< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (348. sayfa)

-
-
Şimdilik öyle oldu
Port nature'a 2 yıldır sırf blue label için gitmek istiyordum. Eylül fiyatı da cazip ve %25 olunca olunca norm ile değiştirmeye karar verdik.
Çoçuk çok olacak dediğin gibi artık bir şekilde ayarlacağız.
-
Üstad 1 çocuk varken veya hiç yok iken , 2 çocuk ücretsiz otele gitmek ektedir.
-
Hocam Eylül sonuna mı değiştirdiniz yine, dört gece mi aldınız ve ne kadara geldi? Norm kardeşliği bozulunca merak ediyorum giden dostlar neden gitti :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
temmuz 1-6 verde 73 küsir nirvana cosmo 80 pek fark yok kart punaları falan dersek 5 bin nirvana daha pahalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nirvana %25 ön ödemeli olursa daha karlı bile olabilir burda tercih sizin hocam ikiside premium tercih
değerli arkadaşlarım Titanik belek ve Akra kemer i yeme içme olarak mukayese edebilir misiniz. aralarında çok fark var mı ?
-
Haklısınız hocam, bir blue label sevdamız var. Bütün çoçuk seslerini susturur dedik
-
Tatilsepetinde Nirvana Cosmo %25 ön ödemeli. Yanlız garanti bankası bonus kart varsa iş görür. Yukarıda paylaştım
-
Başlangıcı 4 gün öne çektik. 16-21 eylül olarak değiştirdik. 5 gece toplam 47500 geliyor. %25 olarak 11875 ödemiş oldum. 4 gece maalesef hiçbir yerde kabul ettiremedim.
Blue label için ve bir de Norm'da eylül'de eksiklikleri hissettiğimiz için farklı bir yer deneyelim dedik.
%25 ödeme ile de fiyatları birbirine yakınlaşmış oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesoku -- 10 Ekim 2024; 14:49:4 > -
Mgnde de varda bonus kart gerekli evet 🙂
Çocuk yaşı kaç hocam Mng de 67 çıkıyor 0-11 yaş çocuk ücretsiz
67 nasıl çıktı hocam bende 78 çıkıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Mng tarihi güncellememis sorry
Hayırlı olsun hocam umarım güzel geçer sizin için.
Norm’daki acabalarımızdan sonra özellikle alkol konusunun sizdeki yerini bildiğimden daha mutlu edecek bir seçim olmuş gibi sizi. Hava sıcaklığını da garanti altına almışsınız, ayrıca ön ödeme candır :)
İki otele de gitmedim ama, kendim için bir haftadan beri araştırıyorum.
Akra Kemer, Ala Carte Ücretsiz bir otel, daha çok çocuksuz ailelerin ve orta yaşın tercih ettiği kaliteli, sakin dingin bir otel.
Titanic Belek daha büyük daha gösterişli lüks bir otel. Aqua park olanakları karşılaştırılamaz bile.
Farklı kulvarda iki otel bence.
Çocuğum yoksa, Ala kartı sonuna kadar kullanacaksam yeme içme önemliyse Akra Kemeri tercih ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisarock13 -- 10 Ekim 2024; 15:19:39 > -
Daha once gitmemiş olmaniza ragmen bence gidenlerden ( enazindan benden ) cok daha guzel tespitleri olan bir yorum , ne icin gittiginiz onemli oldugundan dolayi ben titanic i tercih ettim mesela, cocukla akra kemerde sinir hastası olurdum büyük ihtimalle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bu sabah akrayı iptal edip titanic aldık ,
Eşimle gidelim kocaman tesis bir keşfedelim neymiş dedik , Akra kalitesi duruşu sağlam titanic ise bilindik Pinterest oteli gibi.
Akrayı sonraki senelerde alırız diye düşündük
Deniz Akra
Havuz titanic
Yemek benzer
Alkol benzer
Eğlence titanic
Aqua titanic
Ambiyans titanic
Durum böyle 😀 akra güven verse de titanic kumarı oynamak istedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X