Şimdi Ara

2026 F/P Otel Fırsatları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Sigortacı77 , lassaban Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.746
Cevap
360
Favori
143.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mertkilictatilciniz kullanıcısına yanıt
    Bir çılgınlık yapıp🙂 ets world karta 6 taksit yaparız diyince rezervasyon yaptırdım. Daha iyi bir fırsat çıkarsa iptal ederim.
    6 temmuz -13 temmuz 7 gece 2 yetişkin 17 ve 8 yaş 2 çocukla 115.500 tl ( iptal paketi ekletmedim)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

43-50 derken nihayet 56k vay be hocam.  

tek eksisi hava durumu super olmayabilir. biraz yagis riskinin oldugu bir donem cunku. lakin ki rixos premium belek icin fiyat kalitesine gore normal seviyeye geldi denebilir. avantaji hala %30 on odeme ve 2/3 taksit ile alabiliyor olmak. bastirirsaniz cuzi bir farkla iptalli de alabilirsiniz. kiyaslamak adina voyage belek icin gecelik 12.9k ve 4 gece icin 52.7k veriyor agoda.com. subat'ta odeme, iptal secenegi de vardi sanki. bir bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 2 Ağustos 2025; 19:58:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iyi bir secenek cikinca iptal edip baska bir otel alacagim.

ne zamana barut ve voyage grubu 2026 icin satin alima acilir acaba

Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mario gomeeeeeez

evvelsi gun 41 e aldigim maxeria 45 olmuş.

iyi bir secenek cikinca iptal edip baska bir otel alacagim.

ne zamana barut ve voyage grubu 2026 icin satin alima acilir acaba
    Selam Arkadaslar. Şu iptal olayını nasıl kolaylıkla yapıyorsunuz.
    -Herhangi bir ücret (iptal paketi için vb ) ödemeden nasıl iptal edebiliyorsunuz. Zorluk çıkarmıyorlar mı ? İptal paketi ücretli fegil mi.
    -Kolay iptal için hangi tur şirketinden alıyorsunuz.
    - beğenmedim iptal edin mi diyorsunuz.
    -1 2 ay geçince yine iptal oluyor mu. Yoksa sitesinde koşulsuz iptal yazması mı gerekiyor. Herhangi bir ücret ödemeden.
    -O zaman ben 3 4 otel alırım hangisi işime gelmezse 2 3 tanesini sorunsuz iptal edebilirliyim

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat254856321 -- 3 Ağustos 2025; 17:1:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• murat254856321 M kullanıcısına yanıt

hocam iotal sigortasi aldim 460 tl ye. iptal edip baska bir otel.alirsam o yanacak. benimki bedava degil

1 ay kala olan iptal icin sigorta almayanlar.var onlara sanirim hicbir kayip olmadan iptal edemiyorlarmis.

Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
  • murat254856321 M kullanıcısına yanıt
    Ben dün ets den 2026 için maxeria rezervasyonu yaparken iptal iade paketini ekletmedim. 1 ay kalaya kadar iptal hakkı var. Ama 1 aydan az kaldığında ücretsiz iptal etmek için (son 72 saate kadar) o zaman iptal iade paketi almak gerekiyor. Bu paket daha sonrada alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maarul -- 3 Ağustos 2025; 17:57:14 >
  • maarul M kullanıcısına yanıt
    Ben bu yıl yaptığım rezervasyonları benzer şekilde yaptım.Eylülde aldığım tatillerin iptal sigortalarını bir ay kala yaptım.İptal sigortası alıp ,olurda Ocak gibi veya başka tarihte iptal edersek o sigorta yanıyor ki hiç gerek yok.Zaten sizin de dediğiniz gibi bir ay kalaya kadar iptal hakkı tanınmış oluyor

Evet evet hocam, 1 ay kalana kadar iptali kesintisiz olarak yapıyorlar. İptal sigortası 1 aydan az zaman kalması durumunda yarıyor aslında. Ama sigorta sonradan da eklenebildiği için tatil ile alakalı risk var ise veya farklı bir otel takip ediliyor ise tam 31 gün kala ekletip iptal ettirilebiliyor.

