Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Senior.Planner , Senior.Planner , tuncayç20 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.561
Cevap
848
Favori
1.461.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar dostlar 11-15 kasim semineri online olacakmis bu tarihlerde Aquaparki acik olan dış havuzu ısıtmalı olan oteller var mıdır ?

2 yetişkin 9 yaşında Bir çocuk

İstedigim aquapark

( alkol yok )

Birde ısıtmalı havuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanjugunduz -- 25 Ekim 2024; 15:5:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kasım ara tatilinde 10-15 kasım arası 2 çocuk f/p oteli tavsiye eder misiniz? Not: Geç kalmamın sebebi bakanlığın online açıklamasını yeni yapması?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metiny9 kullanıcısına yanıt
    Norm doora maliyetiniz nedir hocam ? Haziran sonu Antalya epey sıcak olacaktır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    2 8 haziran 58 bine aldık 6 geceyi. Bu arada aynı tarihler için cosmopolitandan da 80k fiyat aldık + 5k bonusu var. 5 geceye düşersek 69k+5k bonus. Gideceğimiz diğer ailelerden haber bekliyorum okey verirlerse oraya geçicez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metiny9 -- 25 Ekim 2024; 14:53:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam birisi eski birisi yepyeni tesis ben oyunu the norm dan yana kullanırdım

Çocuk yaşı kaç hocam? Bir de birinde haziran başı birinde haziran sonu tatil yapabiliyorsunuz. Siz nasıl bir havayı ve deniz sıcaklığını daha çok tercih edersiniz?
    Ve Ali Bey’de 5k maksi puan kazanma avantajınız oluyor.

• herpes33 H kullanıcısına yanıt
    Hocam çocuk yaşı ve max. bütçe belirtmeden size uygun f/p otelin neresi olduğunu belirleyemeyiz her zaman bu detayla bilgileri verin lütfen

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    5 çocuk olacak 3 ila 6 yaş arası. 3 aileye uyan tek tarih 2-8 haziran. Kafamızı karıştıran en büyük problem hava sıcaklığı zaten.

Hocam the norm yeni , havalı bodrum tesisi 2-6 Haziran bayram öncesi Bodrum deniz suyu bence soğuk olacaktır.

Birinde Antalya haziran sonu nispeten hava sıcak ve su ılımıs olacaktır

The norm tam konseptte olursa süper olur, Ali bey daha az riskli olur çocuk yaşıda önemli tabi

The norm son günleriniz bayram konsept başlamış olur heralde

Hocam bu tarihte kalma mecburiyetinde iseniz Manavgat Bodrumdan daha sıcak olacaktır tabii ki.
    Ayrıca Ali Bey eski ama çok keyifli bir tesistir.

Metin hocam fena kumar oynamışsınız 😁 o hissiyat geldi bana 3 aileyi memnun etmek fiyat hava tesis çocuk olanakları 😁 Allah yardımcınız olsun

Hava bu sene gibi olmazsa bodrum üzebilir çocukları özellikle çocuk aquası ve deniz

• Arkadaşlar DH mobilinde sorun mu var?
    Kimin kime cevap yazdığı gözükmüyor.Bende mi sorun genel mı acaba?

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Evet sorun var

• herpes33 H kullanıcısına yanıt

herkes aynı derde düştü. :) ben de bunun için konuya geldim.

Hocam Kasım ara tatil çevrimiçi olacağı açıklanınca hemen fırsat otel arayışına girdik. Çocukları sokabileceğim büyük ve ısıtmalı havuz tavsiyen var mı hocam. Öncelikli olarak Didim Bodrum Fethiye civarı olursa daha iyi olur. Ama iyi bir fırsat olursa Antalya da olabilir. 2 yetişkin 2 çocuk(2 yaş ve 11 yaş)

• yucelcayir1984 Y kullanıcısına yanıt
    Bütce max ne düşünüyorsunuz?

50 - 55 olabilir hocam

• yucelcayir1984 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin özelinizde yazayım.
    Ara tatil için Titanic Lara bugün gün fırsatı olarak cıkıyor.Gayet değerlendirilesi bir fiyatı var.
    Bunun dışında hem ısıtmalı havuz hem ısıtmalı aquaparkı olan IC Green Palace uygun sayılabilir.
    Bir de Jolly'de çok uygun kupon fırsat diyebileceğimiz Tui Magic Life Masmavi gözüme çarptı.Fiyatı inanılmaz uygun Kasım ara tatil düşünenler bu otellere bir baksınlar derim.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Aslında fiyat ilk açıklandığında aldık normu elimizde dursun daha iyi fırsat geldiğinde oraya geçeriz diye ama şuan aldık artık burası olsun kafasında biraz diğer aileler. Nirvana teklifini ilettim kendilerine daha ses seda çıkmadı üzerine birde ali bey iletmek istemiyorum açıkcası :) asıl beklentim signadan bu yaz gittiğim için orada baskı yapabilirim ama diğerlerinde fazla ısrarcı olamıyorum. Bakalım sonunda biz mi kazanıcaz yoksa kasamı görücez :)

• Ara tatil için bir öneri daha!!!

Port Nature 4 gece 28.4k ayrıca 13 Kasım'da Haluk Levent konseri var.

• 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.