< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
43-50 derken nihayet 56k vay be hocam. tek eksisi hava durumu super olmayabilir. biraz yagis riskinin oldugu bir donem cunku. lakin ki rixos premium belek icin fiyat kalitesine gore normal seviyeye geldi denebilir. avantaji hala %30 on odeme ve 2/3 taksit ile alabiliyor olmak. bastirirsaniz cuzi bir farkla iptalli de alabilirsiniz. kiyaslamak adina voyage belek icin gecelik 12.9k ve 4 gece icin 52.7k veriyor agoda.com. subat'ta odeme, iptal secenegi de vardi sanki. bir bakabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 2 Ağustos 2025; 19:58:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat254856321 -- 3 Ağustos 2025; 17:1:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
hocam iotal sigortasi aldim 460 tl ye. iptal edip baska bir otel.alirsam o yanacak. benimki bedava degil 1 ay kala olan iptal icin sigorta almayanlar.var onlara sanirim hicbir kayip olmadan iptal edemiyorlarmis. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maarul -- 3 Ağustos 2025; 17:57:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Evet evet hocam, 1 ay kalana kadar iptali kesintisiz olarak yapıyorlar. İptal sigortası 1 aydan az zaman kalması durumunda yarıyor aslında. Ama sigorta sonradan da eklenebildiği için tatil ile alakalı risk var ise veya farklı bir otel takip ediliyor ise tam 31 gün kala ekletip iptal ettirilebiliyor. |
|
Etsde Flamm Bodrum diye bir otel fiyat girmiş 8-13 Haziran için kahvaltı dahil 2.000.000TL < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkilictatilciniz -- 4 Ağustos 2025; 12:38:7 > |
|
|
|
ultra premium titanik mamulu, maxx ile voyage, club prive ile rixos premium arasina konumlanmis gibi hocam. daha once maxx, cp deneyiminiz yoksa assiri mutlu eder. varsa bile az para verdiginiz icin uzulmezsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
sahte siteye girmis olabilirsiniz. kart hata vermis olabilir. rezervasyonunuzun odeme tarihi gelmemis olabilir. gecerli bir otele giris belgenizin olup olmadigini otelden teyit edin hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben Maxx Belek e 2 kez Cullinan a 3 kez gittim. Bana ikisi de bedava hangisini istersin deseler ben Cullinan ı seçerim ama tabii ki belki %90 Maxx ı seçer. Maxx da balık restaurant süper ama onun haricinde örneğin iskele yok (bu sene yapılmadıysa tek iskele var ve o da pavillion lar için), gösteri alanı restaurantlar ile aynı yerde yani akşam 7.30 da resturanta gittiniz bir daha saat 10 a kadar kalkmamanız gerek yoksa gösteriyi izleyecek yer bulmanız zor. Her ikisinde de servis muhteşem. Maxx ın yemekleri daha güzel ama Cullinan her yerde Chandon verirken Maxx yerli bir köpüklü şaraba geçmiş (ben giderken Henkel veriyordu). Kısacası eş değer 2 otel bana kalırsa ikisinin de + sı - si var. |
|
Ben net tavsiye ederim hocam. Kis tatili icin su ana kadar gittiklerim arasinda en iyisiydi diyebilirim Cullinan icin. Isitmali kapali havuzu buyuk. Acik havuz da var. Hava guzel olursa aquapark bile isitmali. Fiyatlara bakmadim ama swimup oda alirsaniz onunde isitnali havuzu var. Bir cilginlik yapip dilediginiz gibi girersiniz. Aksamlari irish pub onundeki acik alanda mac yayinlari falan oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Belki getirirler ama eğer tamamen yerli köpüklü şaraba geçtilerse bu kez sende gören diğerleri de isteyecek diye zorda kalabilirler. Yanlış anlaşılma olmasın Maxx da elbette hizmette sınır yok. Biz ilk gittiğimizde 1-2 defa şezlongtan kalkıp kendimizin bardan içecek aldığını görmüşlerdi hemen garsonların müdürü geldi ne oldu size bakmıyorlar mı niçin yerinizden kalkmanız gerekti falan diye heyecan yaptı. Halbuki biz öylesine zevkten kalkıp alıyorduk :) Gerçekten acaip bir hizmet anlayışı var. Ama Cullinan da eksik kalmıyor o noktada. Gerçekten büyük paralar ödenen ama en azından hakkını veren oteller bunlar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 5 Ağustos 2025; 9:4:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |