Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (988. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.560
Cevap
848
Favori
1.461.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 986987988989990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar herkese, geçen yıl bu zamanlarda Fethiye bölgesinde Jiva Oteli çok uygun bir fiyatla 4 geceliğine almıştım. Yine erken rezervasyonu es geçip bu zamanlara bıraktım tatil işini. Temmuz ortasında bu sefer Bodrum'da her şey dahil konsept bir otel arayışım var. Çocuk yok 2 kişiyiz, 65K ortalama bir bütçem mevcut. Öneriniz var mıdır?

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Belki artık erken rezervasyon değil son dakika fırsatları dönemi olacak hocam turizm sektörü için. Konuyu takip ettiğim 3 senedir git gide artan son dakika fırsatları 2026 da artarak devam edebilir.

Sektörüm bambaşka ama bizde 2026 planı yapıyoruz maliyet artış beklentisi %25-35 bandında. Ülkece her ayımız birbirini tutmasada bunun altı olmaz ama üstü her zaman açık kapı.

Son olarak ödeme konusunda %25 ön ödemeli vs. gibi kampanya devam etmedikçe bende sizler gibi rezervasyonu bekletme belki yurt dışına kaydırma olarak devam ederim.

Özetle yine dediklerinize imza atarım hocam  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Fiyat algısı da kalmadı ki hocam 2025 için yüksek fiyat açan bazı oteller hala zam yapamadı başta çok uçtuğu için.
    %50 civarı zam geliyor ama hiçbirimizin maaşı %50 artmıyor.
    Bilmiyorum ama hiç iyiye gitmiyor durum herkes için hayırlısı olur umarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayns99 A kullanıcısına yanıt
    Bu yorumu yeni gördüm. Geçen sene ağustosta 3 gece konaklama yaptık memnun kalmadık. Çalışanlar çok amatör ve hijyen kurallarına dikkat etmiyordu.( bardaki barmenler bi kaç defa buz doldurdukları kasigi yere düşürüp tekrar hiç bir şey olmamış gibi içine soktular. Bir barmen kokteyl kasigini karistirdiktan sonra agzina sokup tekrar kullandı.) ayrıca tesiste odalar hariç kapalı su yok her şey dahil otelde su içemedik resmen. Ayrıca rezervasyon sırasında konsept dahilinde dedikleri alkolleri gidince dahil değil dediler. Çok seviyesiz gereksiz samimiyet kuran garsonlar var. Havluyu günlük odaya koyuyorlardi ekstra alamıyorduk ama restoranda hep bir koku vardı tatlılar zaten kötüydü. Bence başka seçenek bakın tek iyi kısmı deniziydi ama iskelede sezlong şemsiye yok ve zaten kemerde deniz her yerde güzel neredeyse

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Üstadım iyi günler dilerim. 27-31 Mayıs tarihleri arasında Kimeros Holiday Village düşünüyoruz bir çocuk ile. Fiyatı sizin paylaşımınız ile gördüm oldukça cazip. Yalnız otelin tripadvisor yorumları ekim kasım ayında çok kötü, ama Mayıs ayı yorumları çok iyi. Bu otel yeme içme ve etkinlik olarak nasıldır? YA da tatili bir gece kısaltarak daha iyi bir otele mi gidelim? Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• siriusblack2051 S kullanıcısına yanıt
    Hocam turizm sektöründe şöyle bir durum var:
    Çakılı sabit olarak çalışmayan turizm myo'da okuyan genç arkadaşlar, okulları başladıkları için 20-25 Eylül'den sonra oteli bırakmak zorunda kalıyorlar onların da yerine işi bilmeyen,şivesi bozuk,belli yaşa gelmiş,bu işin okulunu okumayan personel geliyor.Turizmde okuyan genç arkadaşlar genelde heyecanlı, cana yakın,pırıl pırıl ve hızlı olurken yerine gelenler genelde bahşiş odaklı ve yabancı turiste daha yakın bir hizmet sergiliyorlar.Bu da etkilemiş olabilir.Bundan bağımsız olarak Kimeros gayet iyi oteldir bu fiyata da mükemmel seçenektir.

