Şimdi Ara

2026 F/P Otel Fırsatları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
355
Favori
132.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onların ne yaptığı umrumda değil. Ben işime geleni yapayım da gerisi boş :)

| Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Ocak ayı için düşünüyorum aklıma bir soru takıldı, ısıtmalı açık havuzu olan oteller var. Ocak ayında açık oluyor mu bunlar? Swim up odalar mantıklı olur mu? LGS'ye hazırlanan çocuğum var, kafasını dağıtalım derken üşüttürmeyelim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Haklısın, bir mikrop kapsa 1 hafta iptal. Ara tatile kadar balataları sıyırır bizimki :) Kafasını dağıtacak bir şey yapmam lazım. Önerilere açığım.:)

hangi şehirdesiniz bilmiyorum hocam ama istanbulda değilseniz tuttuğu takımın maçına güzel bir noktadan bilet, üstüne store alışverişi, üstüne 2-3 günlük gençlere hitap edecek bir istanbul turu iyi kafa dağıtabilir :)

Cevap basit, kültür turları.

-Selectum Collection Bodrum
    -Sunis Kumköy
    -Champion Holiday Village
    -Paloma oceana
    -Kirman Sidera

Edit : Entry sürekli güncellenecektir , entry linki ilk mesaja taglenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 11 Ağustos 2025; 12:33:20 >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Kral birde vasat olanlar harici ilk mesaja 2026 için gidilebilecek otelleride yazabilirmisiniz. Ek olarak vasat'a champion holiday village'yide eklermisin seneye soracaklar olur ise görürler. Üst segment orta segment şeklinde 2025 dönüşlerine göre güncelleme gelir mi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Çok az otel çıkmaz hocam var bayağı ama hepsi her sene fırsat vermeyebilir

Amacım hiç otel bilgisi olmayan biri gidip yanlışlıkla bu otelleri almasın( ya da acente bu otelleri kitlemesin )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 11 Ağustos 2025; 12:18:7 >
  • 2026 yaz sezonu için büyük havuzlu otel öneriniz

sueno belek -Titanic golf belek-granada belek-Delphin otelleri gibi

bu otellere gittim.Bu oteller gibi havuzu büyük olcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu sene 2 arkadaşımızı çok uygun fiyatlardan Kimeros'a yönlendirdim.Bir tanesinin otel tecrübesi Granada ve Crystallerle sınırlı o arkadaşım inanılmaz beğendi,anlata anlata bitiremiyor her sene buraya giderim diyor.
    Diğer arkadaşımın daha önceki segmenti Voyage, Papillon, Rixos, Ela ayarıydı.Haliyle oteli zayıf buldu.Aslında Kimeros ne zayıf oteldir ne de muhteşem bir oteldir.Yeterki beklenti doğru ayarlansın ve makul dengeli bir fiyat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 11 Ağustos 2025; 12:46:59 >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    O zaman kriterleri yazarken daha önce hangi otellerde kaldıklarını da yazsalar daha mı iyi olur. Bence tabiki daha iyi olur. Ancak otellerde değişken olan konular var. Mesela otelin, konumu, iç dizaynı, sahili, yapı kalitesi bunlar değişmez. Veya yıpranır diyelim.
    Ancak yiyecek, içecek ve hizmet çok değişken bir konu.Forumcuların büyük çoğunluğu aslında bu konular hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Dışarıda her zaman burger veya et yediğiniz yerde ki ortalama kalitede yerlerden bahsediyorum kaliteyi kalburüstü otellerde göremeyeceksek bu uhd nin bi mantığı kalmaz. Ya üst premiumlara gidecez veya beklentileri karşılayan oda kahvaltı sunan otellerden devam edecez.

Bir adam; ben sakin, huzurlu fazla çocuk olmayan bir yer istiyorum param şu kadar diyor acente bu adama Ali Bey Club aldırıyor.Ali Bey Club kötü mü asla ama o adama uygun değil.

