Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (973. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 27 Misafir (9 Mobil) - 30 Masaüstü13 Mobil2 iOS
5 sn
20.118
Cevap
695
Favori
1.092.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 971972973974975
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anda barut / Lara barut / voyage Belek / voyage torba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Antalyada deniz/plaj kombinasyonu çocuk için en iyi mevki neresidir? Denizi dalgalı olmayan plajı ince kumdan oluşan bölge için nereyi seçebiliriz? Bir de 4 gece için 100000’e kadar otel tavsiyeniz olursa çok sevinirim. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spongebob55 kullanıcısına yanıt

Çolaklı bölgesine bakabilirsiniz,çok sıg ve güzel bir denizi var

kumköy'ü tavsiye ederim, biz sunis kumköyde kalmıştık ama o bölgede deniz heryerde güzeldi.

• Ceomhs C kullanıcısına yanıt

daha önce sueno belekte altay konserine denk gelmiştik, ciddi anlamda çok eğlendiriyor.

• Konuya şansa denk geldim.Kesinlikle Mısır a gidin,hizmet ve kalite görün.
    geçtim hizmeti filanda colugunuza çocuğunuza bu otellerdeki yemekleri filan nasil yedirirsiniz?Her seyin en kalitesizi kötü işçilikle harmanlaniyor.
    Sahte icki olayina girmeyeceğim bile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tolgahan22 kullanıcısına yanıt

Swim-up olarak geçen oda kategorilerinden almanız gerekiyor. Bölge olarak nereyi düşünürsünüz bilmiyorum ama Bodrumda La Blanche İsland Bodrum şahane swim-up odaları var. Bunun haricinde Antalya da Sherwood Exclusive Kemer, Belek Beach Resort, Kaya Palazzo Resort, Megasaray Club Belek, Cullinan Belek, Cornelia Diamond gibi seçenekler var. Fiyat performansta şuan en başarılı bulduğum ise Belek Beach Resort

• Gogou kullanıcısına yanıt

Hocam Side Sorgunda Lusso Sorgun isimli yeni tesis açıldı, fiyatı olması gerekenden oldukça uygun. Kontrol etmenizi tavsiye ederim. Denizi güzeldir. Çocuk klübü ve yiyecek içecek çeşitliliği zengin olan bir otel. Her Şey Kutulu Şişeli. Beach Club alanı harika. Benzer tesisler neler diye soracak olursanız Cullinan Belek, Ethno Belek, Voyage Belek, Titanic Deluxe golf belek, Ng Phaselis Bay ayarlarında bir otel olduğunu söyleyebilirim. Ama fiyatları saydığım oteller ile asla aynı değil. Premium alkol konsepti var.

• trojana T kullanıcısına yanıt

2 Yetişkin olduğunuz için size öncelikli olarak Club Letoonia önerebilirim. Birden fazla plajı var otelin çünkü yarım ada üzerinde. Yetişkinlere özel ayırılmış alanlar da mevcut. Her kesime hitap eden başarılı bir otel. Bu aralar Seturda özel indirimleri var hatta. Mutlaka acentadan fiyat almanızda fayda olacaktır. Konsepti oldukça zengin. Biraz eski otel ama odalar genel alan sürekli elden geçiyor. Aynı zamanda şahane bir doğa içerisinde olduğu içinde tercih edilesi bir oteldir. Bunun haricinde Liberty Fabay şiddetle önerebilirim. Havuz çıkışlı odaları çok güzel. Bu iki otelide gözüm kapalı tavsiye ederim. İki otel için de setur acentasından fiyat alın derim.

• Temkeş kullanıcısına yanıt

Kefaluka yıllardır aynı hizmeti sürdürüyor. Oldukça eğlenceli çizgisini bozmayan, maliyet kısmak için kırk takla atmayan bir oteldir. Ancak bölge yapısı itibari ile fazlasıyla rüzgarlıdır. Bulunduğu koyda acayip rüzgar eser. 7 Rüzgarında kesiştiği noktalardan birisidir. Bodrum Park Resort inceleyebilirsiniz. Harika bir denizi var, alkol konseptlerinide eski nazaran düzelttiler. Bulunduğu koy dolayısıyla şiddetle tavsiye edilebilecek bir tesistir. Özellikle çocuk var ise kefaluka rüzgar dolayısıyla zorluk yaşatabilir size. Yaz sıcağında essin işte efil efil ne güzel diye düşünebilirsiniz :) Ancak baş ağrıtıcı boyuta ulaşıyor dikkat diyeyim.

• popturceyn P kullanıcısına yanıt

Aman Mısır demeyin hele ki Sharm-el sheikh asla.. Ucuz gibi görünür ama oldukça pahalıya gelir bölge. Sağlığınızdan olursunuz. Astarı yüzünü geçer. Kesinlikle Rixos tercih edilmediği sürece tavsiye etmiyorum. Rixos fiyatlarını verdikten sonrada çok daha güzel destinasyonlar ve daha kaliteli oteller var.