Ama derseniz ki ben daha premium bir alternatif istiyorum The Plaza Bodrum 'da süper bir indirim olmuş kolay kolay görülecek rakamlar değil bu otel için 27-31 Mayıs 38k aklınızda bulunsun bence.

Hocam peki Hyde Bodrum mu the plaza bodrum mu 28-30 Mayıs için :)

• Üstat çok teşekkür ederim yorumunuz için. Yeme içme ve havuz önemli bizim için, Muğla'da yaşadığım için Antalya cazip geliyor. Kimeros'u obilet üzerinden alayım. Sizin tavsiyeniz ile Ramazan bayramında Belli Deluxe almıştık, çok çok memnun ayrılmıştık. Teşekkürler tekrardan.

• Alphaonboard A kullanıcısına yanıt
    The Palaza Bodrum minimum 3 gece kabul ediyor.3 gece olarak bakarsak;

The Plaza 28.5k
    Hyde 42.5k

Bence kesinlikle The Plaza f/p yönünden.

Rica ederim hocam şimdiden iyi tatiller dilerim.
    Kimeros için döndükten sonra da deneyimlerinizi ve oteldeki son durumu olumlu-olumsuz bildirirseniz çok iyi olur.

Hocam Hyde için 2 gece 21 civarı rezervasyonumuz var iptal opsiyonlu. Ayrıca plaza bodrum için jolly 2 gece veriyor o da 20 civarı ama sanırım daha eski bir otel

Mayıs sonu yağış gösteriyor Antalyada bakın isterseniz detaylı

• Alphaonboard A kullanıcısına yanıt
    Daha önceden almışsınız hocam anladım.
    Evet The Plaza eski otel daha önce Be Premium ve Paramount otel olarak hizmet verdi.Yalnız Hyde'da yeni değil eski Thor Luxury olarak hizmet vermişti ama tüm alanları değişti.

Ben de söyle fiyatlara bakmıştım tatlı su uyanığı Akra ,

Hocam tahminim geçen seneki gibi ağustostan kasıma kadar zam almamıştı yine öyle olacak.
    Bu fiyatlar ile Eylül ayında ETS düşer ve 9 taksit alırız … Haziran fiyatı fena gelmemişti bana özellikle haziran sonu başıyla benzer fiyat

• Port Nature 2 yetişkin 2 çocuk için 24 MAYIS - 29 MAYIS 4 gece 41.600 tl çıkıyor. üzerine ödeme adımında bonusa %5 indirim ve 2.500 tl bonus veriyor sanırım. Sizce fiyat uygun mu? Ayrıca hava bu tarihlerde biraz serin duruyor sanki sizce pişman olur muyum?

• hainz17 H kullanıcısına yanıt

Ben daha net olarak meteorolojinin tahminlerini öne alıyorum. 5 günlükte en son 28 Mayıs Çarşamba günü açıklanmış o zamana kadar yağmur görünmüyor. Bir de yağmur olacaksa da tüm günü etkileyen yoğun bir yağış denk gelmez diye tahmin ediyorum çok da olumsuz olmamak lazım. Ama tabii net bilmek imkansız bakalım.

• Biz de 26-31 mayıs selectum family belekte olacağız ama şu durumda gidilir mi bilmiyorum. Gitme amacım çocuk havuzda eğlensin o kadar.

• 31 Mayıs 5 Haziran port naturede rezervasyonumuz var ama hava tahminlerine göre görünen yağmurlu günler tüm moralimizi sıfıra indirdi

• Bende 1 Haziran ile 8 Haziran da Antalya Kemer de tatilde olacağım. Şimdi baktım o hafta hep yağışlı gösteriyor ve sıcaklıklarda düşüyor. Oteli arayıp rezervasyonu ileri bir tarihe farkını vererek alsak mı acaba yoksa yağmurlu havada tatil çekilmez olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toprakyalin kullanıcısına yanıt
    Yağmurlu havada rezilliğe döner burda haftalar öncede dedim bayram kesin yağmurlu geçer diye yaz baya geç gelicek ama dalga geçmişlerdi

• 
Sayfa: önceki 986987988989990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.