< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (530. sayfa)

-
-
Herkese merhaba,
2 yetişkin ve 1 çocuk için tatil planladığımız Ağustos ayı ve bütçemiz doğurultusunda aşağıdaki listetiyi oluşturdum. Maximum kartım var. Geçen sene Güral Premier Belekte konaklamış, çokda memnun kalmıştık. Sizlerin tercihi, sıralaması nasıl olurdu? Bu otellere alternatif önerileriniz var mı?
-
Merhaba bende Akra Kemer düşünüyorum Ağustos için 2 yetişkin bir çocuk için 4 gece 52bin 9 taksit veya 6 taksit 5bin maxipuan 47 geliyor. Tecrübem yok fazla o yüzden fiyat nasıl bilemedim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gloria golf> voyage Belek / fiyat avantajından
Anda ve Nirvana bence çok pahalı geldi bana
101e 5 gece Güral alacağıma 6 gece 97 Gloria verde alırdım çok net şekilde
Listenizde yok ama ben Gloria verde diyorum
Mirage park resortta 6 gece 94 inceleyin derim
Hocam bütcenizi biraz artırarak çok güzel 2 alternatifiniz oluyor.
*Ali Bey Club 49.8k
*Norm Bodrum 46.9k (1-6 Haziran için müsaitlik var)
Bütcenizi artıramamanız durumunda ise Duja Bodrum, Crystal Flora Beach, Crystal Tat Beach (%10 kupon) ve Adora Resort (%10 kupon) daha mütevazi alternatifleriniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hala çıkıyor. Sabah kahvaltısı gerçekten gayet güzel. Hele o boyozların olduğu kısım gerçekten lezzet olarak üst düzey. Daha önce dediğim gibi yemek harici otelin konumu,doğası,manzarası,denizi, yüzme olanakları, personel, otel kalabalıkken bile o kadar kalabalık gözükmemesi, akşam ki şovlar vs gerçekten insanı tatmin ediyor. Tekrar gelirmiyim kesinlikle gelirim. Ama EKİM sonunda gelmem. EYLÜL ortası ve sonu çok ideal.
Yanıt için teşekkürler, Mirage parkı hızlıca inceledim. Aquaparkı çok zayıf geldi bana. Forumda Gloria Verde oteli çok övülüyor. Gloria Golf aquapark kullanım hakkıda varmış fakat tatilde otel değiştirme, orada yeme içme aktivitelerine ayrıca para ödeme işi bana uygun gelmiyor.
Daha önce Voyage otelinde kalmadım. Aslında Voyage Beleği istiyorum. Fakat auqaparkı yine aynı şekilde zayıf geldi bana.
Güral otellerine karşı genel bir olumsuz hava var forumda, geçen sene Güral Belekte Ağustos ayında çok keyif almıştık ailece. 15 ten fazla kaydırağı olan yetişkin, çocuk aquaparkı, yeme içme kalitesi, genel hizmetler, yaklaşık 80 m2 lik büyük bir odaya upgrade almamız. Belki burada çok kişinin sevdiği alakart restoranları zayıf olduğundan rağbet görmüyor. Biz ailece açık büfeyi daha çok seviyoruz.
Bu sene farklı bir tarz otel istiyoruz. Bu şartlarda Gloria Golf en mantıklı seçim gibi.
-
Hocam tatilciden ön ödemeli Nirvana me teklifi alınız bence 124 gösteriyor oda ama taksit bol olabilir
Gloria iptal sigortasız alıp bekleyin derim
Susesi
Ela exc
Ve belki tarihlerde oynama ile vogue Bodrum bunları mutlaka takipte kalın derim 👍
Vogue Bodrumda arkadaşlarım şuan içi wonderland gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 28 Ekim 2024; 10:3:11 >
Dolce vita ets dışında satışı olduğunu bilmiyordum. Teklif alacağım. Yazdığınız otellerde takibimde olacak.
Teşekkürler.
-
Merhabalar touristica yüzde 10 çeki olup kullanmayacak olan var mı acaba ?
Dolce kendi sitesinde var hocam üst mesajımı düzenledim Nirvana me için demiştim tatilcideni , dolce vita kendi sitesinde ön ödemeli satıyor 12 taksite geliyor değerlendirilir
Evet delphine ait Bitanik platinium ile hotel resort ayni alani kullaniyorlar.Sadece binalar farkli.Hotel resort iki apartman dan olusan bir bina ama ic dekorasyon ayni.platium ise modern mimariden olusan bina.sadece yatacaginiz yer farkli.iki bina arasi mesafe 20 metre falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fireattack -- 28 Ekim 2024; 10:59:40 >
Hocam denize sıfır olsun takıntınız yoksa hizmetinden ve odalardan memnun kalacağınız barut goia yı inceleyin forumda da baya yorum var bakabilirsiniz.
Kasım ara tatil için özellikle 2 çocuklu tatil alamayan arkadaşlar titanic lara 4 gece 31k fiyat var.
Ara ara açılıyor oda müsaitliği şimdi açmışlar tekrar normalde üst oda tipi veriyor 79k ya.
Port nature 16-21 Eylül 47den 64e zıplamış kırılım kaydırması heralde
Eylül sonu 44dü 47.4e çekmiş
Daha önce forumda bu otelde kalan çok kişi oldu ve hemen hemen herkesçe beğenilen bir otel.Bu bahsettiğiniz fiyatlarda gayet makul .Tabi o paraya illaki başka alternatifler de olacaktır.
hocam ali bey fiyat mı arttı bende 52 k gozukuyor hazıran sonu 5 gece
-
Hayır gördüğünüz fiyat sepette %5 düşünce 49875 olacak
Hocam, Ali Bey Club'e şimdiden iptal sigortası ekleyip 50bin barajinı aşsa 5000 puana hak kazanılıyor mu? Bilginiz var mı?
Mantıken kazanırsınız hocam. Sonuç olarak 50 bini geçmiş oluyor karttan kesilen tutar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X