Şimdi Ara

2025 OYUN ÖNERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eskiden darkorbit ve drakensang online oyunları oynamış ve sevmiş biri olarak aradığım oyunlardaki beklentim bir şeyler yaparak para elde edip bununla kendimi geliştireceğim şeyler almak ve hesaptaki ilerleyişimi fark edip başarı duygusunu tatmaktır. Bir miktar albion online oynamış biri olarak oyunda ileriki haritalarda topladığımız eşyalar iyi para etmekte fakat savaşlar döndüğünde ölünce bunların yere düşmesi çok canımı sıktığı için bırakmış biriyim. Biraz black desert online biraz lostark oynadım şuanda runescape old scholl a bir giriş yapmış bulunmaktayım. Lostark güzel savaş skilleri animasyonlarıyla görsel olarak çok tatmin edici fakat oyun bildiğin mobil oyun gibi. Özellikle mini haritası tam bir mobil oyun genel olarak oyun sonuda bu şekilde , çok güzel yapılmış bir mobil oyun hissi veriyor. Bdo kısmına gelecek olursak eu serverde başladım kısa bir ilerleme sonrası izlediğim videolar ve altındaki yorumlarda oynanmaz açıklamarıyla bırakmıştım. Benim istediğim pve içerik pvp ile işim yok. Gerçek hayat gibi takılayım odun keseyim bir şeyler toplayayım taş kazayım bunlardan para kazanayım bdo da bu çok hoşuma gitmişti fakat yorumlar beni geri itti. Runescape de envanter çok kısıtlı olduğu için deli gibi odun kasma diye bir durum yok buda beni biraz soğuttu gibi. Oyunlara artık para vermeme kararı aldığım için ona göre tavsiye vermenizi rica ederim. Bdo para vermeden keyifle sadece pve meslek kısmı oynanığ zevk verir mi yada başka önerileriniz var mı? Oyun bir kerelik kendi ücretini verebilirim satın almak için ama oyun içi ödemelere karşıyım bu ödemeleri yapmadan oynanacak oyunlar önerin lütfen.

İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.