Arkadaşlara katılıyorum, Side Çolaklı, Kumköy çok güzel bölgeler. Denizi incecik kumdan ibarettir. Royal Dragon oteli inceleyebilirsiniz. Fiyat performans açısından gayet uygun. Kişi sayısı ve tarihlerinizi belirtmediğiniz için fiyatına bakmadan yazdım ama eminim ki aşağı yukarı o fiyatlarda çıkacaktır hatta bütçenizin daha altında bile olabilir kişi sayısı ile doğru orantılı olarak. Melas Resort bakabilirsiniz. Özellikle Club Turan Prince World tavsiye ederim. Herşey Dahil konseptlidir, ultra herşey dahilden neredeyse hiçbir farkı yok. Sadece bazı premium marka alkollü içecekler ekstra ücretlidir, Aquaparkı, ücretsiz Lunaparkı, Denizi, Yemekleri servis kalitesi ve tertemiz odaları ile iyi fiyat veren otellerdendir. Sueno Side, Monachus Family Resort bunlarıda incelemenizde fayda var. Bunun haricinde yine favori otellerimden olan Kirman Premium otellerinide inceleyebilirsiniz. Her Şey kapalı kutu, dondurmalar paketli alkollü içecekler iyi markalar, Sidemarin veya Arycanda bakabilirsiniz. Yıllardır sattığım otellerdir. Belki inanmazsınız hiç şikayet almadım. Voyage içecek konseptinden hiçbir farkı yok diyebilirim.

• mertkilictatilciniz kullanıcısına yanıt
    cok defa gidip tatil yaptik ailece,antalya keko otellerinden 10 kat daha iyidir.
    Sanirim siz acenteseniz, ekmeğinizin pesindesiniz, anlıyorum sizi.
    misir hem yakin hem de kaliteli gitmek isteyen youtube da videolar var bir göz atsin.

Hocam forumda konuşulmuştu fakat sharmda Rixos dahil tüm otellerdeki yorgun yıpranmış şişeleri görebilirsiniz. (Sahte alkol) /kaynak trip advisor

Forumda çoğu kişi otellerini 20 taksitle aldı ki güncel faizin %50 olduğu bu dönemde nakit para basılıp Sharma gitmek kâğıt üstünde karlı olsada maliyet etkinlik olarak zayıf

Ek olarak uçuşların hepsi İstanbul üzeri İstanbul’a git uç gel geri araba sür etkin olmayacaktır

Gittiğimiz otellere erken giriş - geç çıkış yapmaktayız sharmda otele giriş ve çıkışınızı uçak bileti belirler.

Uçuşlarda cuma akşamı gidiş cumartesi akşamı dönüşlü biletlere baktığınızda ütopik fiyatları görebilirsiniz burda da izin maliyetleri devreye giriyor prime time da uçamıyoruz salı üç- öbür hafta pazartesi dön gibi …

Sharmın genel sorunları bu şekilde

Gecelik saçma sapan fiyatlı Alanya otelleri emsal değildir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

side kumköy bölgesidir hocam.

orta doğu da tatile gidilecek en iyi yer Türkiye dir. adam akıllı kurumsal firmadan tatilini alırsın keyifle yaparsın.

son iki yıldır anormal pahalandı orası da var tabi.

• mertkilictatilciniz kullanıcısına yanıt

Herkese ayrı ayrı teşekkürler, yorumlarınızı dikkatle okuyup inceleyeceğim 🙏

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Daha öncede dediğim gibi otel premium değil orta sınıf da iyi bir otel denilebilir, bugün 5.günümüz ve sadece p.tesi Türk gecesi tema yapıldı diğer günler birebir aynı. Beş gün geçti halen deniz mahsülleri görmedik standart iki çeşit balık o kadar. Karides çıkmadı 5 gündür düşün o kadar. Bir konu daha dikkatimi çekti double black viski istedim iki gündür şişenin aynı olduğunu ve koruma boncuksuz olduğunu gördüm. Bugünde isteyecem ve aynı durumda ise direk soracağım bu doldurma diye mi

• kaptan _27 K kullanıcısına yanıt

Dediğiniz hangi otel

• Kremlin Palace çocuklu aile için tavsiye edermisiniz alkol çok önemli değil yemekler, temizlik falan düzgün olsun yeter yüksek kriter aramiyorum

Havuz bağlantılı oda 4 gece 77 bin fiyat buna göre de değerlendirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahan22 -- 14 Mayıs 2025; 11:28:28 >
  • 
Sayfa: önceki 971972973974975
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.