< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

primum non nocere
,
FatihAbaoglu SetvaTurizm
,
t3ksas
,
t3ksas
,
Ecxwegg
Daha Az
3 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2027 Ramazan Bayramı 4 gece 5 gün (2 Yetişkin 1 çocuk (8 yaş) 8 Mart Arefe günü giriş, 12 mart çıkış. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 30 Haziran 2026; 10:51:29 > |
|
|
Arkadaşlar yok mu fikir paylaşacak hem konu canlasın hem karar vermede kafamızda daha netleşsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutkrkglu -- 30 Haziran 2026; 13:35:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şu an kimse 2027 için otel öneremez hocam. Bu sene eylül'e kadar otele gidenlerden gelecek yorumlara ve seneye otellerin açılacak fiyatlarına göre değerlendirme yapılabilir. Bu konunun canlanma zamanı eylüü ortası -ekim gibi başlar. |
|
|
Hocam çoğu insan daha tatilini tamamlamadı ,şuan yapacağı tatilin hayalini kuruyor o yüzden katılım için bana kalırsa da erken gibi.. Yine de kendi beklentimi söyleyim; benim çocuklar 16 ve 19 yaş olduğundan 4yetişkin bakabiliyorum o yüzden fiyatlar uçtuğu için iyi bir otele gitmek için fazla bir bütçe ayırmam gerekiyor..o da takdir edersiniz ki günümüz şartlarında zor..O yüzden ben de formdan da takip edip erdem hocanın da yazdığı yorum ve önerilerden bazı otelleri erken ve ön ödemeli şekilde almayı düşünüyorum.. Özellikle dikkat etmeyi düşündüğüm hususlar; *Erken rezervasyon *Ön ödeme *Oda kombinasyonları 4y veya 2+2 ayrı oda *Çocuk dostu otellerden uzar durma (kendi adıma) *Alan ve oda sayısı dengesi *Bir önceki sezon açılış ve kapanış fiyatları *Formdaki geri dönüşler (yorumlar) *Köpüklü fiyat otellerinden uzak durma (kirBAN gibi..) *Beklentim karşılığında alabileceğim hizmetler.. Sizlerin de varsa listeme ilave olarak eklemek istediğiniz, şu hususlara da dikkat et diyebileceğiniz önerilere açığım.. İyi formlar.. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 30 Haziran 2026; 16:50:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam fiyat ve tarihten bağımsız olarak otelin bize uygun olup olmayacağını ve beklentilerimize yanıt verip vermeyeceğini tespit etmeye çalışıyorum olay tamamen uyar mı uymaz mı durumu konu ile ilgili fikirilerinize katılıyorum ama şu an fiyat çalışmaları yerine oteller hakkında sohbetler yapılabilir hem deneyimi olan hem bilgisi olan paylaşırsa konu pasifize olmadan canlılığını korur yanıtınız için teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam posedion arkadaşımızada dediğim gibi fiyatla ilgili değil tesis durumuyla ilgili sordum ve dediğiniz gibi açan çok az var fiyat konusuda can sıkıcı yine geçen seneki gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hocam Tekirovanın açık ısıtmalısı var da bilhassa 1 nisan öncesi için çok kısıtlı konseptleri var. 5 aile almıstık biz gidemedik bu sene giden arkadaşlarla daha önce akra kemere gitmiştik beraber. yorumları şöyle oldu: akra kemer kesinlikle rixos tekirovadan daha iyi dediler. |
|
misal mangal degismediyse disaridaydi. mart sartlarinda mangal yakmiyorlardir muhtemelen. ama icki konsepti fiyata gore idare eder. otel kalabalik olmazsa 3-4 gecelik maks. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Yine tutturamadık desene hocam eskiden boşuna tıp oku demiyorlardı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutkrkglu -- 30 Haziran 2026; 19:8:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|