< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (737. sayfa)

-
-
IC Green Palace için buradaki yazıları okuyunca önümüzdeki hafta için 3 gece konaklama aldım. Obilet Platinum kodu ile de 3.000₺ indirim olunca 2 kişi 15.000₺ ye geldi. Tatili başkasına hediye olarak aldım, umarım olumsuz bir durum olmaz da memnun ayrılırlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Selectum Family Belek, Swandor Kemer, Asteria Belek ve Quattro Family Club Dem güzel alternatifler.Bence bu 4 otel arasında en beğendiğinizi alabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konya'da böyle bir yer önerisi gelirse memnun olacağım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 kişi gecesi 5 bin lira Antalya Uhd konsept
gerçekten bu anlamda kış aylarında müthiş avantajlı oluyor, annem ve kardeşim için sömestrı değerlendirmeleri üzerine termal veya ısıtmalı kapalı havuzlu otellere baktım gecesi 10binden ucuz hiçbir yer yok (10 binden başlayanlarda peyzaj doğa olmayan bina altı arkası küçük bir havuz yol kenarı Yalova’daki apartmanvari yerler) ulaşım konusu olmasa, Akdeniz’de yaşasam kış aylarında haftasonu çokça otel deneyimimiz olurdu muhtemelen, eşim şakayla Allahtan Antalya’da yaşamıyoruz tamamen otelde çalışırdık heralde diyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hocam iç green palace ısıtmalı havuz ve yeme içecek kalitesi nasıldır? 15000 çok iyi fiyat. Lara barut almistim ama aklım da bu otelde kaldı?
Aynı segment otel değil hocam Lara Barut çok daha üst düzey her konuda.
IC Green Palace'ı burada öne çıkartan fiyat,kupon avantajı ve ısıtmalı aquaparkı.
Ama Lara Barut'a o kadar para vermek istemezseniz müthis bir alternatif.
Hocam haftaya 4 gece bakıyorum Ic Green Palace havuzu ve aquaparkı ısıtmalı mıdır ?
-
Teşekkür ederim, cevabınız için. @Ritalin06 hocamın tavsiyesi ile almistim. Nasipse cuma giriş yapacağız. Dediğiniz kadar segment farkı var ise hiç aklımı karıştırmayalım:)
Aynen hocam ısıtmalı.
Havalar nasıl acaba çocuklar dışarda üşütebilir mi , alsam mı burayı
Yemekleri konusunda öneriniz var mıdır
Etçi bir aileyiz de :) Tatlı da önemli :))
-
Bencede hocam IC Green Palace'ı başka zaman da uyguna getirebilirsiniz ama Barut Lara'ya yükseldiyseniz geri adım atmayın hiç bence de devam edin aynı şekilde.
Yemekleri tatmin eder mutlaka damak tadınıza göre birşey buluyorsunuz ki bu otel yazın yemek konusunda iddialı.Kısın mutlaka bazı kısıntılar olabilir ama verilen paraya göre yine iyi kalır.
Cocukların üşüme konusunda ben birşey diyemem hocam onu siz bilirsiniz.27 Ocak'a kadar biraz yagış gösteriyor 27 Ocak'tan sonra yağış yok gibi ama.
Hocam çok sağolun
Hocam bugün eşimle onu düşündük Antalya’da yaşasak ayda 1 hafta sonu arkadaşlarla Akra kemer çıkarması kesin yapardık diye düşünüyorum
Sizin ilk tercihiniz ne olurdu mesala Selectum belek dediğiniz otel Selectum family resort Belek mi oluyor acaba
Bu 4 otel arasında Selectum Family Belek ile Asteria Belek arasında kalırdım hocam.İkisi de çok keyifli tesislerdir,ikisinin de oturmuş bir düzeni,belli bir kalitesi ve düzgün personeli vardır.İkisi de hem geniş alanlı,hem yeşil alanlı hem de çocuk dostu otellerdir.Bence ikisi arasında karar verin hangisi daha çok hoşunuza giderse onu alabilirsiniz.
Şu garibe de bir yol gosterin
Bura gerçekten efsane yeni yapı esyalar 0 ocak buzdolabı vs hersey var. bende geçen sene kaldım. Otopark sorunu yok sakin bir yerde havaalanina düden selalesine yakin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X