Ya da tam tersi aquaparkı büyük olsun, eğlencesi hiç bitmesin, sürekli Beach partileri ve konserleri olsun diye söylüyor acenta gidiyor adama Akra Sorgun'u satıyor.

Yani neler neler duyuyoruz, aile oteli isteyene Amon Belek kakışlayan mı ararsınız,yemekleri güzel diye kandırıp Vikingen satan mı ararsınız.Adamın hayali home made burger yemek sonra kendini dondurulmuş A101 köftesiyle başbaşa buluyor 🤣

kir forever  

Orijinalden alıntı: recruit1

kir forever  

Kirban rezalet.

aynen hocam forever listede kalmasi gerekir anlaminda yazmistim  

Amon hotele çok güldüm Erdem hocam 😂 Fazla çocuk olmayan otel isteyipte Ali Bey otelleriyle karşılaşınca paraya cidden yazık edilmiş oluyor. Dediğiniz gibi kötü otel mi değil, ama o kişiye uygun değil. Ben dahil hepimiz bütçemize göre otel arıyoruz. Fakat sadece bütçe bazlı bakıpta diğer detaylar atlanıldığı zaman dediğiniz senaryolar doğuyor. Bireysel değerlendirmek, istek ve ihtiyaçları değerlendirmek en önemli kriter.
    Voyage da ki yoğun ilgi dolayısıyla memnun olmayan dahi gördüm, sürekli personelin şunu ister misiniz bunu ister misiniz sorularından sıkılmış mesela 🙈

Bu konu biraz da araba almak gibi Renault kullanıcısı ile Volvo kullanıcısından örnek verirsek Volvo kullanıcısı tabi ki Renault arabayı beğenmemekte haklı çünkü kendi aracıyla mukayese ederek güven arıyor. Bu kullanıcıya Renault araba satmak ne kadar saçma ise bu da o kadar saçma.

Acentaya tabi ki otel sorulabilir bu sorularda; içecek ne veriyor yiyecek ne veriyor, oda nerede, denizi nasıl, aquaparkı nerede, kaç tane bar var , fiyat nedir vs. olmalı.

Ama öncesinde kendi kriterlerinizi belirleyip önden bir göz gezdirin. Acentadan fiyat teklifi alın, farklı operatörler ile kıyaslama yapın. Kampanya durumları kontrol edilmeli . Ama acentaya direkt şu bütçeyle hangi oteli alalım sorusundan bence vazgeçilmeli. Ez cümle herkesin ihtiyaç ve beklentileri farklı. Bu farklılıkları tespit edip doğru otele ve doğru fiyata odaklanmak en güzeli. Bol indirimli bol aksiyonlu bol fırsatlı otel seçeneklerinin yakalanabilmesi dileğiyle

Bahçeşehir Setur Yetkili Satış Acentası
    T: 0 (212) 686 01 02
    M: +90 (555) 037 21 05
    Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Süzer Bulvarı
    Kc Avm F Çarşısı No:19/19 Başakşehir/İST

• Bu arada Yeni hizmete giren Kıbrıs Merit Royal Garden’ dan bir arkadaşım döndü.

Otel servisi yiyecek içecekleri mükemmel ama denizinden pek haz etmediler. Aşırı taşlı ve sığ bir deniz varmış. Genel olarak Magosa denizi iyi olarak bilinir, ama orada pek memnun kalmamışlar.

Restoranlarda komple A La Carte servis var imiş. İçecekler kutu veya şişeli veriliyor imiş.

Düzeltme : Gazimağusa' nın iskele mevkiinde imiş otel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkilictatilciniz -- 11 Ağustos 2025; 16:29:10 >

Bahçeşehir Setur Yetkili Satış Acentası
    T: 0 (212) 686 01 02
    M: +90 (555) 037 21 05
    Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Süzer Bulvarı
    Kc Avm F Çarşısı No:19/19 Başakşehir/İST
  • mertkilictatilciniz kullanıcısına yanıt

eskiden gardens adi altinda hizmet verip gecen sene tadilata alinan mi bu hocam? iskele tarafindaki?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.