Şimdi Ara

205/55/16 Lastik Önerisi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb opel astra h marka aracıma 205/55/16 ebatlarında lastik almayı planlıyorum. Kafamda şuan 3 lastik var turanza er 300 continental conti p.. petlas velox sport..f/p oranı yüksek lastiklerden önerdiğiniz marka/model varmı teşekkürler

• michelin energy saver serisine bi göz atın. yuvarlanma direnci çok az olduğu için daha az yakıt yakıyorlar,
    hemde daha az yuvarlanma direnci sayesinde son hızı en az 10 km/s artırıyorlar
  • Continental iyi tercih olur
  • Continental conti premium contac 2 aldım 170x6 taksit...
  • Michelin Energy Saver.Çok şiddetle tavsiye ediyorum.4 tane taktırınca sanki arabaya yalıtım yaptırmış gibi oldu ses azaldı.Yakıtı da çok hafif düşürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Michelin Energy Saver.Çok şiddetle tavsiye ediyorum.4 tane taktırınca sanki arabaya yalıtım yaptırmış gibi oldu ses azaldı.Yakıtı da çok hafif düşürdü.

o arabadan kaynaklanıyor conti de nerdeyse aynı yumusaklıkta michelin birde 210 tl
  • Michelin Energy den şaşma..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    215*50*17 LASTİK TAVSİYESİ
    11 yıl önce açıldı
    195/65/15 lastik önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 205-55-16 ebatlarında Michelin Primacy kullanan biri olarak bundan sonrakı lastiğim kesinlikle er300 olacak. Primacy güzel ama er300'ün ıslak asfalt performansı çok daha iyi...
  • 2 gün oldu aynı ebatlarda bende good year optigrip aldım tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: one1one

Continental conti premium contac 2 aldım 170x6 taksit...

Hayırlı olsun, kaliteli lastik satın almışsın...
  • continental güzeldir. continental diyen arkadaşlarla aynı fikirdeyim. eğer aracınızda ekonomi ön plandaysa premium contact, performans lastiği istiyorsanız sport contact alabilirsiniz. yol tutuşun 1 numarası, çoğu lüks aracın fabrika çıkışı default lastiği continentaldir. birçok kişi ile beraber denedik beğendik ve öneriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

continental güzeldir. continental diyen arkadaşlarla aynı fikirdeyim. eğer aracınızda ekonomi ön plandaysa premium contact, performans lastiği istiyorsanız sport contact alabilirsiniz. yol tutuşun 1 numarası, çoğu lüks aracın fabrika çıkışı default lastiği continentaldir. birçok kişi ile beraber denedik beğendik ve öneriyoruz.

Sport Contact2 kullanıyorum , arabam performans aracı yada spor tarz bir araç değil fakat müsait yollarda hızlı gitmeyi ve virajlara sert girmeyi severim, Sport contact2 ler bana son derece güven veriyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.