Bahçeşehir Setur Yetkili Satış Acentası
    T: 0 (212) 686 01 02
    M: +90 (555) 037 21 05
    Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Süzer Bulvarı
    Kc Avm F Çarşısı No:19/19 Başakşehir/İST
  • Etsde Flamm Bodrum diye bir otel fiyat girmiş 8-13 Haziran için kahvaltı dahil 2.000.000TL  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkilictatilciniz -- 4 Ağustos 2025; 12:38:7 >

• mertkilictatilciniz kullanıcısına yanıt
    Maksimuma %5 indirim de yok. Olsa belki düşünülebilirdi 9 taksitle 🤣

• Cullinan Belek 2 yetişkin 8-11 ocak 3 gece için 50k gibi bir fiyat nasıl sizce kış tatili icin ? Bunun yerine daha uygun fiyata Rixos yada voyage daha mı mantıklı olur

Merhaba sharm için bende geçtiğimiz hafta rez yaptım.3 gün rixos sharm 4 günde hilton için kendi web siteleri üzerinden yaptım ancak kartımdan hâla ücret çekilmedi .Böyle bir durum yaşayan oldu mu

ultra premium titanik mamulu, maxx ile voyage, club prive ile rixos premium arasina konumlanmis gibi hocam. daha once maxx, cp deneyiminiz yoksa assiri mutlu eder. varsa bile az para verdiginiz icin uzulmezsiniz.

Orijinalden alıntı: Tacora BmwG20 E7HR2

Merhaba sharm için bende geçtiğimiz hafta rez yaptım.3 gün rixos sharm 4 günde hilton için kendi web siteleri üzerinden yaptım ancak kartımdan hâla ücret çekilmedi .Böyle bir durum yaşayan oldu mu

sahte siteye girmis olabilirsiniz. kart hata vermis olabilir. rezervasyonunuzun odeme tarihi gelmemis olabilir. gecerli bir otele giris belgenizin olup olmadigini otelden teyit edin hocam.

Ben Maxx Belek e 2 kez Cullinan a 3 kez gittim. Bana ikisi de bedava hangisini istersin deseler ben Cullinan ı seçerim ama tabii ki belki %90 Maxx ı seçer. Maxx da balık restaurant süper ama onun haricinde örneğin iskele yok (bu sene yapılmadıysa tek iskele var ve o da pavillion lar için), gösteri alanı restaurantlar ile aynı yerde yani akşam 7.30 da resturanta gittiniz bir daha saat 10 a kadar kalkmamanız gerek yoksa gösteriyi izleyecek yer bulmanız zor. Her ikisinde de servis muhteşem. Maxx ın yemekleri daha güzel ama Cullinan her yerde Chandon verirken Maxx yerli bir köpüklü şaraba geçmiş (ben giderken Henkel veriyordu). Kısacası eş değer 2 otel bana kalırsa ikisinin de + sı - si var.

Ben net tavsiye ederim hocam. Kis tatili icin su ana kadar gittiklerim arasinda en iyisiydi diyebilirim Cullinan icin. Isitmali kapali havuzu buyuk. Acik havuz da var. Hava guzel olursa aquapark bile isitmali. Fiyatlara bakmadim ama swimup oda alirsaniz onunde isitnali havuzu var. Bir cilginlik yapip dilediginiz gibi girersiniz. Aksamlari irish pub onundeki acik alanda mac yayinlari falan oluyor.

Belki getirirler ama eğer tamamen yerli köpüklü şaraba geçtilerse bu kez sende gören diğerleri de isteyecek diye zorda kalabilirler. Yanlış anlaşılma olmasın Maxx da elbette hizmette sınır yok. Biz ilk gittiğimizde 1-2 defa şezlongtan kalkıp kendimizin bardan içecek aldığını görmüşlerdi hemen garsonların müdürü geldi ne oldu size bakmıyorlar mı niçin yerinizden kalkmanız gerekti falan diye heyecan yaptı. Halbuki biz öylesine zevkten kalkıp alıyorduk :) Gerçekten acaip bir hizmet anlayışı var. Ama Cullinan da eksik kalmıyor o noktada. Gerçekten büyük paralar ödenen ama en azından hakkını veren oteller bunlar.

Mart sonu 4 gece Rixos Belek ile 3 gece Ocak cullinan aynı fiyat oldu , Rixos ağır bastı biz de ek olarak Cullinan 6 taksit Rixos %50 ön ödemeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 5 Ağustos 2025; 9:4:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.