< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (17. sayfa)
-
-
Öyle tabi burada herkesin amacı bir birine destek olmak. Eylül sonu seneye temmuz veya ağustos için otel bakıcam artık szaten sizlerden destek alırız. Ogüne kadar uygun otel paylaşmayım da arkamdan sövmesinler gidipte :)
-
Kış konseptinde kaya otelleri ve royal seginusda açmış
Bilmiyorum kaya Belek 32 voyage sorgun 35 ilginç 😄
Jollyde de royaller açmış kış konsept
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 14 Ağustos 2024; 14:38:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
İçki vb. dahil otellerin fiyatı ne durumda arkadaşlar? Veya nasıl ayırt edebiliriz :/
-
günlüğe 150 tl fiyat girmiş arkadaşlar :)
-
Kasım ara tatili için Voyage Sorgun rezervasyonu yaptırdım ben. 3 gece 4 gün 25 bine geldi. Geçen kış Voyage Belek'ten çok memnun ayrılmıştık. En yakınındaki kardeş Voyage oteline de bir fırsat verelim dedik. Sanırım ilk kez kış konsepti hizmeti veriyor Voyage Sorgun. Kasımda deniz ve açık havuz olayı sıkıntılı olacaktır, kapalı ısıtmalı havuzda idare edeceğiz muhtemelen. O dönemlerde Antalya'da hava nasıl olur, otelin hizmet kalitesi yaza göre çok düşer mi bilmiyorum ama genel olarak dinlenme amaçlı bir tatil olacağından ben memnun kalacağımızı düşünüyorum.
-
Hatalı girmişlerdir rezervasyon yaptırmaz muhtemelen. Yorumları berbat son yorumlarda bedava bile olsa bir daha gitmem demişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 14 Ağustos 2024; 16:16:22 > -
Hangi aylar hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam herhalde yoğun talepmie oldu ki şu an rezervasyona kapatılmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evt hocam rez yapmadim, hata oldugu belli. Bi dunya yol gideriz, kapida kaliriz
Evet hocam çekmişler tüm fiyatları hiçbir tarihte vermiyor şu anda.
Geçen yıl aynı muhabbeti sueno side içinde yaptılar açtıkları fiyata pişman mı oluyorlar acaba :)
Ben öğlen kendi sitelerini kontrol ettiğimde mng ye göre 2 katı fiyat veriyordu.
Hocam 31 Mart 2025 e kadar olan
Çok makuldu fiyatlar,insanlara alım fırsatı bile vermeden kapattılarsa yazık oldu.
Bakalım belki tekrar açarlar.
Adora kendi sitesinde bakıyorum fiyatlar benzer ama maalesef 9 taksit %25 ön ödeme farkını yansıtmayı unuttu bence mng 🤣
Adora da
Öğlen 17k ya baktığım oda
kendi sitesinde 27k
Touristica da 22k
Mng de gözükmüyor.
🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihcan85 -- 14 Ağustos 2024; 17:31:2 >
Hocam touristica hala fiyat veriyor adora için %25 ön ödemeli kalanı 7 gün öncesine kadar. Axess %5 indirim 9 taksit, ziraat 9 taksit. 25k üzerine 1250 tl indirim kuponu ve 2500 bankkart lira ile hala uygun gibi
-
Hocam tarihler neydi ? 28 Mart 1 Nisan 4gece 17.6 hala
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X