Şimdi Ara

2026 F/P Otel Fırsatları (15. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
1.711
Cevap
359
Favori
141.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnanır mısınız Antalya daki en iyi otellerden gitmediğimiz bir tek Rixos Belek var. Rixos Tekirovaya gitmiştik (hatta inanılmaz iyi fiyata villasını tutmuştuk) ama Belek e gitmedik hep de merak ediyorum. Ön ödeme büyük avantaj elbette. İyi tatiller şimdiden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: osonguler

Belki getirirler ama eğer tamamen yerli köpüklü şaraba geçtilerse bu kez sende gören diğerleri de isteyecek diye zorda kalabilirler. Yanlış anlaşılma olmasın Maxx da elbette hizmette sınır yok. Biz ilk gittiğimizde 1-2 defa şezlongtan kalkıp kendimizin bardan içecek aldığını görmüşlerdi hemen garsonların müdürü geldi ne oldu size bakmıyorlar mı niçin yerinizden kalkmanız gerekti falan diye heyecan yaptı. Halbuki biz öylesine zevkten kalkıp alıyorduk :) Gerçekten acaip bir hizmet anlayışı var. Ama Cullinan da eksik kalmıyor o noktada. Gerçekten büyük paralar ödenen ama en azından hakkını veren oteller bunlar.

Maxx'ta plajda hizmet veren garson arkadas gelip ricada bulunmustu. Lutfen uygulamadan siparis vermeyin sonra kiziyorlar misafirle ilgilenmiyor musunuz diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt

Cidden çok acaip bir hizmet anlayışları var 2026 F/P Otel Fırsatları 

merhaba, ethno bu oteller arasına giriyor mu hangi sıradan girer sizce

Ethno daha çok yeni ve onların arasına girmek hedefiyle açıldı fakat yeni olmasından dolayı yorumlardan okuduğum özellikle hizmet kalitesi zayıf kalmış. Aklımda olan bir otel bu sene niyetimiz de vardı ama tr..adv.sor sitesinde yorumlar o yönde olunca gitmedik. Eğer servis/hizmet kalitesini oturtabilirse gideceğim otellerden biri.

Not: Ben deneyimlemediğim otellere gitmeden özellikle tr..adv.sor sitesinde o otele 3 ve 4 yıldız verenlerin yorumlarını, şikayet ettikleri noktaları okuyorum ona göre karar veriyorum. 5 yıldız verenler zaten her şeyden memnunum dediği için faydalı olmuyor, 1 ya da 2 yıldız verenler de her şeyden fazla şikayetçi oluyor genelde :)

İyileşeceğine bir de kötüleşiyor demek ki. Yazık olmuş.

Hocam peki Regnum ile kıyaslarsak ne dersiniz. Şöyle de bir durum var biz Antalya’da yaşıyoruz Regnum 1 geceye izin veriyor bu şekilde alıp 2 gün değerlendirme şansı olabilir ama regnumu daha önce denedik diye Cullinani merak ediyoruz biraz . Regnum tek gece 18200 civarı jolly de %25 ön ödeme imkanı da var.

• Ethno, maxx ve cullinanın altında voyageın üstünde konumlandırılabilir. Yeme içme aqua gibi konularda oldukça başarılı. Ama personel konusunda biraz zamana ihtiyacı var henüz oturmamış durumda. Tekrar gitmek için fırsat kolluyorum

ben de ilk 2026 rezervasyonumu paylaşmak istiyorum:

mayıs başında 5 aile aldık;

3y ve 4y olan odalar family garden suite, bu suitler ara kapılı aile odası gibi bile değil, bir nevi bloga girdikten sonra kapıyı açıp içeri geçince solda ve sağda kapısı olan 2 oda var. siz giriş yaptığınız kapıyı kapattıktan sonra içerdeki 2 odanın da kapısını açarsanız tek bir oda gibi oluyor ancak aslında 2 oda tutmuş oluyorsunuz.

rixos premium tekirova 4yetişkin 28 mart-1 nisan 4 gece yaklaşık 50k ya alındı(%30 ön ödeme ile) kalanı girişte ödenmek üzere.

rixos premium tekirova 3yetişkin+1çocuk 28 mart-1 nisan 4 gece yaklaşık 45k ya alındı(%30 ön ödeme ile) kalanı girişte ödenmek üzere.

rixos premium tekirova 2yetişkin+1çocuk 28 mart-1 nisan 4 gece yaklaşık 26,5k ya alındı(%30 ön ödeme ile) kalanı girişte ödenmek üzere.

bu rezervasyonlar iptalsiz yapıldı ancak gelen belgelerde ücret kesintisi olmadan iptal edebileceğimiz bilgisi yeralmaktadır.

herkese iyi tatiller diliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan3338 -- 5 Ağustos 2025; 14:11:3 >

• Ethno'ya gecen sene ilk acildigi donemde gittim. Tam acilmamisti hatta. Eksik alanlar vardi. Oradaki aciklari kapatmaya calisiyorlardi. Otelin yiyecek ekibinin basinda eski Maxx Royal ekibi var iki senedir. Yemekleri kesinlikle lezzetli. Hatta su ana kadar gittigim oteller arasinda en basarilisiydi diyebilirim. Icki kalitesi de iyiydi. Ancak mutfak ekibi disinda kadrodan cok ciddi kayiplar oldu hem gecen sene hem bu sene. Iki senede bir otelin sistemini oturtamamasi cidden ilginc.

merhaba 4gece 2 yetişkin 26500 liraya mı geldi tam olarak anlamadım :) eğer öyleyse nasıl rezervasyon yaptınız

Orijinalden alıntı: hakan3338

öncelikle konumuz hayırlı olsun;

ben de ilk 2026 rezervasyonumu paylaşmak istiyorum:

mayıs başında 5 aile aldık;

3y ve 4y olan odalar family garden suite, bu suitler ara kapılı aile odası gibi bile değil, bir nevi bloga girdikten sonra kapıyı açıp içeri geçince solda ve sağda kapısı olan 2 oda var. siz giriş yaptığınız kapıyı kapattıktan sonra içerdeki 2 odanın da kapısını açarsanız tek bir oda gibi oluyor ancak aslında 2 oda tutmuş oluyorsunuz.

rixos premium tekirova 4yetişkin 28 mart-1 nisan 4 gece yaklaşık 50k ya alındı(%30 ön ödeme ile) kalanı girişte ödenmek üzere.

rixos premium tekirova 3yetişkin+1çocuk 28 mart-1 nisan 4 gece yaklaşık 45k ya alındı(%30 ön ödeme ile) kalanı girişte ödenmek üzere.

rixos premium tekirova 2yetişkin+1çocuk 28 mart-1 nisan 4 gece yaklaşık 26,5k ya alındı(%30 ön ödeme ile) kalanı girişte ödenmek üzere.

bu rezervasyonlar iptalsiz yapıldı ancak gelen belgelerde ücret kesintisi olmadan iptal edebileceğimiz bilgisi yeralmaktadır.

herkese iyi tatiller diliyorum..

Bu arada aynı tarihlerde yani mayıs başında biz tekirovayı alırken bilgi vermek amaçlı söylüyorum premium belek fiyatları şu şekildeydi:

rixos premium belek;

2yetişkin+1çocuk 29 mart-1 nisan 3 gece 37,8k (%30 ön ödeme ile) kalanı girişte ödenmek üzere.

2yetişkin+2çocuk 29 mart-1 nisan 3 gece 51k (%30 ön ödeme ile) kalanı girişte ödenmek üzere.

3yetişkin 29 mart-1 nisan 3 gece 51k (%30 ön ödeme ile) kalanı girişte ödenmek üzere.

3yetişkin+1çocuk 29 mart-1 nisan 3 gece 60,5k (%30 ön ödeme ile) kalanı girişte ödenmek üzere.

bu fiyatlar bize çok geldiği için tekirovayı tercih etmiştik ayrıca tekirovada bize çok ilginç gelen şöyle bir durum var: 2. çocuk diye bir kavram yok. çocuk sadece 1 tane seçmeye izin veriyor mecburen 3 yaşında 2 tane çocuğunuz bile olsa hatta yenidoğmuş bile olsa çocuklardan birini mecburen yetişkin olarak giriyorsunuz. çok ilginç bir durum, bilginize

edit: mesajın orjinali 4 gece idi. ben yanlış yazdığım için 3 gece olarak yeniden düzenledim. şu an bu rakamlar doğrudur. hatalı yazım için özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan3338 -- 5 Ağustos 2025; 15:0:52 >

• Evet, eşime dostuma zorla aldırdım :) 7-8k peşinat verdiler kalanı otelde ödenmek üzere iptalsiz olarak aldık ancak voucherda 72 saat kalana kadar kesintisiz iptal edilebilir şeklinde ibare var. rixos tekirovayı 4 gece 28 mart-1 nisan 26,5k ya 2y+1ç(12 yaşa kadar) aldık ve 2025 konusunda herkesle paylaştım, ama pek tercih edilmedi, iptalli fiyatı bir tık yüksek iptalsiz de çok riskli dediler, iptalsiz fiyattan iptalli satmadığı için de pek ilgi görmedi. şu anda nerdeyse 2 katı fiyatı ve daha 7 ay var.

rezervasyonu @Ritalin06 hocamın dediği gibi netten fiyatlara bakıp çağrı merkezini arayarak yaptık.

Hocam gecen sene Cullinan alternatifi Regnum'du bende de. Gittikten sonra iyi ki Cullinan tercih etmisim dedim. Antalya'da yasiyor olsam ne yaparimi soyleyebilirim. Futbolla aram iyiyse iyi bir mac haftasonuna Cullinan'a giderim. Butun gun keyif yapar aksam macimi izlerim. Sundan emin oldum eger Cullinan bozmazsa kisin sıkılmazsınız. Ama tabii tercih sizin :)

Edit hatta sizle konuşmuştuk Tekirova yarı yarıyaydı diye

2026 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 5 Ağustos 2025; 14:54:40 >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Öncelikle özür dilerim, hatalı yazmışım, rixos park belek değil hocam premium belek ancak 4 gece ve 3 gece üzerinden ayrı ayrı tablo yapmıştım 3 gecelik fiyatları yanlışlıkla 4 gece olarak yazmışım, hemen mesajımı düzeltiyorum ancak tekirova fiyatları için 4 gece doğru rakamlardır. tekrar özür dilerim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan3338 -- 5 Ağustos 2025; 15:23:31 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 5 Ağustos 2025; 15:16:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.