Şimdi Ara

2026 F/P Otel Fırsatları (52. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 12 Misafir (1 Mobil) - 16 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
1.753
Cevap
360
Favori
144.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gecen sene verdigi fiyatin yanindan gecen yoktu gecelik 12 bine kaldik temmuz da, ayni tarihte nirvana gecelik 18 bin falandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 1 Eylül 2025; 21:1:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepha082 H kullanıcısına yanıt
    Otel 2 blok için dizayn edilmiş. 3.blok gelmiş ama ortak kullanım alanları aynı. Önünde ki havuz dışında. Restaurant sahil bar vs ne varsa 10+10 2 binz 20 kişiye göre dizayn edildiğini düşün. Ve sonradan bu sayının 30 a çıktığını düşün yani blokla beraber. Bu her yerde kalabalık sıra köşe kapmaca demek. Zaten yorumlarda da bahsedilmiş. Kurban bayramı arkasına 72.5k %25 ön ödeme ile çok cazip gelmişti ama bu detaylarla beraber pişman edermi derken 96k ya akra kemer açtı. Riske girmek istemedim vedalaştım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • erdemyntrk kullanıcısına yanıt
    Foruma hoşgeldiniz hocam :)
    Forumdaşımızın söylediklerinin çoğuna katılmakla birlikte, önceki mesajda "Şu an hiç bir acente % 25 yapmıyor" demeniz çok büyük bir hata olmuş. O da hazır yakalamışken içindekileri dökmüş.
    Sizin acente olmanız otel çeşitliliği olarak baktığımızda avantaj; ama internet sitesi - çağrı merkezi ile sizin verdiğiniz fiyatlar arasında bir fark olmaması açısından dezavantaj.
    2026'da tatile gitmeyelim diye örgütlenmek veya acenteler genel merkeze % 25 baskısı yapsın demek çözüm değil. Sonuçta % 25 gelse internet sitesi ve çağrı merkezine de gelecek. Sizin bir ayrıcalığınız olmalı. Bu ön ödeme olur, parça parça ödeme olur, farklı banka kredi kartlarına daha fazla taksit yapmak olur, banka puanı olur, herşeyden önemlisi indirim olur. Birkaç sene önce forumda farklı bir firmanın acentesi vardı, Coşku bey. Bana bu dediğim konuların hepsinde yardımcı olmuştu.
    Forumun amacı fayda sağlamak... Dediğim konularda ve belki de daha fazlasında fayda sağlarsanız bu önyargı kırılır. Aksi durumda sadece ticaret yapan biri olarak görülürsünüz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam haklısınız. Aralık ayında Titanic Lara'da kalmıştım. Orada bir inşaat olduğunu gördüm fakat başka bir otel inşaatı zannettim. Demek ki Miracle'ın ek bloğuymuş. Ben Nisan sonunda aldım. İptal etmeyeceğim, Nisan'da çok kalabalık olmaz umarım. Zaten şu an aldığım fiyat üzerinden % 20 civarı zam yedi.
    Teşekkür ederim...

https://www.instagram.com/out.ofoffice.tr?igsh=MXB2OHBjcWZtM2ZkOQ%3D%3D&utm_source=qr

Elimizden geldiğince fiyat , başka arkadaşların ilettiği görsel ve hiç forumdan olmayan arkadaşları teşvik ediyoruz kanalda

• hcifci34 H kullanıcısına yanıt
    Hocam orasıda çok hype landı orada şişti fiyat olarak ve nakit hep bahşiş avcıları vs hoşuma gitmiyor açıkçası uçaklarda saçma sapan saatte alıp indiriyor

Geçen sene 59ken titanic Gloria 65 küsür ek sepet indirimliydi %10 fark varmış yine

Ön ödemeli voyage olunca 9taksit kafasına hiç girmedik o ayrı 🤣

Nirvana 74den 30 Ağustos girişli 21 taksit gitmişti mesela bu da iyi fiyattı şu an arkadaşlar orda 6 çeşit fıstıklı baklavası inciri kalkan balığı ve beleş alakartla takılıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 1 Eylül 2025; 21:32:28 >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Bu seneki fiyatlara cok dikkat etmedim acikcasi sadece gecelik fiyat bandindan hizlica yorumladim, bide gecen seneki titanic ve fortezza nin ayni fiyata hizmet kiyasina oyle sasirdim ki titanic gozumde max royal su aralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 1 Eylül 2025; 21:36:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2026 F/P Otel Fırsatları

*Fırsatları paylaştığımız Whatsapp grubu için bize özelden ulaşabilirsiniz ! *

2026 F/P Otel Fırsatları

bodrum ne zaman açar

• Hepha082 H kullanıcısına yanıt
    Acaip fırsattı yinede. 72k alınan oda 100 leri geçti. İyi fırsattı ön ödemeyle beraber ama dediğim gibi bu olumsuzluklar vazgeçirdi.

| Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

on odemeli blogunu dikmisler hocam, simdi geri kalana sazan.avi 2026 F/P Otel Fırsatları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 1 Eylül 2025; 21:57:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ne zaman açılır ki regnum

• Luisenbarn kullanıcısına yanıt

bu yıl fiyatlar erken açıklanıyor regnumda bu ay açıklanır bence

Hocam şu anda uzun bir tatildeyim çok inceleme fırsatım olmuyor ama gördüğüm kadarıyla 2026 Erken rezervasyon resmen ölü doğmuştur.

Aylık enflasyonu %1,5 - %2 civarı açıklayıp otellere yıllık %55-60 oranında zam yapmak fırsatçılıktan başka bir şey değildir.Hiç acele edilecek bir durum yok.

Eğer hükümete göre enflasyon ne kadarsa hükümetin turizm bakanının işlettiği bir acentada da aynı oranda artış olmalı.

Sonuç: Aşırı yüksek fiyatlamalarla yerli turist, baskılanan dolar/Euro kuru karşısında aşırı değerli olan TL'den dolayı da yabancı turist de büyük kayıp olur bu sene.

Sadece duyum olmakla birlikte Şimşek McQueen bakanımız vergileri yeterli bulmamış olacak ki konaklama vergisini artırma yönünde karar alma durumu olabilirmiş.

Hakkımızda hayırlısı olsun ama erken almanın pek mantığı şimdilik yok gibi.Turizmcisinden,bakanına,otelcisinden acentasına kadar çok sağlam bir boykotu hak ediyorlar.

• Ben bu konudan hiç birşey anlayamıyorum sorun bende mi bilemedim :) geçen sene gayet rezervasyon yapmıştık. Gerçi geçen yıl avantaj sağladık mı meçhul

%100 katıldığım bir yorum.

Acentelerin çok daha iyi kampanyalar yapması lazım 1 sene önceden para bağlamaya değecek bir fiyat yok ortada.

1 milyon fiyat yazip 300 bin indirimle 700 bin 9 taksit 2026 F/P Otel Fırsatları 

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.