buraya alternatif olarak belirtebileceginiz bir yer olur mu peki? Bana da pahali geldi az para degil, kolay kazanilmiyor. bu arada erken rezervasyonda acaba kac paradir diye dusunuyordum tam. Siz soylemissiniz. Bu fiyatlari yakalamak icin ne zaman rezervasyon yapmak lazimdi? bizde hata dugun tarihi belli onceden neden ayarlamiyorsam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (995. sayfa)

-
-
Hocam Fethiye ve Marmaris için bu fiyatı hak eden düzgün bir tesis yok.
Kemer için 2 alternatifiz var:
* Limak Limra 79k
* Juju Premier Palace 79.8k
*** Bir de size mutlaka değerlendirmenizi önereceğim bir durum var.İsyediğiniz lokasyonda değil ama dalgakıranlı denizi ve kalitesiyle açığı çok rahat kapatan Rubi Platinium eğer küçük çocuğunuzun yaşını 3 yerine 2 olarak kabul ederse TT indirim koduyla 116k yerine 74.5k olacak.Bence mutlaka sorun ve şansınızı deneyin kabul etme ihtimalleri yüksek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyle hemen girip yatalim derseniz Efe Tiny house var. Ben oraya gidiyorum 3 seferdir. Cocuklar bayildilar. Tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ikisine de gittim. Kaliteli iyi hizmet oturmus tesis derseniz Voyage Belek. Guzel yemek kaliteli markali icki daha yeni bir tesis derseniz Ethno derim. Cocuklu ailelerde de Ethno agir basar kids clubi ile. Voyage'in tek artisi lunaparki olur.
Adana Tren garinin orada Emrah Nadir ocakbasi var. Aksamlari raki servisi de oluyor. Salas bir mekandir. Ama etleri efsanedir.
Siz rezervasyonumuzu satın aldığımız tarihteki fiyatlarla değiştirmek istiyoruz diyin otelle konuşup onay alsınlar. Aksi halde iptal edeceğinizi ve başka acentadan farklj bir otel satın alacağınızı söylerseniz çözmek için uğraşırlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eylül-Ekim 2024'de ilk fiyatlar açıklanmıştı hocam.
Şimdi tabi bu diğer alternatifler de zam yedi ancak daha makul kalanlar da oldu.Bunlara da bir bakın isterseniz.
*Lara Barut 129k
*Voyage Sorgun 127.7k
*Nirvana Me 118k
*Liberty Signa 107.5k
*Liberty Lykia +16 adult 102k
*Liu Resort 95k (ekstra %10 balayı indirimi daha olacak)
Hocam selamlar. Gecen sene onerinizle voyage sorgun a gitmistik cok memnun kaldik. 25 agustos gibi Bodrumda dusunuyoruz tatil antalya uzak kaciyo bize.
4 gece 100k civari dusunuyoruz.
Malum torba voyage ucmus 190k civari 4 gece.
Onereceginiz yer varmidir ?
Bodrum plaza, kempinski, la blanch island vsvs goruyorum. Bunlardan yada ek olarak nereler vardir yada kampanyada vs olan fiyat olarak fln.
Esimle gitcez cocuk vs yok.
Tesekkur ediorum simdiden :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 25 Mayıs 2025; 1:48:24 >
Hocam normalde Temmuz-Ağustos Ege otelleri özellikle Bodrum çok astronomik oluyor ben şahsen bu kadar para vermem.
Yazdığınız otellerden gidelim:
The Plaza yine fiyat olarak en mantıklısı diyebiliriz ama bence yine pahalı.
La Blanche İsland güzel otel ancak 100k kesinlikle etmez.
Kempinski zaten oda-kahvaltı konsepti.
