Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (722. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: c.selcuk , trmp , wondererer , lionpiece Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
15.116
Cevap
537
Favori
739.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hangi otel barut lara mı hocam konuya uzak kaldım bayadır varsa fırsat alalım

Konuya 3 otel alınca 1 aydır girmiyordum yine kaçırdık sanırım birşeyler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kansavkaplan kullanıcısına yanıt

Hocam Akra Kemeri bi inceleyin isterseniz, açık ısıtmalı havuz küçük ve kaydırakla beraber o yüzden 1,20 ve kapalı ısıtmalısı da var. yeme içme ve hizmet çok iyi. kendi sitesi 22,300 fiyat veriyor. iyi tatiller

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Lara barut hocam

• Sömestr tatili için 2 yetişkin 2 çocuk Titanic Lara’dan 4 gece için 30.000 tl ye 6 taksitle alım yaptım , çocuk etkinlikleri vs baya güzel görünüyor , çocuklar da ücretsiz (7 ve 10 yaşında)

Yaz tatili içinde İspanya Cadiz, mayorka, malaga seçeneklerinden birisine arkadaşlar yeşillendirirse gideceğim, aslında Kanarya adalarında evler vs çok çok uygun ama yanardağ ve deprem riski çok yüksek yermiş, hanım da geçen de o adanın dizisini izlemiş, yanardağ vs görünce vazgeçti 😀

Yoksa Kanarya adalarında 7 gün konaklama en kral yerde 20 bin tl 👌 (sadece ev fiyatı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 13 Ocak 2025; 10:9:12 >
  • Arkadaşlar bir şey sorucam sömestr için Akra Kemer ile Barut hemera arasında kaldım sizce hangisi Lara Barut demeyim 3 yıldır gidiyorum artık sıkıldım gibi Titanic Lara yada alkol kalitesi olarak, güvenemiyorum ama çocuk imkanları iyi 10,yasında kızım var. Sizce hangisi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sezar kullanıcısına yanıt
    Bütçe varsa voyage Belek derim

Ben de benzer şeyi Barut Cennet ve Akra Kemer için merak ediyorum ? Özellikle yemek ve alkol kalitesi bu iki otel arasından hangisinde iyidir ?

Akra'da 1.20 de olsa kaydıraklı açık ısıtmalı havuz olması artı bir detay. Yemek kalitesi olarakta Cennet ayarında ise öne geçer diye düşünüyorum.

Kendi sitesinde 3 gece 16700 fiyat veriyor Akra Kemer bu da başka bir artı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt

Zamanında Şenay hoca sormuştu 2 tesiste de kalan bir üyeye 2024 konusunda, ve bir tık hemera pahalı olmasına rağmen üyemiz Akra Kemeri tercih etmişti oradan aklımda kalmış. Hava sıcaklığından bağımsız olarak güneş varsa açık ısıtmalıda güneşlenmek ve kaydırak keyifli oluyor su 1,20 olsa bile. kapalı ısıtmalı da güzel. yemeklerin kesinlikle çok çok iyi olduğunu düşünüyorum. 2024te ocak, şubat ve kasımda ziyaret ettik, tavsiye ediyorum düşünenlere. herkese iyi tatiller

edit: yanlışlıkla hemera için yazmış bulundum. cenneti sonradan farkettim. üzgünüm :( yine de hemera akra kemer kıyası için düşünenlere faydalı olur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan3338 -- 13 Ocak 2025; 11:11:58 >

iki otelde yeme içme olarak asla üzmez hocam. bana yakın olduğu için cenneti aldım. ikisi de kompakt oteller. collection da belki alkol çeşidi daha fazla olabilir.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Yakınlık önemli bir etken bence de. Biz okuldan bir aile için araştırma yaparken Akra Kemer'i görünce biz de bir yükseldik :) Sakarya'dan çıkacağımız için yola 2 otelde aynı mesafede gibi bizim için.

Eğer hanımdan okey alırsam Akra Kemer'e 18-21 Ocak 3 gece rez yaptırcam. 16700 lira kendi sitesinde 4 taksit yapıyorlar. Cennet'i de araştırdığım kadarıyla çok beğendim size de iyi tatiller şimdiden.

• hakan3338 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Cumartesi pazar ve pazartesi hava 17-18 derece görünüyor. Bu sıcaklılarda olursa keyifli bir kış tatili olur.

• 21-22 ocaktan itibaren yağışlı günler gözükmeye başlıyor Antalyada. bu sene yağmurlu somestır olacak gibi duruyor

• Sume kullanıcısına yanıt

bazı günler parçalı bulutlu bazı günler yağmurlu hocam dedğiniz gibi. zaten otel içinde geçeceği için çok problem teşkil etmez bence

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Bende o nedenle iptal etmeyecegim ancak disarida isitmali havuzlar ve aktiviteler etkileniyor malesef yagislardan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Titanic Lara’daki sömestr tarişindeki çocuk etkinliklerini hiçbir otel de görmedim, hem de hepsi ücretsiz (game center, bowling, atölyeler vs vs )

iyi tatiller hocam sizede zaten akra ve barut iki kardeş sahipleri. hangisi içinize sinerse gidin. akra kemere de gideceğim ilerleyen zamanda. yemekleri çok iyi oranın

• Bu arada barut hemera cennet Lara Alan arkadaşlar hepsinin uygulaması var indirip menüleri etkinlikleri vb şeyleri takip edebilirsiniz👍 çok iyi oluyor

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Lara otelin uygulamasını İOS da bulamadım dostum ismi farklı mı acaba ?

• scorpit kullanıcısına yanıt
    Barut hotels yazınca hepsi çıkıyor 👍 lara barut collection

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

• Euro 36.25

Akra kendi sitesinden satışı
    6 ay vade ile satan , 9 taksit satılan oteller felaket kurdan kâr ettiler

Ön ödeme olmasına rağmen fiyatları yüksek hissediyorum

• 
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.