Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (Genel-Sohbet) (1057. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Eafs Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
25.916
Cevap
877
Favori
1.593.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10551056105710581059
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Qr işin öncüsü voyage ,

Gloriada yok,
    Libertylerde var
    Barut ve Akra familyasında var
    Titaniclerde var
    Kirman grupta var

Voyage torbada çok seri notlar okunarak yapılıyor ama

Maalesef ben kokteylde kullanmıyorum şişe bira ve sek viski ya da kutu içeceklerde iyi oluyor .

Kokteylde qr = bardaki gilbeys ya da cork marka alkol konacak demek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haziran sonu için club marco polo 69k çıkıyor 4 gece 2 çocuk. Temmuzda 130k ya fırlıyor. 75kya yaptırdığım papillon zeugmayı iptal edip bunu almam mantıklı olur mu arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayhemx M kullanıcısına yanıt
    Yanliş yönlendirmek istemem hocam ama biz golf aqua da çocuklarla oynarken eşim ana havuzun ordaki restorantta yedi içti kimsede birşey dememişti ,şezlong derdi hiçbiryerde denk gelmedim ama qr olmayinca cokta ayrıcalık degil diye düşünüyorum, serentyde sadece hayvanat bahcesine gittik icerisinin ayrıntısını bilmiyorum, şimdi aklıma geldi verdeden beraber gittigimiz bazı kişiler gece eglencelerinde golf e gidip yemek yedikten sonra eglencelere katılırız diye konuşuyorlardı, biz kırk gunluk bebekle yemekten sonra odaya tabiki 😀
    Son bir hatırlatma diger otellerdeki kullanimlarlar ücretli demişlerdi sanki oteli tanıtırken ve gerçekten ufaktan revizyon yapılması gerektigini düşünüyorum otele , en azindan sistem olarak .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Barbarish B kullanıcısına yanıt
    Eger haziran düşünüyorsanız belki diyebilirim ki ben yapmazdim ama temmuz düşünüyorsanız asla bu fark verilmez.

• fettah kullanıcısına yanıt

Saolun hocam. Son bir soru. Araç park yeri nasıldı gölgelik alan varmı, uzaktamı vs.

• fettah kullanıcısına yanıt

Aslında arada kaldığım konu 69k marco polo mu 75k papillon zeugma mı

• yirthan kullanıcısına yanıt

Wc banyo olayı yenilenmiş dediğim gibi, havuz etrafında koku yok.

Ortak alan temizliği yine çok iyi,fakat oda temizliği bi tık düşüş yaşamış.

Baklavarda iyileşme mevcut.

• Yurtdışında akrabalarla tatil planlıyoruz 6 yetişkin 1 çoçuk, ilk tercihimiz villa(havuzlu) fakat bölge olarak bilgimiz yok denizi düzgün yakın mesafeli öneri verebilir misiniz nerden bakcağımızıda bilmiyoruz(yemek konusu mangal ve dışarda tercih etcez gibi) otel önerisini de açığız ama çokta mantıklı değil gibi nadir tatile giden bir aileyiz lütfen yardımcı olabilir mısınız? Tarih 28 temmuz 31 temmuz yada 1 agustos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmek06 -- 15 Haziran 2025; 14:33:32 >
  • Merhaba arkadaşlar,

15 Ağustos Cuma günü Seydişehir’de bir düğüne katılacağım. O haftayı değerlendirmek istiyoruz, bu yüzden kız arkadaşımla birlikte Pazartesi’den Cuma’ya (4 gece) tatil yapmayı planlıyoruz.

Seydişehir’e çok uzak olmayacak şekilde — tercihen Alanya, Kemer ya da civarında — 2 kişi için toplam 50000-70000 aralığında temiz, rahat ve fiyat/performans açısından iyi bir otel arıyorum. Tavsiyede bulunabilir misiniz? Rubi Paltinium istiyordum 4 gece için acentedan izin alamadılar.

• Mayhemx M kullanıcısına yanıt
    Gölgelik alan var tenteli yerler hep dolu gördüm, benim aracimi golf e gecerken bi tünel var oranın altina bırakmışlardı biraz sileceklerin uzeri dal parcası olmuştu büyük kapali bi otoparki varsada ben görmedim.

• Rubi Sign izin vermeye başlamış galiba indirimle nasıl bir fiyata denk geliyor yardımcı olabilir misiniz?

• Marvida family eco otelini son senelerde deneyimleyen oldu mu

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Tabi verimli mi onemli orasi da,titanic belek son yorumlarda yarim saatte gelmeyen siparisler oldugu yaziyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi tatiller.

12-15 Temmuzda 2 yetişkin 1 çocuk(3 yaş)
    Bütçe 50bin civarı otel öneriniz var mıdır ?

• 19-22 temmuz tarihlerinde Kuşadası taraflarında otel bakıyorum. Genel olarak çocuk odaklı bir tatil istiyorum. Gecelik max 12k bütçeyle hangi otelleri onerir siniz ? Gözüme carpanlar korumar deluxe ve Ömer prime resort

• Antalya hava limanı Belek port nature 1000 tl alınırken 41 km,belek konyaaltı 63 km 2000 tl deniyor km olarak bakmıyoruz deniyor en son 1840 dendi, farklı bir taksi de güya 2500 ama size 1800 dedi. 1000 i 1300 dese sıkıntı yok da 2000 orantısız oldu. Araç ve hizmet çok iyiydi ona bişey diyemem. Normal taksiye göre o tercih edilir.Normal mi sizce 1800 Megasaray WestBeach e geçeceğim burdan ?

• Port Nature gözü kapalı tercih edilir bu arada Teşekkürler tekrar üstatlara.

• sduztas S kullanıcısına yanıt
    Antalya için sarı incir uygulamasını kullanin hocam km fiyatı 22 tl

• Teşekkürler hocam,
    Fırsat bulup yazamadım sizin bu yorumunuzunda üzerine @mertkilictatilciniz hocamla konuşup 78k / 6 taksit 5 gece iptalle beraber rezervasyonumuzu yaptık. 5000 wp, 2300 setur puan ile 71k e gelmiş oldu.

• Alphaonboard A kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı indirmiştim 1600 tl gösterdi. Ya açılış fazla ya da km flyatı. Vi

• 
Sayfa: önceki 10551056105710581059
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.