Geçen cumartesi oradaydım hocam tek gece konaklama yaptım. Öncelikle Club odasında kaldık oda oldukça yakındı ana binaya, manzarası da iyiydi. Otel aşırı kalabalıktı, her zaman öyle olacağını sanmam. Otel çok kalabalık olduğu için akşam restoranında bi ara oturcak yer bulamadık, rakı bardağı vs bitti hatta. Vodka bitti bi ara öğlenden akşama kadar yoktu, ama bizim şansımıza olduğunu sanıyorum. Otelin konumu vs. çok güzel. Snack bar hala aktif olması lazım çok iyi değil fakat hamburger,pizza vs bulunuyor. Kapalı havuzu oldukça büyük ve yeterli, ısıtmalıydı. Kahvaltısını çok beğendik fakat akşam yemeği pek iyi değildi. Vodka istanblue, viski jb, cin gılbeys, rakı sarızeybek, yeni rakı,yeni seri vardı. Çerez mevcut. Bence bu mevsimde yeterli çevre de zaten başka bu fiyata yok denecek kadar, tam bir f/b bu arada rez. yaparken direk pine bay ın call centerini arayın istiyorsanız 300-400 tl daha uygun bir fiyat çıkarıyorlar |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (596. sayfa)

-
-
hocam direk bildirimden okuduğum için cevabınızı görmemişim ayrıntılı paylaşımınız ve bilgilendirme için teşekkür ederiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
farkettim hocam sıkıntı yok şimdiden iyi tatiller. Aklınıza takılan bişey olursa yazarsınız tekrar
-
Eyvallah hocam aynen online check-in yapmak şart.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
herkese vermiyorlar hocam😗
-
Çok teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar
Hocam cevap yazmayı unutmuşum size özür dilerim.
Ufaktan bir değerlendirme yapmıştım aslında gördünüz mü bilmiyorum.
Temizlik çok iyi minibar bar baya dolu ve kaliteli ürünler
Ana yemekhanede yemekler baya çeşitli ve lezzetli
Snackbar menüleri üstte attım herhangi bir kısıtlama yoktu.Personelleri baya güler yüzlü ve nazikler
7/24 açık olan bir restaurantları vardı ve başarılıydı
Bu dönem için fiyat sorduğumda 3 gece 60 bin tl civarı bir şeyler söyledir.
Kapalı havuzu vardı 30 derece su sıcaklığı
Aklımda kalan bunlar şimdilik
Bu paraya değer mi derseniz günler su gibi geçiyor diye bence 5 gece olsaydı değerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasım ara tatili için 11-15 Kasım maxeria Didim 2 yetiskin 2 çocuk 23 bin tl çıkıyor. Değerlendirmek isteyen olursa fiyat iyi gibi duruyor.
bazı otellerde şu çocuk olayı gerçekten haksızlık 2 çocuk ücretsiz ama 1 tane 14 yaşında çocuğunuz varsa ücretli🧐
Merhaba,
Anadolu yakasında olacağınızı düşünerek Anadolu yakasından ağırlıklı öneriler vereceğim, Avrupa yakasına geçme ihtimalinize göre o önerileri de yazacağım.
Anadolu Yakası
Metet Közde Döner, oldukça lezzetlidir, balık tarzı yemek isterseniz Tuzla Balıkçısı balıklardan küçük porsiyonlarda meze şeklinde gelerek pek çok balık denemenizi sağlıyor, f/p olarak değerlendirilebilir sirkülasyonu yüksek bir mekan. Ana şubesi Ankara olsa da Bostancı tarafında Tavacı Recep Usta’yı öneririm, Kaburga Dolma veya Saç Tava, Kadıköy’e giderseniz Çiya Sofrası oldukça lezzetlidir.
Tatlı olarak hazır doğumgününe de denk gelmişken pastayı muhakkak Kukis Acıbadem’den almanızı öneririm Maltepe’ye biraz uzak ama bence yol da düşerse denemeye değer. Yine Kadıköy’de Asuman’ın eritilmiş çikolatayla yapılan tatlıları meşhurdur.
Alkol kullanıyorsanız biraz meyhane tarzı olan Boşnak mutfağı esintili Lipa Meyhane öneririm, ismi endişelendirmesin, aile ortamı gibi kadın erkek herkes gidiyor.
Gaziburma Mustafa Pendik, baklavaları ve peynirli su böreği çok lezzetlidir, erken saatte bitebiliyor.
Avrupa Yakası
Güzel konsept mekan düşünürseniz Eleos Beyoğlu, bence kutlama ve özel gün için çok doğru bir adres.
Yolunuz Fatih taraflarına düşerse Kıztaşı Muhallebicisinde Kazandibi yemenizi öneririm.
Fiyat performans öneri yine Çınaraltı Kebap (bir kaç tane mekan çıktığı için direk konum söyleyeyim Beyaz Park sitesindeki) 125 lira gibi kişi başı bir kuver yazılıyor ancak ortaya gelen mezeler tatmin edici, biz seviyoruz.
Bizim çok sevdiğimiz bir pideci var, Karadeniz Vefa Pide (Fatih’te) kuşbaşı kaşarlı pidesini çok seviyoruz. Yine Eminönü taraflarına giderseniz Bena dondurma fiyat performansı çok yüksek küçük bir tatlıcı, belli sınırlı saatlerde çalışıyor, hızlıca ürünler bitiyor, öneririm.
Adanalı olduğunuz için kebap önermekte çekimser kalıyorum yine de Fatih Kadınlar Pazarı bölgesinde Baran Et Mangal fiyat performans dengesi yüksek, Koçak Baklava’dan günlük baklava getiriyorlar.
Kıymalı börek severseniz ve Sarıyer taraflarına yolunuz düşerse kuş üzümlü kıymalı böreği Bilice Börekçisi Çayırbaşı’nda öneririm.
Beyoğlu İnci Pastanesi’nde yılların leziz profiterolü çok lezzetlidir.
Yolunuz Nişantaşı taraflarına düşerse Mahir Lokantası’nda haşlama içli köfte ve lahmacun, ortaya bir ana yemekle öneririm.
Aklıma gelen yerler oldukça güncelleyeceğim çok yer var, bir anda hepsini hatırlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 8 Kasım 2024; 23:23:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Haklısınız hocam çocukta üst sınır 12 yaş olarak görünüyor. 14 yaşta fiyat artıyor. Otelle iletişime geçin belki yardimci olurlar. Ben de iki çocuk sahibi olarak bu durumdan muzdaribim.
Şenay hocam çok çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. İnşallah yazdığınız mekanları denemeye çalışacağım.
O işi bende hallettim hocam, bahsettiğiniz gibi sırf dayatmadan ötürü aldım ama çoğu sektörde kampanya konusunda bir adım önde. Hemde ING'nin 2 yıldır yükseltmediği limitin 4 katı fazla limitle.
Puan konusunda çok şanslısınız, güle güle kullanın.
Hangi şartlarda veriyorlar bu puanı bilginiz var mı ?
Rica ederim, ara ara güncelliyorum hocam, siz mesajın ekran resmini almak yerine en güncel hali görmek için mesaja bakın her seferinde.
Saygılarımla,
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Liu resort otel için bir kaç sorum var arkadaşlar.Akşam yemeklerinde farklı mutfaklar çıkıyor mu? Birde Aqusı var görünüyor ama videolarda göremedim.
Juju premier acmıs fıyatlar uygun degıl beldibi bölgesinde eski amara premier palace 'mış bilgisi olan var mıdır ki ?
-
ben maximum karttan bahsetmiştim hocam ben başvurdum ancak vermediler anlamında👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X