Şimdi Ara

2026 F/P Otel Fırsatları (161. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 19 Misafir (8 Mobil) - 15 Masaüstü11 Mobil
5 sn
3.534
Cevap
475
Favori
283.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben hemen hemen her yıl konaklıyorum, erken giriş-geç çıkış sorun hiç yaşamadım. Aksine geç çıkış yaptığımız için havalimanında acıkırız diye lunchbox verdiler yanımıza. Bu bize özel uygulanmış gibi düşünebilirsiniz belki ama yakın çevremde de benzer prosedürleri uyguladılar. Belki eski konu sahibimizin gittiği tarihte saçma bir personele denk gelmiştir. Hoş olmamış hiç. Lakin sık rastalanan bir durum değil bu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bahçeşehir Setur Yetkili Satış Acentası
    T: 0 (212) 686 01 02
    M: +90 (555) 037 21 05
    Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Süzer Bulvarı
    Kc Avm F Çarşısı No:19/19 Başakşehir/İST
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Puppet Arenası (show sahnesi) felaket hocam, alkol seviyesi ciddi anlamda tavan. Gerçekten yok yok otelde. Hakikatten yoksa da temin ediyorlar. Asistanları aşırı iyi herşeyle birebir özel ilgileniyorlar. Yemek kalitesi tartışmaya kapalı derece de iyi. Özellikle gaia deniz ürünleri restoranı , sorriso italyan restoranı ve asma türk mutfağı gerçekten muazzam

Bu arada titanic deluxe belek ile kıyaslama yapmak inanılmaz düzeyde hatalı olur. Servis kalitesi, sunumlar ve yiyecek içecek çeşitliliği dağlar kadar fark var arada. Bence tek fiziken tek sıkıntısı çok dik yamaçta. Plaj ile genel alan arası yürüyen merdiven veya buggy kullanmak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkilictatilciniz -- 17 Ekim 2025; 17:39:13 >
  • mertkilictatilciniz kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158811555

2026 F/P Otel Fırsatları

Ek not Rixos Göcek’te de arkadaşa aynısını yapmışlar Ege otellerinin kalbi dar 🤣 hep göze alarak gidin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 17 Ekim 2025; 17:41:20 >

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

ya sev ya terket ha 2026 F/P Otel Fırsatları 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet checkout süreci kötü olmuş. Ben geç çıkış derken akşam 18:00 sonrası olduğunu düşünmemiştim. 18:00 sonrasına bir yerde oteli haklı bulurum hocam ben. Akşam yemeği ve eğlenceyi aldıktan sonra bir tek yatıp sabah kahvaltı almamak kalıyor zaten. Temelde Uygulama hakkaniyetli ama üslup hatalı

Bahçeşehir Setur Yetkili Satış Acentası
    T: 0 (212) 686 01 02
    M: +90 (555) 037 21 05
    Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Süzer Bulvarı
    Kc Avm F Çarşısı No:19/19 Başakşehir/İST
  • mertkilictatilciniz kullanıcısına yanıt

benim ozellikle yaptigim bir sey degil maalesef ucak saatleri ozellikle paket turla geliyorsaniz cok degisken olabiliyor. haliyle 18'den sonraya kalabiliyorsunuz ama esir gibi lobide bekleyeceksiniz dendigini hic gormedim. bizim memlekette suistimal edilmesinin onunu acmak istememelerini anlarim ama tavrin bu fiyat baremindeki bir otele hic yakismadigini soyleyebilirim.

illa kovacaksan size dinner pack hazirladik buyrun de ver kutuyu eline yolla 2026 F/P Otel Fırsatları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 17 Ekim 2025; 17:52:29 >
    Dediğim gibi hocam uygulama hakkaniyetli ama üslup kesinlikle kabul edilebilir değil, restoranlarda oda numarası sormasalar söylemeye gerek bile kalmaz ama lujoda her restorana girişte oda numarası istiyorlar. Girişte ki hostes almasa bile sipariş alırken oda numarası soruyorlar.
    Uzun lafın kısası hocamızın muazzam tatili son dakika golüyle kötü sonuçlanmış. O da nazar boncuğu olsun ☺️

