Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (698. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: taxlaw Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.850
Cevap
534
Favori
725.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba daha önce 3-4 kez rezervasyon yapıp konakladık. Eskiden beri üyeliği olan ve değerlendirme sayısı yüksek olan ev sahiplerinden kiralama yapmanızı öneririm. Onlarda herhangi bir problem yaşamazsınız ancak hiç yorumu olmayan yerlerden uzak durun.

• hotels.com dan rezarvasyon yapıp sıkıntı yaşayan var mı

• 16 21 eylül arası ets 79 kendi sitesinde 61 akra kemer uçurum var yakalayan olursa iyi olur.61 olan fiyat iptalsiz yazıyor yinede görüşün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Calista'da da aile odası ve yeterli yatak varmış, fiyatı da ekstra indirdi ETS sağolsun. Orayı tercih ettik. Herkesin aklında olsun; eğer daha önce ETS'den bir kaç sefer otel almıştık, ve maximum ile aldık. Teşekkürler @erdfb_1907 takımdaş

• rafi_baskan R kullanıcısına yanıt
    Otelin kendisini arayıp rezervasyon teyiti almanızda fayda var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rafi_baskan R kullanıcısına yanıt
    Ben bir kaç kez şehir oteli ve bir kezde tatil için kullandım sorun yaşamadım ama otelden teyit almanız iyi olur. Bu arada aldığınız fiyat tek kişi için şu anda gözüküyor, sizin rez.2 kişi için miydi bu fiyata?

• herkese selamlar.. 1-5 haziranda 4 gece 2 yetişkin 1 çocuk (9 yaş) antalya- bodrum farketmez otel önerisi rica edebilir miyim?

son 2 senede white city resort ve corendon playa kemer’ e gittim. bunların bir tık üzeri olsun istiyorum en azından. yurtdışı tatili de yapacağım için bütçeyi max 35-40k civarı tutmak istiyorum.

siu collection 42k
    ducare lara 42k

bunlar ya da benzeri önerilerinizi duymak isterim. teşekkürler.

Voyage hangi oteli hocam hangi sitede ?

• Dr.YukselMuhammed D kullanıcısına yanıt
    Voyage değil hocam Vogue Supreme Bodrum.Tatilbudur'da.

• odzi O kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmayın elinizdeki bütceyle 41.9k'ya Mirage Park alabiliyorsunuz Ducale ile Siu ile falan hiç sürpriz aramayın.
    Yine siz bilirsiniz ama orta-üst segment otel parasına premium otel almış olursunuz Mirage Park ile.
    Biraz daha düşük bütçeli olsun derseniz Kimeros (35k) bile bu otellerin üzerinde.
    37k civarında da Balmy Foresta var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 3 Ocak 2025; 0:10:41 >

Blmy Foresta el değiştirmiş sanırım. Yorumlarda eski otel diyor. Acaba bu kış tadilat var mı? Yeni sezona yenilenmiş girerler belki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    cevabınız ve beni uyandırdığınız için teşekkür ederim öncelikle. benim için bir önemli kriter de otelin kompakt olması. bu oteller bu kriteri karşılar mı acaba?

• Bende ara tatil için voyage Belek rezervasyonu yaptım.2 yetişkin 3 çocuk 3 gece Laguna dublex villa 52 bintlye.Sağolsun Tatilyum Dorukhan maximum kart fiyatına 6 ya böldü.Uzun süredir gitmek istediğim bir yerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odzi O kullanıcısına yanıt
    Hocam genelde m2'si yüksek oteller çok kompakt olmaz ortak alanlara mesafeler olur bungalovlardan yürüme mesafesi fazla olur.Ama özellikle Mirage Park da bu sıkıntı değil hemen her yerde bar,restaurant var alanı gayet iyi kullanmışlar. 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

• Merhabalar, 1-6 ağustos için aşağıdaki otellerden hangisini tavsiye edersiniz? Ben, eşim ve 14 yaşında çocuk olacak.

1) Swandor topkapı 96187
    2) Limak atlantis 89400
    3) Monachus Family Resort Sorgun 85662
    4)robinson nobilis 94000

Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmyrd -- 3 Ocak 2025; 11:23:16 >
  • Arkadaslar herkese selamlar. Yorumlara baktigimda voyage sorgunda ozellikle yemek kalitesinin dustugunu goruyorum. Bircok kisi acik bufe aksam yemegi cesitliligini elestirmis. Bu konuda tecrubesi veya yorumu olan var mi?

Nirvana dolce vita, voyage sorgun, gloria verde, rixos premium tekirova, miramare beach karsilastirmasi hakkindaki dusunceleriniz nelerdir?

Simdiden tesekkurler cevaplar icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo_ooo -- 3 Ocak 2025; 11:23:11 >
  • Merhabalar Ağustos ayı için Antalya bölgesi 2 yetişkin+2 çocuk(4 ve 11 yaşında) 4 gece 5 gün bir tatil arayışım var.Bütçem 50 bin civarı.Yemek çeşit az ama kaliteli ve aquası iyi olsun yeterli.Yardımcı olursanız sevinirim.

• cemo_ooo C kullanıcısına yanıt

Voyage Sorgun'da geçen yaz kaldım açık büfe zayıf ama Cuisine 24 ile telafi ediyor hocam. Deniz dışında memnun kalınmayacak bir tarafı yoktu, önümüzdeki yaz için de yine orayı seçtim.

• uzmyrd U kullanıcısına yanıt
    Hocam 14 yaş avantajıyla bu 3 otelden Limak Atlantis daha ağır basar.Eger maximum card varsa 84.9k'ya kadar düşürebilirsiniz ETS'de.
    Bir de Port Nature'a bakmanızı tavsiye ederim o da yine 14 yaş avantajıyla 75.9k.

• 
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.