıcı yorumu teknik bilgi test sonucu şeklinde yardımcı olursanız sevinirim.
  • Primacy hp bitti artik primacy 3 var islak yol a tasarruf c sinifi forumda kullananlar var ust sinif bir lastik tevsiye ederim testlere cok bakma tuvsud gibi ozel olmayan test firmalarinin t
    estleri gercek deildir.adaca kim cok para verse o birinci oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldkaptan -- 23 Aralık 2012; 17:35:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • er 300 bende de var. Yukarıda arkadaş doğru bahsetmiş. Taş gibi lastik. Dağ yolu, köy yolu, otoban fark etmez ama sesli.
    Bende baharın değiştirip, Primacy 3 alacağım. Geçen hafta pazarlıksız fiyat aldım. 200TL
  • Bende nisan gibi değiştircem aracımın lastiklerini ebatlar aynı şuan aklımda michelin primacy 3 ve conti cpc 5 var ikiside çok kaliteli lastik fiyatlarıda birbirine yakın hangisini alcağıma henüz karar vermedim ama büyük ihtimal michelin alcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    215*50*17 LASTİK TAVSİYESİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 205/55/16 Michelin Energy Saver var bende de. 10 bin km yol yaptım. Şu ana kadar eksi bir yönünü görmedim.
  • aracım üzerinde conti con sport vardı,yazın ısı 35 dereceyi geçince yol tutuşu filan kalmıyor.yağmur performansı iyi,konfor idare eder, kışlık ug 7 lerim bile daha süspansiyon olarak daha yumuşak,fiyatını bence haketmiyor,
    iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.