Şimdi Ara

2026'da vergi ve harç zamları için yeni oran belli oldu: IMEI, pasaport, ehliyet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    AB de iphone 17 daha ucuz. Vergi vermek yerine 2 tane alabiliriz. Devlet kendi eliyle kayıp yaşıyor.
    İphone için 30k ucuz telefon için 5k al mesela.
    Tr de 20k ya satılan telefona neden 54k isteniyor anlamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

biz alışmıştık yılda 4 defa geçirmeye pardon ödemeye2026'da vergi ve harç zamları için yeni oran belli oldu: IMEI, pasaport, ehliyet 

"influzır" karı koca geçen vidyo çekmiş. Karı koca Dubai ye gidiyor, havalimanından özel araçla otele alma, çölde ATV ve Jeep turu, dünyanın en yüksek binalarından birine çıkış, ve bir kaç şey daha.

Tabi en başta iPhone alıyorlar. Buradan almak yerine dubaiye gidiyorlar. Sözde hepsi aynı paraya gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der_Kaiser -- 31 Aralık 2025; 14:12:19 >
  • 2026'da vergi ve harç zamları için yeni oran belli oldu: IMEI, pasaport, ehliyet

Orijinalden alıntı: ardicli2000

AB de iphone 17 daha ucuz. Vergi vermek yerine 2 tane alabiliriz. Devlet kendi eliyle kayıp yaşıyor.
    İphone için 30k ucuz telefon için 5k al mesela.
    Tr de 20k ya satılan telefona neden 54k isteniyor anlamıyorum.

mantıksızlık burada yatıyor ya zaten. direkt olarak iphone pro serisini hedefleyen bir vergi bu. düz iphone 17 bile sıfırı 78k, alıp kaydetsen daha pahalıya patlar. iki iphone 17 alıp döne döne kullanmak bile daha mantıklı ama buna da bir ayar çekeceklerin düşünüyorum. yılda 3 telefon almayı gerektirecek şekilde 4+4 ay yerine ince ayar çekmeyeceklerinin garantisi yok.

100 kişiden 8 bin almak yerine 52 bin vermek zorunda kalan 15 kişi yaklaşık aynı geliri sağlamasına rağmen akılları sıra caydırıcı bir önlem. atıyorum arkadaşım 1 sene hollandada yaşadı o dönemin en son modeli 15 pro max almıştı. sonra ülkeye dönüş yaptı napsın adam telefonu çöpe mi atsın? mecbur ödedi.

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight

• Kral5656x kullanıcısına yanıt
    Ve hepsi muhalefeti suçlu bulup yaşasın reiz çığlıkları atar.. Bu yüzden artık bir fakire acımıyorum.. Ülkecek kendimiz ettik kendimiz bulduk..

Mesajım birilerine yine boydan girmiş, kudurtmuş ve mahalle yanarken saçını tarayanlara sildirtmiş :) böyle devam. Ne yazdığımı hatırlamıyorum ama bu ekran görüntüsünü üstte tutması için bu mesajı tekrar yazıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Kimlik Yenileme Ücreti 220,00 TL
    TOPLAM 12.680,60 TL + sınav parası vs 15 16 ya yakın vergi odeyecek 18 e yeni giren bir tc erkeği

• tabloda bir tane mantıklı vergi yok

tablodaki haraçların çoğu diğer ülkelerde yok

• TÜRBAN diye başladılar , sonra çıkıp çıkıp göçlerle geldiler. Prezaztavik kullanmayı günah saydılar hızla nufuslarını arttırdılar. Demokrasi diyerek seçildiler ama demokrasi araçtır önemlş olan cihattır dediler. Aposu fetösü papazı var chp nin...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.