Benim size şu önerilerim olacak:
*Anda Barut Didim 26 Ağustos itibariyle güzel bir fiyat kırılımı yaşıyor (105k)
*Liberty Signa 86k (26 Ağustos giriş)
*Liberty Fabay 80k
*Liberty Lykia +16 adult 81.5k
*** Seyahat tarihleriniz esnekse 25-29 Ağustos Voyage Torba (190k) alternatifini 13-17 Eylül yapın 106.9k geçen sene Voyage konaklaması yaptığınız için artık sizde members üyesisiniz bu fiyattan %5 daha düşer 101k'ya Voyage Torba alırsınız.15 gün içinde 90k civarı fark oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 25 Mayıs 2025; 2:9:55 >
Merhab arkadaşlar, sizden bir tavsiye ya da yardım rica edeceğim. Eşim ve 3 yaşındaki çocuğum için SETUR'dan 08-13 Temmuz tarihleri arasında Rubi Platinum Spa Resort & Suites otelden iptal sigortalı rezervasyon yaptırdım. Fakat bir süre sonra SETUR üzerinden otele aynı oda ve şartlarda 10 yaşında ki oğlumun da rezervasyona eklenmesi için mail atıldı, maile istinaden tarafımıza ücretsiz olarak ekleme yapılamayacağı cevabı geldi.Benim bir şekilde otel misafir ilişkileri yetkilisi veya müdürü ile görüşmem gerekiyor çözüme ulaşmak için. Bu aşamada oteli nasıl ikna edebilirim.En son iptale kadar gidebilirim. Yardımlarınız rica...teşekkürler.
-
Üstadım iptal sigortam yok, otele ayın 30unda girmem gerekiyor. O yüzden iptal etme gibi bir ihtimal yok.
Kendi sitesindenmi yapabiliyoruz hocam .tarihlerj esnetebiliriz cunku
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 25 Mayıs 2025; 9:59:53 >
Hiç farketmez hocam.Ets de olur 444 90 60 Voyage müşteri hizmetlerinden de olur.
Tarihi esnetebilecekseniz bence 13-17 Eylül Voyage Torba'yı kapatın gitsin kesinlikle. (100-101k civarı olacak)
Rezervasyonu yaparken members üyesi olduğunuzu söyleyin mutlaka bazen farkedilemeyebiliyor.Bu üyelik sizin TC ve doğum tarihinize entegreli.Ayrıca alacarte rezervasyonlarında da %10-15 arası bir indirim ve Late check-out şansı tanıyor members programı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 25 Mayıs 2025; 10:26:40 >
Plaza bodrum sürekli el değiştirip ismi değişiyor sanki. Ben kalitesi yerlerde olur diye varsayımda bulunmuştum.
Yıllardır çıkan haberleri duymuşsunuzdur hocam.Arazi genişletme,mühürleme olayları,otele çökme olayları vs...The Plaza ( Ex Be Premium ve Ex Paramount Hotel) hep siyasi ve mafya haberleriyle gündeme geldi ve olumsuz lanse edildi.Aslında çok lüks bir otel.Herseyi geçtim Blue Label veren bir otelin kalitesi yerlerde olmaz hocam.
Ben kendi adıma 8-11 Ekim 3 gece 31k'dan değerlendirmeyi düşünüyorum açıkçası.Bakalım biraz daha inceleyelim yine de bu sene için.
Hocam havalar sürekli değişken, içimizi ferah tutmaya çalışalım belki de yağmaz yağmur 😊
21 derece denize Rus değilse yetişkin bile giremez ki bayrama 5,6 derece birden ısınmasıda imkansız
Hocam hallettm. Dediginiz tarihlere agoda dan indirim haklarim varmis bana ozel onlarla 3 gece 68k ya ayarladim. 3 gece yeter die dusunduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 25 Mayıs 2025; 11:18:17 >
Çok iyi hocam.Yalnız 48 saat sonra oteli bir arayıp rezervasyon teyidi yapın mutlaka.Ben bu agoda, booking falan çok güvenemiyorum.
Şimdiden iyi tatiller dilerim.
*Voyage Torba çıkışı dinlenmek ve detoks yapmak isterseniz Sianji Well Being çok iyi fiyat veriyor 16-19 Eylül için 35k aklınızda olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X