Uçaklı paketlerde de voucherlarda veya hizmet sözleşmelerinde oteldeki hizmetlerin ve servislerin öğle yemeği servisi ile bittiği ibaresi de mutlaka ekleniyor. Tabi biz (ben dahil) mümkün olduğunca sonuna kadar kullanmayı seviyoruz 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkilictatilciniz -- 17 Ekim 2025; 17:57:41 >
  • Benim de malesef çocuğumu fena yol tutuyor. Gece yola çıkıp sabaha karşı otele varıyorum çocuğun uykusunda. Ardından sabah çocuk uyanana kadar arabada uyuyorum ve otele giriyoruz. Çıkış günü de rica ediyorum durumu, akşam 9 civarında otelden ayrılıyorum. Şuana kadar sueno side dışında problem yaşamadım, çoğu otelde akşam yemeği de yemişimdir. benim için önemli bir kriter mesela :)

• Biz de alkol kullandığımız için araçla gitmiyoruz hiç bir otele . Uçak + transfer hep. Şimdiye kadar akşam 10 dan önce hiç çıkmadık otelden yemeğimizi de yedik barda da takildik.Bunun lafı yapılmamalı hele ki bu üslupla hiç olmaz. Hatta geçen gün Rixos premium bodrum ile görüştüm factsheette cikisi günü 12 den sonra alınan hizmetler ücretlidir yaziyordu ve bunu sordum gerçekten böyle mi yapiyorsunuz diye normalde o şekilde ama misafirlere yardımcı olmak adına bir nebze müsaade gösteriliyor denildi. Mayıs ayı için düşünüyoruz bakalım öyle bişey yapacaklar mı göreceğiz

(Acentemize Özel İndirimli Fiyat!)

21.09.2026 - 25.09.2026

2 Yetişkin

11 Yaş'a kadar 1.çocuk ücretsiz!

Süperior Kısmi Deniz Manzaralı

Ultra Her Şey Dahil

112,800.00 TL

Maximuma ise 107,160 TL 

Tüm Kartlara %50 Şimdi %50 Sonra Öde Kampanyası Mevcuttur.

(Aylık Sadece 9400 TL (12 Ay) ile bu fırsatı Kaçırma! )

Detaylı bilgi ve rezervasyon için bize ulaşın!

Hocam, yazışmayı kaçırdım da hangi otelden bahsediyorsunuz?

Anda barut

bir otelden kovulacaksam gocek olabilir 2026 F/P Otel Fırsatları 

Güzel yorumların için çok teşekkür ederim Abi herkese ayrı ayrı parantez açmışsın çok güzel bir akşam geçirdik ayarlamak istesek böyle denk gelmezdi. bizim oğlan Murat Alpsü konserinde de maşallah uyumaya devam etti o sese rağmen 😇 İnşallah başka tatillerde denk gelmek ümidiyle abi Olmadı Ankara da bir yerde denk geliriz 😌😇

6 Temmuz- 11 Temmuz için otel fiyatları birbirine yakın oteller için

Voyage sorgun 145.920
    Cornelia diamond 141.360
    Güral premier tekirova 133 238
    Gloria golf 131.670
    Kaya palazzo 128.535

Ben 2 sene önce Voyage sorgunda konaklamıştım. Çok çok memnun kalmıştım. Özellikle ala carte restoran kalitesi ve ayarlama ücretinden. Bu sene gloria verde de konakladım. Orada ala carte Fransız rest var idi onu çok beğenmedim ama hizmet gerçekten başarılı idi. Cornelia da konaklamadım. Güral Belek’te 4 yıl önce konakladım. Çok anımsayamıyorum oteli . Yorumlarınız kıymetli hangisi tercih edilmeli. Benim gönlüm voyage dan yana

Hocam gittiğiniz 2 otele de yine sizinle aynı zamanlarda gittim. Gloria yeme-içme olarak Sorgun un önüne koyarım. Golfu çok daha önüne koyarım hatta Voyage Belek ile karşılaştırmalı. Gittiğiniz dönemlerde Sorgun çok pahalı Golf tercih ederdim. Kaya bildiğim kadarıyla içki kalitesi önde diğer yönden pişman olursunuz.

Deniz önemliyse Güral - Havuzda takılıyorsan Gloria derim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.