Mrb opel astra h marka aracıma 205/55/16 ebatlarında lastik almayı planlıyorum. Kafamda şuan 3 lastik var turanza er 300 continental conti p.. petlas velox sport..f/p oranı yüksek lastiklerden önerdiğiniz marka/model varmı teşekkürler
michelin energy saver serisine bi göz atın. yuvarlanma direnci çok az olduğu için daha az yakıt yakıyorlar, hemde daha az yuvarlanma direnci sayesinde son hızı en az 10 km/s artırıyorlar
Michelin Energy Saver.Çok şiddetle tavsiye ediyorum.4 tane taktırınca sanki arabaya yalıtım yaptırmış gibi oldu ses azaldı.Yakıtı da çok hafif düşürdü.
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Dogukan
Michelin Energy Saver.Çok şiddetle tavsiye ediyorum.4 tane taktırınca sanki arabaya yalıtım yaptırmış gibi oldu ses azaldı.Yakıtı da çok hafif düşürdü.
o arabadan kaynaklanıyor conti de nerdeyse aynı yumusaklıkta michelin birde 210 tl
205-55-16 ebatlarında Michelin Primacy kullanan biri olarak bundan sonrakı lastiğim kesinlikle er300 olacak. Primacy güzel ama er300'ün ıslak asfalt performansı çok daha iyi...
2 gün oldu aynı ebatlarda bende good year optigrip aldım tavsiye ederim
continental güzeldir. continental diyen arkadaşlarla aynı fikirdeyim. eğer aracınızda ekonomi ön plandaysa premium contact, performans lastiği istiyorsanız sport contact alabilirsiniz. yol tutuşun 1 numarası, çoğu lüks aracın fabrika çıkışı default lastiği continentaldir. birçok kişi ile beraber denedik beğendik ve öneriyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: dekorasyonankara
continental güzeldir. continental diyen arkadaşlarla aynı fikirdeyim. eğer aracınızda ekonomi ön plandaysa premium contact, performans lastiği istiyorsanız sport contact alabilirsiniz. yol tutuşun 1 numarası, çoğu lüks aracın fabrika çıkışı default lastiği continentaldir. birçok kişi ile beraber denedik beğendik ve öneriyoruz.
Sport Contact2 kullanıyorum , arabam performans aracı yada spor tarz bir araç değil fakat müsait yollarda hızlı gitmeyi ve virajlara sert girmeyi severim, Sport contact2 ler bana son derece güven veriyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme