< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (990. sayfa)

-
-
Hocam kesinlikle verilmez Kirman için 100k çok çok iyi alternatifleriniz var.
*Cornelia Diamond 94.7k (öncelikli önerim)
*Liberty Lara 101.3k
*Port Nature 90.6k
*Dobedan Exclusive (Ex Alva Donna Belek) 88.7k
*Limak Lara 94.1k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 22 Mayıs 2025; 15:33:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende aynı fikirdeyim hocam şimdi araştırıyorum ,
Bunlara bakıyorum,
Sizden ricam, 4 gecede olur , daha makul fiyatlı ama kirmanı çok da aratmayacak , öneriniz ne de olabilir mi? Şimdiden tsk ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kasım için ayrılacağım bütçenin üstünde kalsa da Roxos Premium Belek aklımı çelen bir seçenek. Son bir kaç yıldaki tatil deneyimlerimiz sonucunda sezon dışı için otellerle ilgili en büyük kıtasımız geniş alanlara sahip olması ve adam akıllı ısıtmalı havuz ve aqua bulunması. Rixos Premium Belek'in ısıtmalı havuzları genel olarak hep pozitif yorum almış gibi gördüm. Bu arada Ekim sonu için çıkan fiyat 5 gece 155 bin TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaten bu tesislerin hepsi Kirman'dan daha üst seviye.Fiyat yüksek geldiyse bunların 4 gece olan fiyatlarından devam edin.Bir tek Port Nature 4 gece vermiyor diğer hepsini 4 gece alabilirsiniz.
Örneğin Cornelia Diamond 4 gece fiyatı 75.8k + 5.000 wp bence bu fiyattan hiç düşünmeyin bile Crystal,Granada fiyatına premium segmentten Cornelia alacaksınız.
bu kadar az fiyat farkına rixos derim kesinlikle land of legends giriş imkanı da mevcut. mylome daha küçük bir otel tatiliniz oda ve havuzdan ibaret gibi geçer biraz.
-
Foklar geziyor Haziranda Bodrum'da. Oyle bir soguk.
Ege denizi Temmuz 15'den önce buzz olur zaten en güzel tarihler Ağustos Eylül Ege'de
Hocam ciddi mi söylüyorsunuz ? Yoksa şaka mı yapıyorsunuz? 😅
Arkadaş eğleniyor muhtemelen hocam.
15 yıl Muğla'da yaşadım, öyle buz falan olmaz
-
An itibarı ile voyage torbadayız / denizde 50den fazla kişi denizde yüzüyor , ısıtmasız havuzlar sabah serin iken öğleden sonra gayet iyi sıcaklığa geliyor (ısıtmalılar hamam suyuna dönüyor ) , aqua park kullandık ve hiç üşümedik
Güneş çok fazla süre havada ve açı olarak yeterince dik geliyor yakıyor …
Telegram kanalında paylaşılmıştı Cornelia da kahvaltıda pastırmalar fümeler havada uçuşuyor, akşam yemeğinde çeşit çeşit balıklar etler vardı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 22 Mayıs 2025; 16:56:29 >
Biz hep Marmaris’e gidiyoruz yaşamadık ona şaşırdım 😅😅😅😅
Tamamdır tsk ederim hocam degerlendırcem. 75 hangi şirkette bulamadım da ?
Bu fiyatları nereden alabilirim?
Birkaç siteye baktım, daha yüksek çıkıyor.
Setur TT indirimi ile.
En uygun MNG Tur'da 3.000₺ indirim koduyla.
-
-
Çok teşekkür ederim hocam içim rahatladı.Bende bu uygulamayı indireyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X